Şimdi Ara

Bu adamın vücudu için spor gerekli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle bu adam şişman falan değil. yağlı bir vücudu var ama altında hayvan gibi kas var. böyle tipler genelde çok güçlü oluyor. neyse bunun çoğunluğu genetik dostum. bu adam genetik olarak zaten iri yapılı bir adam. az bir ağırlık çalışsa bile hemen irileşir. ayrıca boy da var. senin ölçülerin nasıl bilmiyorum.
  • Knk sen nasıl bir kralsın ya ben bunu nasıl akıl edemedim

Zaten şuan hem iş hem ders felan yoğunum bide spor yaparsam ekstra kalori ihtiyacı ve protein hesabı olacak.kendimi tamda veremicem verimde alamicam

Senin dediğin gibi yapicam

4k kalori alabilmem lazım ve kolay bişi değil.aksam yurtta 3 tabak pirinç 150 grdan 450 Gr yiccem o sabit.ama ekstra cicibebeden ve çekirdek içinden destek almam lazım.sen ne diyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirosana kullanıcısına yanıt
    Ben 190 boy 70 kiloyum kuru kemik gibiyim

• günlük alman gereken kaloriden fazla ye vücut agırlıgınla hareket yap olursun 2-3 aya

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Yap bir şeyler işte elinin altında bilgi yuvası var ama yap artık ben muhtemelen evlenirim çocuğum olur sen yine bu tip konular açıyor olursun diye korkuyorum artık bir şeyler yap al kilonu.
  • Tamam

• Çok yiyerek kilo alarak yağ tulumuna dönersin sadece. Spor olmadan imkansız yani parça parça kas yapmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. Sadece hacim ağırlıklı bir süre body yapsan yeterli ama baya iyi beslenmen gerekiyor spor esnasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Knk sen nasıl bir kralsın ya ben bunu nasıl akıl edemedim

Zaten şuan hem iş hem ders felan yoğunum bide spor yaparsam ekstra kalori ihtiyacı ve protein hesabı olacak.kendimi tamda veremicem verimde alamicam

Senin dediğin gibi yapicam

4k kalori alabilmem lazım ve kolay bişi değil.aksam yurtta 3 tabak pirinç 150 grdan 450 Gr yiccem o sabit.ama ekstra cicibebeden ve çekirdek içinden destek almam lazım.sen ne diyorsun ?
    Bu şekilde beslenirsen 10 yılda geçse hacim kazanamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Bu adam Sammy Scaff boyu 1,96 Mike Tyson tek yumrukta bayıltmıştı bunu.
    videolarına baktım kahveden kalkıp gelmiş gibi bir havası var akslhdkasdşlasjlşdfsjgldal
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Yaw niye beni dusuruyorsun şimdi

Aslında bu yazıyı yazarken aklıma birşey geldi.sporcular neden pirinç yerine direk şeker yemez? Yapıtaşları aynı tamam eyvallah ta bir fark olmalı.su sonuca varıyorum mesela güreşçiler habire pilav yerler ve çok güzel hacim tutuyorlar.ozaman şöyle bir gerçeğe vardım kafamda.bizim vücudumuzu hacimli gösteren şey glikojen depoları.yani hacimli durmak için o glikojen depolarını doldurmak gerekiyor.ama şekeri direk basit glikoz formunda mesela cicibebe yada tatlidaki gibi alırsam glikoz glikojen depolarını doldurmaz.

Doğru dusunuyormuyum hocam

• Öncelikle adamda ciddi anlamda hiç bir şey yok. Yok kol diyen var yok güçlü diyen var ulan adam zaten 100+ kilo bırak da o kiloda güçlü olsun.

Hardcore antrenman yapmana gerek yok haftada 3-4 gün düzenli gideceksin fakat en kilit nokta KARBONHİDRAT hayvan gibi karbonhidrat alman lazım. Günde 500gr ın üstünde karbonhidrat alacaksın ki irileşesin başka hiç bir şekilde büyüyemezsin. Makarna, pirinç, yulaf, patates affetmicen gömecen eğer karbonhidrat almazsan sabahlara kadar da antrenman yapsan ömrünü salonlarda da geçirsen yine de büyüyemezsin.

Antrenman yapacan + 500 gr üstü karbo + 100gr üstü protein = 3 ay sonra 80-82 KG sın.

Kendimden örnek vereyim 14-15 aydır spor yapıyorum. Boy 1.81 ilk başladığımda 73-74 kiloydum kollarda 33cm falandı. Şuan 90 kiloyum kollar da 40cm oldu

Tabi senin amacın estetik bir fizik değil o yüzden çok çok daha hızlı kilo alabilirsin. Ben günde 500gr karbonhidrat falan almadım ama çok zayıf olsaydım ve tek amacım irileşmek olsaydı şuan 100 kilo civarıydım.

• Hocam bu 500 Gr karbo basitmi kompleksmi komplekse nasıl alabilirim

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Scaff'ı bayıltmayan mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Scaff'ı bayıltmayan mı var
    ahahahha
  • Neden spor yapmak istemiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

videolarına baktım kahveden kalkıp gelmiş gibi bir havası var akslhdkasdşlasjlşdfsjgldal

Alıntıları Göster
    ahahhahahahha tipide türklere benziyor kahveci orhan abi tipi var :D birde bunun 1,96 boyu var işte dövüşle boyun kilonun alakasının olmadığının kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 28 Ekim 2019; 20:13:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BearGyrlls

Neden spor yapmak istemiyorsun?
    Zor geliyor hocam elemana. Klasik spora yeni başlamış donem süreci. Biraz değişim görse bırakamaz sporu ama basta boş geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Dayı .d

• Sadece yersen obez olursun olm sporsuz herhangi bir hacim kazanamazsin boyle olabilmek icin hayvan gibi yiyip ayni zamanda agir spor yapman lazim. Adamin kollara gogus cizgisine omuz genisligine baksana yemek yiyerek nasil yapicaksin bunlari?
    Kasli adam denilince akliniza sadece define mankenler geliyor heralde. Bu adamlar onlardan cok daha kasli ve daha ağır calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 28 Ekim 2019; 20:22:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

ahahhahahahha tipide türklere benziyor kahveci orhan abi tipi var :D birde bunun 1,96 boyu var işte dövüşle boyun kilonun alakasının olmadığının kanıtı.

Alıntıları Göster
    Boksörlerin vücutları bir garip oluyor zaten biraz kasli biraz yagli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.