Şimdi Ara

Bu akşamüstü genel müdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...mesai bitiminde bir yanıma uğrarmısın diye aradı.Neyse gittim ofisine işin yoksa birşeyler içelim mi dedi.Onur bey olur tabi dedim.Nereye gidelim muhabbeti oldu.

Gel dedi arkadaş kafamı dinlediğim bir yer var oraya çıkalım dedi.Ofisten aldığı whiski yi ceketine gizledi.Rezidansın son katına çıktık.Çatıya çıkan bir kapı var baktım cebinden anahtar çıkarıp açtı.Çatıya çıktık whiski içmeye başladık.Neyse adam bir doluymuş,dertleşecek insan bulamamış.Ne var ne yok anlattı.Niye bunları bana anlattınız dedim.İşyerinde güvenilecek,dedikodu yapmayan bir sen varsın dedi.

Adam dışardan zengin,popüler vs...ama içi içini yiyormuş.Yani konu sahibi diyorki hiçbir şey ya da kimse olduğu gibi görünmüyor.Mutlu olmadıktan sonra paranın keyfini bile çıkaramıyorsun.

Ben asgari ücretin bır tık üstü maaşımla,param ve popülerliğim yok ama kafam rahat.Sen birilerinin hayatına özenirken o kişi aslında senin hayatına özeniyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir insan ne kadar varlıklı olsa da, bir eli yağda bir eli balda gibi görünse de, mutlu olmak bundan tamamen bağımsız bir şey.

• Zengin olup dertli olmayı fakir olup dertli olmaya tercih ederim
    Zenginken cebime 15.000 $ telefon üzerimde 12.000$ takım elimde 3000$ lık bir saat limuzinimde otururumhttps://youtube.com/shorts/RFsPcoUeyjg?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 3 Nisan 2022; 8:58:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Akşam Parti Var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.