Bildirim
Bu 3 model arasında kaldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe ne bilmiyorum ama en azından 55BU8000 veya 55Q70B olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Gönderdikleriniz baya eski modeller.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bunlardan birini almamız lazım yurtdışındaki mağazada bir tek bunlar var. Eski meşki alacağız artık aradaki farkı ben göremiyorum siz görebildiyseniz yardımcı olur musunuz.
-
İçlerinde sadece LG hala satışta ve hakkında net bilgilere erişebildim. Philips olan Saphi TV işletim sistemini kullanıyor ki çok mantıklı değil. Samsung modeli en eskisi. Kağıt üzerinde bakınca LG daha mantıklı duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam LG'ye yöneliyoruz.
-
Hocam hangi marka aldınız? -
LG alacağız arkadaşın tavsiyesi ile.
-
Hocam alın tavsiye ederim size LG başarılıdır. -
rtings.com sitesinden almak istediğiniz tv lerin detaylı incelemelerini bulabilirsiniz
-
Hocam rtings incelemesindeki ürün ile bizim ülkemizdeki satılan ürünler arasında farklılık oluyor bilginiz olsun.
İyi forumlar. -
Çoğu aynıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X