Şimdi Ara

bu akşam Beşiktaşlılar Fenerli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam Beşiktaşlı arkadaşlar puan farkı açılmasın diye Fener'i mi destekliyor? Söyleyinde bilek yani. Bizim için sıkıntı yok, herkes istediği takımı desteklemekte özgürdür.

• Tarafsiz olmak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası yenecegini düşündüğüm takim gs ama gönlünden gecen berabere

• Sivas'ı yenemezsek hiç bir anlamı yok ama beraberlik bizim için en iyi sonuç olur
    Yenersede G. Saray yensin Fener karışsın lige havlu atsın eğlence olsun isterim sizde 15 yıl sonra sevinin günahtır
  • O degilde icimde Sneijder in sakatlanip sezonu kapatacakmis gibi bir his var. Kasap Alves is basinda yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

O degilde icimde Sneijder in sakatlanip sezonu kapatacakmis gibi bir his var. Kasap Alves is basinda yine.

Alves kimi sakatladı geldiğinden beri boş boş konuşmayın
  • quote:

O degilde icimde Sneijder in sakatlanip sezonu kapatacakmis gibi bir his var. Kasap Alves is basinda yine.

His mi var yoksa temenni mi var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS BJK kardeşliği doğru mu ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • H0 a bastım fener yensin beşiktaş filan önemli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Sivası yenelim bu maçtan gelicek her skor işimize gelir cekirdeğimi alır izlerim.
  • yoo beşiktaşlı adam herzaman beşiktaşlıdır. berabere bitsin arenada gsye zaten 3-4 tane atarız
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: AYOL

quote:

His mi var yoksa temenni mi var?

His.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rick Wright

yoo beşiktaşlı adam herzaman beşiktaşlıdır. berabere bitsin arenada gsye zaten 3-4 tane atarız

bu akşam Beşiktaşlılar Fenerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Alves kimi sakatladı geldiğinden beri boş boş konuşmayın

Renktaş boş ver öyle diyenleri. Aynını zamanında eski oyuncumuz Lugano içinde diyorlardı ama oda kimseyi sakatlamamıştı. Tamam ikiside sert oyuncu ve bazen aşırı sert hareketler yapıyorlar ama maçı yarım bırakıp çıkan oyuncu olmadı.

Alves tarafından sakatlanıpta maçı yarım bırakan oyuncu görmedim.
  • Asla öyle birşey olamaz. Umarım 2 sininde çok sakatlığı olan, kırmızı kartı yediği bir maç olur. Zaten kavga dövüş olacağı kesin...
  • GS gibi dostum olacağına FB gibi düşmanım olsun..

• tabiki AYOL
  • O maçı canlı izleme fırsatım olursa mutlaka giderim.O zaman beni alıntılayın ücretsiz olarak GS gollerini cebinize yollayayım.

Skorlar 2-1 ya da 3-2 olur her türlü GS alır.Bu kadar çıkmışken ne kadar süre olsa da biz zirveyi bırakmayız!
  • Biz sivas ı yenemedikten sonra madrid yenilmiş neyime

• Beraberliği destekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.