Arkadaşlar yeni bir adsl modem almak istiyorum ancak karar veremedim sizce bunlardan hangisi en iyisi ?
AZTECH 600ER ADSL2/2+ 4 PORT ADSL MODEM USRobotics USR209107 4 PORT ADSL2+ MODEM US ROBOTICS ADSL MODEM/4-PORT[9105]12Mbps D-LINK DSL-524T ADSL2/2+ GATEWAY+ROUTER THOMSON SPEEDTOUCH 516 1 PORT ETHERNET ADSL2+ YAKSU S-400 4 PORT ADSL2/2+
us robotic i ASLA önermem.3 adet usr de aynı sorunu yaşadım.elektirik dalgalanmaları ve kesintileri sonucu modemler bozuldu.garantiye gönderdim 1 ay bekletip yenisini verdiler.bende aldığım yeniyi kutusunu bile açmadan satıp kurtuldum.linksys aldım en sonunda.şu an herşey yolunda.
Air Ties tavsiye ederim rt110 veya 210 modellerinden birisini alabilirsin
Alcatel in wireless modellini bi incele ben çok beğenmiştim
Thomson alcatel bu ürün çok kaliteli, TT unun alyapsını yapan firma stabil modemler.
datron 1320a ( teknosa da 65 ytl/12 taksit geçenlerde 54 ytl ile kampanyası bile vardı)
yada airties - oniox - yaksu
arkadaşlar fiyat 150 ytl ye kadar peşin.
kullandığım için airtes tavsiye edebilirim özelliklede rt-210 modelini...
U.S.Robotics 9108 al ayrıca yanında şu an skype telefon da hediye
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Çoğnluk airtes dediği için airtes almaya karar verdim. Saygılar.....
quote:
Orjinalden alıntı: oldcoyoteinc
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Çoğnluk airtes dediği için airtes almaya karar verdim. Saygılar.....
hangi modelini? eğer alabilirsen rt-210 al
abi al inca 4 port modem hem ucuz hem sorunsuz walla
AIRTIES AIRTIES AIRTIES
airties rt 210 aldım fazla bilmediğim halde sorunsuz kurdum rahatçalışıyor
Robotics 9107
AİRTİES RT 110-210
Super dagıtsın kör nokta kalmasın diyosan Linksys in 3.2 Desibel dagıtanı var onu al bende ondan var modemin yerini unuttum sorunsuz valla. Biraz pahalı ama :P
airtes 210 mu yoksa 110 modeli mi iyi arasındaki fark nedir bilgi veririseniz sevinirim