Şimdi Ara

Bu ''adam öldürmeye teşebbüs'' değil de nedir?(Savcılığa suç duyurusunda bulundum) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
6
Favori
39.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Araç büyük olmalı, bende makas yollarını kapatıyorum ama fayda etmiyor :)
  • 3 yıl öncesine kadar Gebze'de 6 yıl, onun öncesinde de Zeytinburnu'ndaydım. 3 yıldır köyde yaşıyorum. Anlattığım şekilde denk geldik ama senin videodaki gibi hiç denk gelmedim. Hele bide sakinleştirici almadıysam vay o sürücünün haline.

    Sana da geçmiş olsun diyorum, kimse o durumu yaşamak istemez. Allah bebeğine bağışlamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç sizde hocam kusura bakmayın.

    Bu denyolar bitmez ve değişmez bunların türü de tükenmez.

    Siz aynalarınızı iyi kontrol edin ki böyle denyoların geldiğini gördüğünüzde mesafeyi açık s. Olup gitsin kendi başına belasını bulsun it oğlu itler....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Ben sakin bir insanım toplumca bir değişim olucak diye magandalarla uğraşamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: su_şişesi

    Ben sakin bir insanım toplumca bir değişim olucak diye magandalarla uğraşamam
    Tamam o zaman, makas yediğinizde de sakinliğinizi korursunuz.
  • Kırmızı ışıkta geçerken çarptığı araçtaki iki kişiden birini öldürüp diğerini komaya sokan adam 3-4 ay yattı çıktı.
    Bu ülkede insanların canının tavuk canı kadar değeri yok.
    Aman diyeyim dikkat edin.
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum hocam, ben mozambikte yaşamıyorum, ben bu ülkede avrupadaki gibi herşeyin belirli bir düzende işlediği, yaşanılabilirlik seviyesi yüksek bir ülke görmek istiyorum. Yolda "arkamdan ne zaman bir ........ gelecekte canıma kastedecek diye bakınarak gitmek" istemiyorum.



    Evime vergi ödüyorum, aldığım ürünlere vergi ödüyorum, arabamı alırken bile arabanın fiyatı kadar vergi ödedim, aldığım benzinin yarısından fazlası vergi.



    Ben arkama bakarak gideceksem neden vergi ödüyorum o zaman!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 20 Eylül 2018; 6:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet diyecek ki bu adamın makas attığını bana kanıtla 10 bin ceza yazacağım 5 binini sana vereceğim diye bak bakalım bu beyinsizler kalıyormu. Dediğim gibi olursa 4 tane kamera takarım arabaya kan alırım onlardan 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz durumları ve yine benzeri kural dışı trafik davranışları için whatsapp ihbar hattı kurmuşlardı ne güzel katılımda bildiğim kadarıyla bir hayli fazlaydı.Ne hikmetse sonradan kaldırdılar bir açıklamada yapmadan.Muhtemelen birilerinin eşine dostuna da çok cezalar gitti ki bu kadar faydalı bir uygulamayı kaldırdılar.

    Bizim milletimiz artık eğitimle bir seviyeye gelme olayını geçti bana kalırsa.En azından şu an ki nesilde bu imkansız.Sen o adamı zorla trafik dersine de götürsen eğitemezsin ama misalen asgari ücret alan bir trafik canavarına bu davranışı yüzünden aylık ücretinin 3 katı ceza kesersen o adam onu bir daha yapmak için on kere düşünür.Bu cezaların acilen bu seviyeye gelmesi ve ya whatsapp hattı olur ya başka bir uygulama olur gönüllü trafik denetleyen vatandaşlar olur bu tarz uygulamalara geçilmesi lazım.

    Bu konularda yayalarda çok dikkatsiz.Dün eşimle Kadıköy de trafiğe açık olan yoldan yürüyen yaya korna çalınca ''Burası bisiklet yolumu'' diye çemkirdi ve hakaret etti arkamızdan.Biz geçtikten iki saniye sonra karşımızdan da araç geldi mecburen yaya yoluna geçmek durumunda kaldı.Yine de o algı yeteneği kısıtlığından dolayı anlayabileceğini sanmadığımdan durup anlatma hissiyatına da kapılmadım.

    İnsan sokağa çıkmak istemiyor gerçekten bu kişiler yüzünden.Yayası da aynı araçlısı da aynı.




  • Aman diyorum usta şoför nasıl makas atmış öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde caddede gidiyorum şahinde 5 kişi son ses müzik açmışlar 4 camıda açmışlar el kol dışarda gidiyorlar arkasındaki minibüs selektör attı korna çaldı anında cadde ortasında şahinden 5 delikanlı indi minibüse dogru kolları acık şekilde artistçe ilerlerken bir anda minibüsten sirenler çaldı 5 tane özel harekat inip paketledi delikanlılar orda dansöze dönüştü.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    başıma geldi de;
    dava da sonuçlanması gereken zamanda sonuçlanmıyor bir türlü

    cezaların caydırıcı olmadığını düşünüyorum, ehliyetine 5 yıl el konulacağını bilse yapabilir mi?
  • Cezalar aşırı yetersiz, bu yüzden bu kalitesiz tiplerle aynı trafiği paylaşmak zorunda kalıyoruz. Girin Instagram'da bu videoların paylaşıldığı sayfalara bakın. Yorum yapanların, beğenenlerin alayı aynı tornadan çıkma, 5 para etmez, kara cahil tipler. İzledikleri, dinledikleri, fotoğraf çekilirken verdikleri pozlar... Hepsi aynı, hepsi leş. Aynı türü, aynı milliyeti ve aynı ülkeyi paylaştığı için insanda utanmayla tiksinti arasında bir hisse neden oluyorlar.

    Yani ne diyelim ki. Bu seferlik kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun. Umarım hep beraber bu tiplerin bulunmadığı bir gelecekte yaşama şansımız olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 17 Eylül 2018; 19:17:27 >
  • Ayrıca tali yoldan bir anda yola atlayanlar var sakin sakin onları da dahil etmek istiyorum.Bunlara para cezası falan işlemez ibreti alem olsun diye döveceksin yatıracaksın falakaya bi daha o gaza basamayacak. Normalde hiç kavga dayak işlerine bulaşmam ama insanın can güvenliği işe yaramaz biri yüzünden tehlikeye giriyorsa zıvanadan çıkartıyorlar adamı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

    Cezalar aşırı yetersiz, bu yüzden bu kalitesiz tiplerle aynı trafiği paylaşmak zorunda kalıyoruz. Girin Instagram'da bu videoların paylaşıldığı sayfalara bakın. Yorum yapanların, beğenenlerin alayı aynı tornadan çıkma, 5 para etmez, kara cahil tipler. İzledikleri, dinledikleri, fotoğraf çekilirken verdikleri pozlar... Hepsi aynı, hepsi leş. Aynı türü, aynı milliyeti ve aynı ülkeyi paylaştığı için insanda utanmayla tiksinti arasında bir hisse neden oluyorlar.

    Yani ne diyelim ki. Bu seferlik kurtulmuşsunuz. Geçmiş olsun. Umarım hep beraber bu tiplerin bulunmadığı bir gelecekte yaşama şansımız olur.
    Hocam aklımdakileri yazıya dökmüşsünüz resmen, yani hakaret olarak düşünülmesin ama ne yazık ki ülkemde varlığı anayasadaki birey olgusu kadar etmeyen ama ne yazık ki nüfus kimliğine sahip birçok yaşam formunda hayatını sürdüren varlık var ki ülkeyi yaşanmaz hale getiren, insan ülkesine üzülüyor.



    Bundan önceleri insanlarda saygı, kültür, edep, temizlik, başkalarının haklarına saygı duyma gibi olgular vardı, onlar gitti yerine höt höt, kültürsüz, ne dediğini bilmeyen, saygısız, kindar değişik bir varlık türü geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Döl israfı desem günah olur mu 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür olayları çok görüyorum trafikte. Özellikle İstanbul'da. Yüksek beygirli, spor bir araç kullanmama rağmen, hayatımda 110 km üstüne çıkmışlığım bile 1 elin parmağını zor geçer. O da boş yolda. Bilinçli olmak lazım ama bu ülkede bu hayal tabiki.

    Adaletin,kanunun olmadığı, işlemediği yerlerde bu tarz rezilliklerin olması çok normal.
    Bu tarz mahluklara ağır cezalar verilmesi lazım. Ehliyetini tamamen elinden alacaksın. Bir daha vermemek koşuluyla. Ağır bir para cezası (en az 10-15.000 TL) + belli bir süre hapis cezası vereceksin. En az 6 ay hapis yatacak. Öyle ekmek elden su gölden şartlarda da değil. Ağır şartlarda. Bu ülkede bu tipleri ancak bu şekilde yola sokabilirsin. Eğitimle falan olacak iş değil. Döve döve, vura vura. Malı,parası,özgürlüğü gidecek.


    Kardeşim, insan yapımı araç bunlar. Kusursuz makineler değiller. Çevre faktörü var işin içinde. Bir anlık bir hatada, olmaz dediğin şeyler olabilir. Lastiğin patlar. Araçta beklenmedik bir kusur oluşur. Yola birşey fırlar. Kayarsın. Birçok etken var. Bunların hepsini hesaba katman mümkün değil. Tedbirli olman lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 17 Eylül 2018; 19:16:3 >




  • Umarim bu sekilde millete birsey kanitlamaya calisirken baska kimsenin canina zarar gelmeden sadece kendileri aci cekerek ölür yada ömürleri boyunca baskasina muhtac kalacak sekilde sakat kalirlar :)

    busekilde her karsilastigimda ayni duayi ederim heralde tutmustur 1 2 defa
  • 1.5 ay once bana bu sekılde vurdular. Eskı ekıp sefımın arabasını arkadasıma alacaktık. Kendısı gelmedı, ben goturdum ekspertıze. Arac 2011 corsa. Donuste sahıl yolu sakın olur dedık orayı sectık. Floryada aynı bu sekılde vurdular. Aracın kontrolunu saglayana kadar canım cıktı hızım 80-90 arasıydı. Polıs hıcbısı yapmadı tutanak tutun dedı gıttı. Aılesı olmasa guzel bır dayagı yıyecektı. Avukat arkadasıma verdım deger kaybı davası acacaz. Insanlara mahcup oldum





    Bu ''adam öldürmeye teşebbüs'' değil de nedir?(Savcılığa suç duyurusunda bulundum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.