İşlemciniz 95 watt TDP. Anakartınız ise 760G çipsetli ve 95 watt destekli.
Yani OC için uygun bir anakart değil. İşlemciyi anca karşılıyor. Gerçi çoğu anakart standart değerin daha üstünde watt verebilir ama sizin durumda bu çok da fazla olup dişe dokunur sonuç vermez. Denemeden de bilemezsiniz.
En dandik 970 çip anakart bile en az 140 watt vermek (çoğu daha fazla) zorunda olduğundan böyle bir şey alsaydınız 95 watt işlemciye epey OC yaparlardı.
İşlemciniz 95 watt TDP. Anakartınız ise 760G çipsetli ve 95 watt destekli.
Yani OC için uygun bir anakart değil. İşlemciyi anca karşılıyor. Gerçi çoğu anakart standart değerin daha üstünde watt verebilir ama sizin durumda bu çok da fazla olup dişe dokunur sonuç vermez. Denemeden de bilemezsiniz.
En dandik 970 çip anakart bile en az 140 watt vermek (çoğu daha fazla) zorunda olduğundan böyle bir şey alsaydınız 95 watt işlemciye epey OC yaparlardı.
Anakart 140watt yazıyor asusun sitesinde ama yine de 760g chipset olanlar iyi değilmiş haklısınız, maalesef 9chipsetli microatx anakart da yok piyasada.
4440 iyi değildir diye %30indirim zamanı es geçtm onu ya iyi midir ki oyunlar için
evet 3570 e göre geride kalmış
4570 niye bakmadın ?
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: burak6743
4440 iyi değildir diye %30indirim zamanı es geçtm onu ya iyi midir ki oyunlar için
4570 niye bakmadın ?
Aslında hiç öneren çıkmadığı için bakmadım çok bilgim yoktur bu konuda ve bir de 3470in turbosu 3.6ya kadar olduğu için iyi diye düşündüm,4570mi önerirsiniz siz
quote:
quote:
quote:
4570 niye bakmadın ?
Aslında hiç öneren çıkmadığı için bakmadım çok bilgim yoktur bu konuda ve bir de 3470in turbosu 3.6ya kadar olduğu için iyi diye düşündüm,4570mi önerirsiniz siz
yaw herhalde haswell daha yeni serii
quote:
quote:
quote:
quote:
4570 niye bakmadın ?
yaw herhalde haswell daha yeni serii
Tamam keşke onu alsaydım %30 varken şimdi pahalıya denk gelecek.Teşekkürler bilgi için
quote:
Tamam keşke onu alsaydım %30 varken şimdi pahalıya denk gelecek.Teşekkürler bilgi için
haftasonunu bekleyin gene indirm olur
quote:
quote:
haftasonunu bekleyin gene indirm olur
Tamam çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme