Şimdi Ara

Bu adamın vücudu için spor gerekli mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Boksörlerin vücutları bir garip oluyor zaten biraz kasli biraz yagli

Alıntıları Göster
    reis onlar doğal yaptıkları için öyle o kaslar geç erir doğal olduğu için ama fitness'a git vücut yap bırak bir kaç aya su gibi eriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

reis onlar doğal yaptıkları için öyle o kaslar geç erir doğal olduğu için ama fitness'a git vücut yap bırak bir kaç aya su gibi eriyor.

Alıntıları Göster
    Knk musabik sporcularin yuzde 99u "destek" aliyor ve bu ayip degil

Ama isin gercegi 90+ vucut gelistirmeciler inanilmaz yemek yiyor az once bir video izledim gunde 2 3 saat calisiyor ve 4500 5000 kalori yemek yiyor 95 kg civarinda adam

Bana boks daha uygun gibi aslinda var ya cunku ben adam dovmek istiyorum

Bu gece kum torbasi yada agirlik alacagim bakalim ne olacak az once sinav cekerken pert oldum malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vücut şekline nasıl ulaşırsın bilmiyorum da, gücüne ulaşamazsın. Bu adam nerden baksan 2 metre ve 120 kilo falandır. Zaten profesyonel boksör. Vursa kemiklerinizi kırar.
  • Ekmek ye
  • Bu adam iri yapılı dediğimiz tiplerden. Vücut tipin iri yapılı değilse böyle olamazsın bence
  • kasmaster59 kullanıcısına yanıt
    Hocam karbonhidrat tozu pahalı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    mhrs den e devlet girisi ile randevu almayi ogren

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Hocam spor yapmadan olur mu boyunda kolda sırtta felan yağ toplanirmi busekilde yoksa hepsi gobegemi gider?
    Spor yapmadan olmaz göbeğin ve çevresi şişer üst taraf dar kalır daha çirkin görüntü olur. Omuz hareketleri yaparak kısa sürede giydiğin kıyafetlerin üstüne yakışmasını sağlayabilirsin. Belki o adam kadar iri olmazsın ama 1 2 sene içinde iyi seviyeye gelirsin. Çok zor değil eve dambıl al ve omuz hareketlerini her gün yap öyle kendini çok kasmaya da gerek yok emin ol 1 sene içinde fark ciddi seviye de olacak.
  • Hergün adam fotolarına baka baka gay olucan kertenkele

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam boksormüş sporsuz öyle olacağına inandın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Yap bir şeyler işte elinin altında bilgi yuvası var ama yap artık ben muhtemelen evlenirim çocuğum olur sen yine bu tip konular açıyor olursun diye korkuyorum artık bir şeyler yap al kilonu.
    Bu ukalalıkla senle kimse evlenmez zaten
  • Bloklamışsın sanmıştım meğer o kadar karaktersizsin ki yaptım dediğini dahi yapmıyorsun evlenmeyeceğim kızları senin gibi karaktersiz eziğe paslarım hadi yine iyisin.
  • Bloğu açmıştım.Unutmuşum.Sana kim bakacak acaba elini mi paslayacaksın bana
  • Nasıl bir yokluktasın direk aklına el geliyor hayatında kız eli tutmadın muhtemelen bu sorun ondan kaynaklı ama senin için üzülmedim çünkü ezik ve karaktersizsin normal bu durum.

Erkek adam dik durur dik durma konusunda sıkıntıların varsa elimden bile değersiz kızlar bile bakmaz sana
    Seni gidi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.