Şimdi Ara

Bu 3 psu dan hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni bir power supply alma niyetindeyim çünkü artık kullandığım feel 460 w power beni tedirgin etmeye başladı. yeni bir harddisk aldım kasaya taktıktan sonra bazen boot ederken takılıyor ve harddiske güç yetmiyormuş gibi bir hali var makinanın bundan dolayı ileriye dönük bir power almak istiyorum. seneye falan yeni bir sistem topladığımdada zorlanmadan aynı kaliteyi sürdürebilecek bir power... alacağım powerdan beklediklerim güçlü olması voltaj dalgalanması falan yapmaması, örneğin şu anki sistemimde işlemci boşta 1.52 v civarındayken yük altında bu değer 1.46 lara düşüyor aradaki 0.06 voltta fazladan ısı ve yıpranma demek. ben verdiğim değeri koruyabilecek birşey arıyorum. modüler olup olmamasıda çok problem değil önceliğim güç ve kalite. 3 power arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hp-650-g14c-absolute-power-650w-moduler-kablolu-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=34433

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz700sxs-eu-ocz700sxs-eu-stealthxstream-700w-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=35978

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp800-xp800-gaming-edition-800-watt-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=39184

• Şu anki sistemin için gerçek bir 350W güç kaynağı yeterlidir. Elindeki Feel 460W'ın gerçek değeri muhtemelen 250W civarında olduğu için şu an problem yaşıyor olabilirsin.
  • şuanki sistemin için bu kadar üst bişey gerekmesede ocz yi al derim..
    ileride istediğin kadar güçlü bir sisteme takıp kullanmaya devam edersin..
  • Arkadaşlar ileri ileri diyoruz da zaten gitgide nanometrik küçülmeye bağlı olarak güç ihtiyaçları azalmayacak mı? Bence şu andan itibaren 600W bir PSU ileriye dönük olarakta ihtiyaçlara rahat cevap verir.
  • Hepsi aynı fiyat aralığında psu lar ben olsam xilence 800w alırdm, yada 650w corsair mevcut yine vatanda,kalite olarak o en iyi secenek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşlar ileri ileri diyoruz da zaten gitgide nanometrik küçülmeye bağlı olarak güç ihtiyaçları azalmayacak mı? Bence şu andan itibaren 600W bir PSU ileriye dönük olarakta ihtiyaçlara rahat cevap verir.

İleride güç ihtiyaçlarının azalacağını düşünmüyorum açıkcası.300-400 wattlık psu larda 1500 wattlık psulara geldik.
    Özellikle ekran kartları bu işin sorumlusu.Bence böyle devam eder.Yakında 2000 lik psu larda çıkar.
    Bilmiyorum belki de vardır.
  • ya benim zaten bi güç takıntım yok yani güç takıntısı derken watt takıntım yok, zaten seçeneklerdede görüldüğü gibi 650 watt ta olur 800 watt ta ben taş gibi bir power istiyorum f/p kralı olan hangisiyse 12 volt kanallarındaki amper değerleri birbirinden farklı öbür yanda high power ın tak çıkar kablo avantajı var o açıdan karar veremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

ya benim zaten bi güç takıntım yok yani güç takıntısı derken watt takıntım yok, zaten seçeneklerdede görüldüğü gibi 650 watt ta olur 800 watt ta ben taş gibi bir power istiyorum f/p kralı olan hangisiyse 12 volt kanallarındaki amper değerleri birbirinden farklı öbür yanda high power ın tak çıkar kablo avantajı var o açıdan karar veremedim

Arkadaşım o zaman ocz 700 wattlığı al.Taş gibi psu dur.
  • xilence 600 watt game edition öneririm,800 yerine. Daha uygundur fiyatı ve sistemin için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Corsair 650 watt ile 620 watt gücünde hx modelini de düşünebilirsin
  • İleri dönük düşünürsen eğer hani power sonuçta en önemli parça bence tagan ya da ocz al bu konuda çok başarılılar 600 watt alsan tam verim zaten her türlü işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Hiçbiri, aynı fiyat aralığında şiddetle bunu öneririm;

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-650tx-cmpsu-650tx-650w-120mm-fanli-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=37044

• dostum bende uzun zamandan beri psu araştırıyorum ozc çok tutuluyo ben olsam onlardan alırdım hatta 550 wat olanı için para biriktirmeye bile başladım ilerde hiç bir zaman üst seviye ekran kartlarına para vermeyeceğim için yüksek wattlı pusular benim için gereksiz şu anda bile 550 wattlarlar 4890 gibi ekran kartlarını stabil şekilde çalıştırmak mümkün
  • peki watt seçeneğini düşürelim mesela 650 w olan high power ıda eleyelim fiyatından ötürü xilence mi ocz mi daha kaliteli daha stabildir ? hangisi daha az dalgalanma gösterir ?
  • Üst düzey kalite ve en yüksek verimlilik arıyorsan enermax ya da pc power&cooling markalarına bak derim..
  • Corsair 650 watt TX serisi psu yu şiddetle öneririm.
    Alacaksan fiyatına takılma sakın derim ben. Bilgisayarının en önemli parçası ve bence esas yatırım yapılacak parça PSU dur.
    Bir araştır corsair 650 TX modeli nasıldır diye göreceksin.
  • bugün finansal kaynağıda kesinleştirdikten sonra ankaraya gittim bir vesile ile ve high power ın absolute power 650 w modelini satın aldım sisteme yarın takmayı planlıyorum ancak ilginç olan ocz nin 700w lık modüler modeliyle tamamen aynı olması kutuların üzerinde verdikleri değerler tamamen aynı görünüyo işin ilginci absolute powerdaki değerleri okuyunca toplamda 700 w etmesi idi kasaları tamamen aynı ön taraf arka taraf yanında verilen kablo çantaları ve aksesuar hatta kutu içeriği olduğu gibi aynıydı markadalar hariç. Ancak ocz üzerine 700 w etiketi yapıştıdığından olsa gerek arada 15-20 liralık bir fark vardı, bende hal böyleyken gidip ucuz olan high powerdan yana tercih yaptım. böylece 1 haftalık hangisini alsam karmaşasından nihayet kurtulmuş oldum.

• cyber 650
  • XILENCE
    XP800 GAMING EDITION 800 WATT GÜÇ KAYNAĞI'nı al ileriye donuk olsun.
  • arkadaş güç kaynağını almış tavsiyeye gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.