Şimdi Ara

Bu adamı çok beğendim bence faşistlerin lideri olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Değişiklik yapmadan indirip kendi sitenize yüklemek serbesttir. Ne kadar çok yere yüklersek silinmesi o kadar zorlaşır. İndirme linki: https://drive.google.com/file/d/0B9cGQ-rxBckFMmEtX1plUDMyZmM/view?usp=sharing Müzikler: "Desert City" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ "Rite of Passage" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
    https://www.youtube.com/watch?v=N45X65Uh6Z8&ab_channel=EfeAydal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 3 Ağustos 2021; 18:21:32 >

• Bir ara takip ediyordum da babasının vefatından sonra bir şok geçirdi. Hayatın pek bir anlamı olmadığını idrak etmişti ve bu sebeple baya rahatsızdı, dindarları şanslı gördüğünü falan söylüyordu. Bir süre sonra liberallikten ülkücülüğe geçiş yaptı galiba tam anlamadım, herhalde kendine yeni bir amaç buldu, onunla oyalanıyor. Başı da sürekli mahkemeyle belada olduğu için sanırım hayatı meşgul geçiyordur ve bu sebeple eskiye nazaran bence memnundur hayatından. Liderlik konusunda bence kendi ideolojisine kendini adayabilecek bir tip ama liderlik demek düşük-yüksek fark etmeksizin her IQ'de insana hitap etmek demektir, (daha çok düşük :D), düşük IQ'lü insanlar da hitabete baya önem verir, "ulan ne konuşuyor be" demek isterler yani. Ama bu adamda öyle bir hitabet yok, çok sakin ve mimiksiz konuşuyor. Bu sebeple yüzeyselliğe önem veren (çoğunluk) kişileri etkileyebilecek biri değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: CiroDiMarzio

Bir ara takip ediyordum da babasının vefatından sonra bir şok geçirdi. Hayatın pek bir anlamı olmadığını idrak etmişti ve bu sebeple baya rahatsızdı, dindarları şanslı gördüğünü falan söylüyordu. Bir süre sonra liberallikten ülkücülüğe geçiş yaptı galiba tam anlamadım, herhalde kendine yeni bir amaç buldu, onunla oyalanıyor. Başı da sürekli mahkemeyle belada olduğu için sanırım hayatı meşgul geçiyordur ve bu sebeple eskiye nazaran bence memnundur hayatından. Liderlik konusunda bence kendi ideolojisine kendini adayabilecek bir tip ama liderlik demek düşük-yüksek fark etmeksizin her IQ'de insana hitap etmek demektir, (daha çok düşük :D), düşük IQ'lü insanlar da hitabete baya önem verir, "ulan ne konuşuyor be" demek isterler yani. Ama bu adamda öyle bir hitabet yok, çok sakin ve mimiksiz konuşuyor. Bu sebeple yüzeyselliğe önem veren (çoğunluk) kişileri etkileyebilecek biri değil bence.

Kendisi bana göre "başlangıç seviyesi ateisttir" hocam. Videoları Müslüman veya dindar kişilerin aklını ve vicdanını kullanmasına biraz yardım eder ardından başka kanallara sitelere göz atılmalı. Din bilgisi aslında gerçekten düşük. Örneğin Diamond Tema kat kat üstündür o kişiden fakat onun kadar ünlü değildir. Aynı şekilde GİG tv kat kat üstündür ama yine onun kadar ünlü değildir.

• meola147of kullanıcısına yanıt

Adam 2006 dan beri youtube da. Sabah akşam sadece dinle ilgilenmiyor. Film, podcast, parodi vs de yapıyor.

Diğerlerinden daha fazla ünlü olması normal olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Kendisi bana göre "başlangıç seviyesi ateisttir" hocam. Videoları Müslüman veya dindar kişilerin aklını ve vicdanını kullanmasına biraz yardım eder ardından başka kanallara sitelere göz atılmalı. Din bilgisi aslında gerçekten düşük. Örneğin Diamond Tema kat kat üstündür o kişiden fakat onun kadar ünlü değildir. Aynı şekilde GİG tv kat kat üstündür ama yine onun kadar ünlü değildir.

Alıntıları Göster

Diamond tema baya iyi gerçekten, anlatımı falan da çok iyi sıkılmadan saatlerce dinleyebiliyorsun. Güzel bir akış içerisinde de anlattığı için sıkmıyor. Ama üstteki arkadaşım dediği gibi Efe Aydal birçok şey yapıyor, diamond tema tamamen din ve felsefeyle ilgileniyor. O yüzden din veya felsefe konusunda Efe Aydal yerine diamond tema izlettirmek daha iyi. Bir de diamond biraz daha yumuşak, kesinlikle yanlıştır doğrudur demiyor kararı izleyiciye bırakıyor. Efe aydal sakin gözükse de sözleri çok agresif, birinin doğrularını pat diye değiştirmeye çalışırsan bir nefret objesine dönüşmen çok normal ki dindarlar arasında da efe aydala baya bir nefret var normal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CiroDiMarzio

Diamond tema baya iyi gerçekten, anlatımı falan da çok iyi sıkılmadan saatlerce dinleyebiliyorsun. Güzel bir akış içerisinde de anlattığı için sıkmıyor. Ama üstteki arkadaşım dediği gibi Efe Aydal birçok şey yapıyor, diamond tema tamamen din ve felsefeyle ilgileniyor. O yüzden din veya felsefe konusunda Efe Aydal yerine diamond tema izlettirmek daha iyi. Bir de diamond biraz daha yumuşak, kesinlikle yanlıştır doğrudur demiyor kararı izleyiciye bırakıyor. Efe aydal sakin gözükse de sözleri çok agresif, birinin doğrularını pat diye değiştirmeye çalışırsan bir nefret objesine dönüşmen çok normal ki dindarlar arasında da efe aydala baya bir nefret var normal olarak.

Alıntıları Göster

Diamond Temayı izleyen çok Müslüman gördüm dediğiniz gibi budur şudur demeden bilgi aktardığı için Dinlere inanan insanları içine çekiyor haliyle bu sayede dinden çıkanlar çok oluyor Gizlenen İslam Gerçeği ise direk pat diye gerçekleri söylüyor o da ayrı bir taktik fakat yine o da başarılı çünkü orayı gören izleyen Müslümanlar da var dinden çıkanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Diamond Temayı izleyen çok Müslüman gördüm dediğiniz gibi budur şudur demeden bilgi aktardığı için Dinlere inanan insanları içine çekiyor haliyle bu sayede dinden çıkanlar çok oluyor Gizlenen İslam Gerçeği ise direk pat diye gerçekleri söylüyor o da ayrı bir taktik fakat yine o da başarılı çünkü orayı gören izleyen Müslümanlar da var dinden çıkanlar

Alıntıları Göster

Gerçek kişiden kişiye değişir, herkes doğduyu yere göre bir dine sahip oluyor. Böyle pat diye insanlara “bak seninki yalan benimki gerçek” diye saldırırsan huzur bırakmazsın kimsede. Birinin dini x diğerininki y diye küfür eder gibi bilgi verilmez. Diamond tema çok efendi, karakterli ve dediğim gibi nesnel yaklaşıp kararı izleyiciye bırakan biri. Dediğim gibi mesele burada dinden çıkıp çıkmamak değil, sana göre doğru olan şey bana göre yanlış olabilir ama iş odur ki ikimiz de efendi gibi bilgi-alışverişinde bulunabilelim. Bir de herhangi bir dinin kutsallarından bahsederken en azından o dine inanan kişilerin yanında kutsala saygı gösterip konuşmak lazım ki ciddiye alınalım. Yoksa o tartışmada amaç bilgi alış-verişi değil tartışmadan galip çıkmaya çalışmak olur. Demek istediğim bir dinden bahsedeceksen inanmasan bile kutsala saygı duyarak bilgi ver, o dinlerde peygamber olarak kabul edilen kişilere askerlik arkadaşıymış gibi dalga geçe geçe hitap eden biri zaten gözümde ahlaksızdır, terbiyesizdir. Daha kendi terbiyesini düzeltememiş insandan bilgi almazdım şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaa şaaak diyen adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.