Bildirim
Bu anakarta donanım olarak en yüksek ne koyabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ram olarak 4x1gb yani 4gb ddr400 ram takabilirsin.işlemci olarak p4 670 veya 672 bulabilirsen takarsın.ekran kartın zaten agp olduğu için uygun fiyatlı 3850/3870 olabilir. anacak artık ömrünü doldurmuş bir sistem.buna yapacağın masrafa değer mi orasına sen karar ver.
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?cat=CPU&Model=775V88%2b -
Teşekkürler ekran kartı konusunda özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı ?Kaç bit olması gerek, işlemciyle ya da ramle uyumsuzluk yaşarmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartı olarak 50tl'yi geçmeyen bir ekran kartı olmasına dikkat et yeter.güç kaynağın da gerçek 350watt olsun yeterli.
ör:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=80&lid=1 -
Teşekkürler bu kart iyi gibi ama sorun yaşatmıyım anakart zaten malum 220 lik bi pow.supply var şu anki ektan kartımla sorun yaşıyorum zaten sürekli mavi ekran hatası alıyorum Geforce fx 5200 216 mb agp 8x..denemediğim yol kalmadı her tür driver dendim bios ayarlarıyla oynadım fakat bi değişiklik yok..özellikle biostan agp veya diğer voltajların hepsi en düşükte ve herhangi bir donanım voltaj değerini bir üste çektiğimde windows yazısına gelmek üzereyken harddisk ışığı yanmaya başladığında reset atıyor..yani aslında anakartın üstündeki donanımlardan kaynaklandığını düşünerek böyle bi konu açtım ama aslında sorunun tam olarak nerden kaynaklandığı konusunda emin değilim..power supply ın yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ya da aklıma diğer gelen şey şu GPU bit değeriyle anakartın desteklediği değer arasında bi uyuşmazlık olabilir mi yani bu anakart kaç bitlik bi ekran kartıyla uyumlu çalışır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o güç kaynağı yetmez.o yüzden 350watt gerçek güç kaynağı olsun dedim.mavi ekran aldığın kodu buraya yazarsan daha doğru şeyler söyleyebiliriz.örneğini verdiğim ekran kartı senin kullandığın anakartla çalışır merak etme.esas mesele yapacağın masrafa değmeyecek olması.ben açıkçası teknik olarak bilgi olsun diye yazıyorum.bununla uğraşacağına amd apu'lu ucuz bi sistem seni idare eder diye düşünüyorum. -
Şansımı zorluyorum işte ama yeni bi şey alırsam çok iyi bi masaüstü kurucam yani en iyisini alamıycaksam orta sınıf bi pc kurmak istemiyorum..Mavi ekran hatasında sürekli Nv4_mini.sys yazıyor sanırım nvdia system doayası.
önce anakartın çipset sürücüsünün 5.24 olan sürümünü yükleyip tekrar dene.düzelmesi lazım.aşağıdaki linkten indir.
http://download.biostar.com.tw/upload/Driver/Chipset/VIA/Chipset/VIA_HyperionPro_V524A.exe -
Bunun bende 5.00 olan versiyonu yüklü ama yinede bi deniyorum..
Değişen bi şey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X