Şimdi Ara

Bu 3 dizinin üstüne dizi gelir mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Breaking Bad
    3. Prison Break

Game of Thrones, Twd falan diyecekler baştan demesin iki dizi de ilk sezon harici çöp bana kalırsa.

İçlerinden birini bile izlemediyseniz mutlaka izleyin. Hele Oz'da ki karakter yelpazesi hiç bir dizide yok en az 4-5 tane favori karakteriniz olur.

Size göre daha iyi bir dizi yapılabilir mi? Ya da daha iyi dedikleriniz var mı?

Son olarak Oz'un gerçekçiliği, Breaking Bad'in draması, Prison Break'in aksiyonu ön planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anders. -- 13 Temmuz 2013; 19:17:59 >

• Dexter ve 24 prison break'den daha iyi.
  • Fringe
  • Bu üç dizinin yayın dönemi rakipleri;

1- Sopranos
    2- Dexter
    3- Lost

Size göre bunlardaki eksikleri bilmiyorum. Reyting olarak, yazdıklarınızdan daha başarılıydılar ve buna bağlı olarak, yayın dönemi sizin listenizdekilerden uzun olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squhze -- 13 Temmuz 2013; 20:36:24 >
  • The Sopranos
    Six Feet Under
    Dexter
    Friends
    The Wire
    OZ

En başta bu diziler gelir zaten. Hepsi ayrı ayrı efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squhze

Bu üç dizinin yayın dönemi rakipleri;

1- Sopranos
    2- Dexter
    3- Lost

Size göre bunlardaki eksikleri bilmiyorum. Reyting olarak, yazdıklarınızdan daha başarılıydılar ve buna bağlı olarak, yayın dönemi sizin listenizdekilerden uzun olmuştu.

Sopranos'un üstüne hiçbir dizi tanımam.
  • house !!! tek karakter var ama ne karakter !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puder

1. Oz
    2. Breaking Bad
    3. Prison Break

Game of Thrones, Twd falan diyecekler baştan demesin iki dizi de ilk sezon harici çöp bana kalırsa.

İçlerinden birini bile izlemediyseniz mutlaka izleyin. Hele Oz'da ki karakter yelpazesi hiç bir dizide yok en az 4-5 tane favori karakteriniz olur.

Size göre daha iyi bir dizi yapılabilir mi? Ya da daha iyi dedikleriniz var mı?

Son olarak Oz'un gerçekçiliği, Breaking Bad'in draması, Prison Break'in aksiyonu ön planda.

game of thrones ve twd nin ilk sezon harici çöp demişsin doğrudur özellikle twd nin ikinci sezonu ve üçüncü sezonu ilk sezona göre baya başarısızdı got gene iyiydi götürüyodu hak veriyorum sana bu nebzede oraya prison break i yazmak nasıl bi çelişkidir prison break ilk sezon harici çöpoğlu çöp en azından got ve twd nin belli bi devamlılığı sürüceği süre senaryosu belli prison break bildiğin ilk sezondan sonra tuttu diye uzata uzata 3 ve 4. sezon özellikle rezil edilmiş bi dizi (ilk sezon dehşet tabi orası ayrı ikinci sezonda fena değil)

• Fringe nerde
  • Spartacus ?

Ayrıca Da Vinci's Demons şu aralar çok beğendiğim bir dizi oldu. Gerçi daha yeni başladım.
  • breaking bad üstüne dizi tanımıyorum şahsen
  • Oz'un yerine dizi gelmeyeceğine eminim
  • Dexterı tavsiye ederim
  • Konularına göre kıyaslayın arkadaşlar.

Örneğin;

Fringe - Doctor Who - Heroes - Lost

Dexter - Hannibal

OZ - Prison Break

gibi.

Ayrıca Fringe gibi bir dizi daha gelmez. Sanmıyorum.
  • Oz ve Prison Break tarzında kolay kolay bir dizi gelmez.Ama hapishane temalı olarak Alcatraz var ama onların yanından geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

The Sopranos
    Six Feet Under
    Dexter
    Friends
    The Wire
    OZ

En başta bu diziler gelir zaten. Hepsi ayrı ayrı efsanedir.

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

Spartacus ?

Ayrıca Da Vinci's Demons şu aralar çok beğendiğim bir dizi oldu. Gerçi daha yeni başladım.

Da vinci's çok kötü be 4. bölümden sonra bıraktım ben sevemedim bi türlü.

Ama Spartacus un son bölümü ağlatır herkesi
  • Battlestar Galactica.

Drama,komplo kaotik ve kapkara bir atmosfer + bilim kurgu.
  • Zevk meselesi... Sana göre ilk üç bu diziler, bana göre başkaları olabilir. PB'yi izledim, BB'nin 2.sezonundayım, OZ'u izlemedim.

İmzamdaki dizilerin tamamını izledim. Bana göre ilk üç Prison Break, Game of Thrones ve Dexter şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 17 Temmuz 2013; 20:30:52 >
  • Çöp kelimesinden sonrasını okumadım.

Ciddiyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.