Şimdi Ara

Bu Anakarta Bu Ekran Kartı Olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende belkide hiç duymadığınız marka bir anakart var. Pegatron "IPP7A-M5". Şu kasasız bilgisayarların anakartlarından biri. Şimdi ben bu anakarta ekran kartı takmak istiyorum ama bilmiyorum buna nasıl bir ekran kartı uyar. İnternette kısa bir araştırdım. 2 ekran kartı ve anakartın özellikleri:

GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; 65W

GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W

Bu Anakarta Bu Ekran Kartı Olur mu ?

Bu ekran kartlarını bu anakarta takabilir miyim ? Ayrıca nereden temin edebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Boyle bir kart olamaz arka panel le slotlar farkli tarafa bakiyor
  • Valla bilemiyorum PC'nin içini açıp bakma fırsatım olmadı Desenize Pegatron imkansızı başarmış
  • Cidden imkansizi basarmis
  • yazdıkların laptop ekran kartlarıdır sogutucu ısını halledebılırsen takabılırsın tabıkı laptop parcaları satan yerlereden veya ebay gıbı sıtelerden bulma sansın var
  • Yani işin merak ettiğim kısmı, alırım ekran kartlarını soketleri uymaz falan geri iade falanda edemem elimde kalırlar :) Yani bu kartların özellikleri 3.0 MXM, anakartında özelliklerinde 3.0 MXM yazıyor. Sorun çıkmaz yani ?
    Peki PSU yok Laptoplarda. Bu sorun olur mu ?

Düzenleme: Aynı mesajı 2 kere göndermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 2 Mart 2012; 1:58:39 >
  • mxm 3.0 olursa teorık olarak olabılır ama o soketın verdıgı max guc degerını gecmemenız gerekır ayrıca chıpset olarak her kartı desteklemeyebılır bunlar cok ınce detaylar ıyıce arastırmanız gerekır yoksa bosa kart almıs olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SİSTEME HANGİ EKRAN KARTI ?
    12 yıl önce açıldı
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan sitesine baktımda, en fazla 35W destekliyormuş. En iyisi ben unutiyim bu kart alma işini. 35W'tan ne performans gelebilir ki :) Neyse, yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bu kart bir ufo dan mı söküldü. Ddr 2 var diyor özelliklerinde ama ram takacak yer görülmüyor.pci express kart takacak yerde. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.