Şimdi Ara

Bu amfi alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170733831214&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123

Yazan rms değerini veremese de ona yakın bir değer verebilirmi görüşleriniz nedir

• Kardeş bu anfilere bulaşma.Kicker ve Jbl'in güzel ve sağlam anfileri var.Sen ne besliyceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Kardeş bu anfilere bulaşma.Kicker ve Jbl'in güzel ve sağlam anfileri var.Sen ne besliyceksin ?

Zengin olsan broadway e biner misin hocam ? jbl 5-12 275 rms beslicem
  • xetec 240.2 bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

xetec 240.2 bakabilirsin.

güç olarak yeterli aslında evet , 2ohmda 2*198 veriyor fakat 4ohmda 1*398 veriyor olabilirmi böyle bişey 2 ohm olmasın o ? :S
  • Hocam, bir de dikkatini çekmek istediğim bir konu var, gözden kaçmasın,
    Amfi üretici tarafından tamir edilmiş, yani bozuk bir ürünmüş büyük ihtimalle garantiden değişime gidilmiş, bu ürün de üretici tarafından çalışır hale getirilmiş.
    Ürünün açıklaması böyle.
    Saygılar
  • kaç aküyle besleniyor bu anfiler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Alınır mı?
    5 ay önce açıldı
    Bu sistem alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç gerek yok başın agrır boyle amfilerle azcık daha butceni arttırıp en azından edison yada jameson alabilirsin
  • Kardeş bu jameson felan bulaşma sakın.Bak Jbl in en eskisini kullan gene kaliteli kullan . Birde Xetec Alman malı herkese sorsan kaliteli der onlarada yönel jamesondan felan biraz fazla fiyatı.
  • slm.
    bütçe kısıtlı ise sound magus ürünlerini incele.
    cihazlar fena diil ve garantili ürünler.
  • Gücüne göre değişir. Genelde 1 akü.
  • arkadaşlar size hifonics amfi ile alakalı bir sorum olacak benim bir arkadaşımda var ben almak istiyorum ondan ama nasıldır bilmediğim için sizede sormak istedim deneyecem zaten de sizden de ön bilgi almak istiyorum aslında pioneer ın 904 serisi var bende ama eskidi artık diyolar benden öncede amcam kullanmıştı güzel bir anfi ama çok akım çekiyor bu sorduğum ve yeni akülerde de aynı mıdır akımı çok çeker mi? amfi hifonics titan 880 4*220
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhan4

arkadaşlar size hifonics amfi ile alakalı bir sorum olacak benim bir arkadaşımda var ben almak istiyorum ondan ama nasıldır bilmediğim için sizede sormak istedim deneyecem zaten de sizden de ön bilgi almak istiyorum aslında pioneer ın 904 serisi var bende ama eskidi artık diyolar benden öncede amcam kullanmıştı güzel bir anfi ama çok akım çekiyor bu sorduğum ve yeni akülerde de aynı mıdır akımı çok çeker mi? amfi hifonics titan 880 4*220

904 AB sınıfı bir anfidir ve AB sınıfı anfilerin kötü yanı çektiği akımın hakkını tam vermez vermliliği düşüktür. Bass alıcaksınız sanırım bass anfileri D sınıfıdır %70 verimlidir AB sınıfına göre daha iyidir.
  • hifonics titan 4*220 yani tx 880 nasıldır pioneer 904 e göre bu da pioneer gibi çok akım çeker mi
  • Gökhan sen tam olarak ne besliyceksin gücü falan ne ?
  • benim elimde şu an ts 305 woofer ve bir çift 420 lik oval var amfi olarak pioneer 904 var benim sormak istediğim benim amfi basa yüklendiği zaman aractan baya güç çekiyor yani lambaların ışık şiddeti azalıp normale dönüyor öyle deyim benim merak ettiğim ise bu amfi benim pioneer a göre nasıldır yine çok akım çeker mi ? duyduğum kadarıyla eski amfiler akım ı çok çekiyormuş birde benim bu bası kabine koysam güzel ses alırmıyım golf 4 aracım bagajda pandizotta ama derin ses elemıyorum düşük volume de
  • quote:

benim elimde şu an ts 305 woofer ve bir çift 420 lik oval var amfi olarak pioneer 904 var benim sormak istediğim benim amfi basa yüklendiği zaman aractan baya güç çekiyor yani lambaların ışık şiddeti azalıp normale dönüyor öyle deyim benim merak ettiğim ise bu amfi benim pioneer a göre nasıldır yine çok akım çeker mi ? duyduğum kadarıyla eski amfiler akım ı çok çekiyormuş birde benim bu bası kabine koysam güzel ses alırmıyım golf 4 aracım bagajda pandizotta ama derin ses elemıyorum düşük volume de

slm.
    aracının ışıklarının göz kırpması amfinin fazla akım çekmesinden ziyade 1. sebep olarak amfine çektiğin + kablosunun ince olması,
    yada şase terminalinin kötü veya kablonun ince olması en büyük ve atlanan etken ise aracının alternatöründen yani
    şarj dinamosundan aküne giden + kablosunun ve şasene giden kablonun standar ince bir kablo olması ve akünün ömrünü yarılamış
    yada ölü olması.

kaldıki gmx-904 -- 4 x 95 watt rms 4 ohm -- 2x220 watt 4 ohm bridge çalışan günümüz için sıradan bir amfi.

bass konusundada sanırım derin ve uzun baslar istiyorsun. bunun için en mantıklısı portlu bir kutu bass alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 27 Aralık 2011; 0:54:01 >

• taktırdığım yerden farklı bir yere de gösterdim kabloyu direk aküden aldık yine aynı eleman kontrol etti bişey bulamadı hani kablonun özelliklerine bakmadım ama kablo serçe parmağı kalınlığında var ama şase nasıl onu tam bilmiyorum o ince olabilir. yani desene diğer amfide de aynı sorun devam eder öyle mi?
    portlu kabin almayı düşünüyorum bass için bunun için yapılmış standart kabinler var sahibindende ve gitti gidiyor da var onlardan alsam işimi görür mü?
  • quote:

taktırdığım yerden farklı bir yere de gösterdim kabloyu direk aküden aldık yine aynı eleman kontrol etti bişey bulamadı hani kablonun özelliklerine bakmadım ama kablo serçe parmağı kalınlığında var ama şase nasıl onu tam bilmiyorum o ince olabilir. yani desene diğer amfide de aynı sorun devam eder öyle mi?
    portlu kabin almayı düşünüyorum bass için bunun için yapılmış standart kabinler var sahibindende ve gitti gidiyor da var onlardan alsam işimi görür mü?

slm. kablolarının üstündeki değerli oku. aşağıdaki tablo ile karşılaştır. ayrıca aküden direkt kablo çektirmen alternatör ile şase ve akü arası bağlantıları
    kalınlaştırmana gerek olmadığı anlamına gelmez. bu işleme big3 derler. internette araştır. kabini o sitelerden alabilirsin.

toplam rms güç watt ---------------- akım harcaması amper

100 ------------------------------------- 16
    200 ------------------------------------- 32
    400 ------------------------------------- 64
    600 ------------------------------------- 96
    800 ------------------------------------- 128
    1000 ------------------------------------- 160
    1200 ------------------------------------- 172
    1400 ------------------------------------- 188

güç kablosu özellikleri
    ------------------------------------------------------------------------

kablo kesiti (gauge) ------------------- taşıyabilecegi akım (amper)

1/0 -----------------------------------------350
    2 -------------------------------------------225
    4 -------------------------------------------150
    8 -------------------------------------------100
    10------------------------------------------- 60
    12------------------------------------------- 40
    14------------------------------------------- 25
    16------------------------------------------- 15

gauge mm2 dönüşüm tablosu (ucuz kaynak kablosu yada muadil kablo kullanacaklar için)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    00 Gauge------------------------>66 mm2
    0 Gauge------------------------>52 mm2
    1 Gauge------------------------>42 mm2
    2 Gauge------------------------>33 mm2
    3 Gauge------------------------>27 mm2
    4 Gauge------------------------>21 mm2
    5 Gauge------------------------>16 mm2
    6 Gauge------------------------>13 mm2
    7 Gauge------------------------>10 mm2
    8 Gauge------------------------>8 mm2
    9 Gauge------------------------>6,8 mm2
    10 Gauge----------------------->5,3 mm2
    11 Gauge----------------------->4,2 mm2
    12 Gauge----------------------->3 mm2
    13 Gauge----------------------->2,7 mm2
    14 Gauge----------------------->2 mm2
    15 Gauge----------------------->1,65 mm2
    16 Gauge----------------------->1,3 mm2

• ortak ben bu big 3 dediğin uygulamayı inceledim aslında gerekli birşey bizim bu sistem aracın ateşlemesinde kadar kesiyor enerjiyi çalışmayı da olumsuz etkiliyor inceledim basit bir şeyede benziyor olmasa ondan yapacam. birde merak ettim kapasitör bu yaptıkları işin ne kadarını karşılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.