Şimdi Ara

BTWİN TİLT 100 KATLANIR BİSİKLET ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Losgalacticos ; Son durum ne oldu merak ettim, hangisi alındı?
    Ben de aynı ikilemdeyim de... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda7

@Losgalacticos ; Son durum ne oldu merak ettim, hangisi alındı?

Beni dinledi Mosso aldı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba hocam. Herhangi bir bisiklet almadım. Spor salonuna yıllık üyelik yaptırdım. Ama spor salonumun yanında Decathlon var. Bisiklet deneme bölümünde Tilt 120'ye biniyorum gizli gizli. Sanırım her an alabilirim diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Merhaba hocam. Herhangi bir bisiklet almadım. Spor salonuna yıllık üyelik yaptırdım. Ama spor salonumun yanında Decathlon var. Bisiklet deneme bölümünde Tilt 120'ye biniyorum gizli gizli. Sanırım her an alabilirim diyebiliriz.

Dostum bildiğim kadariyle en rahati şehir bisikleti ama sizin amacınız ozellikle bagaja girmesi ve yakın mesafr ise katlanır mantıklı bende katlanır bisiklet kullanıyorum inanılmaz zevkli kullanımı hatta ilk kez binenler bu oyuncak gibi çok zevkli diyorlar ve ben 365 gün biniyorum bugünde olduğu gibi hatta şu kadarını soyliyim keşke daha önceden alsaymisim diyeceksin yokuş falanda çıkarsın merak etme ben katlanırla her yokuşu çıkıyorum diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle vitessiz bisiklet almayın. Yürkiye gibi dağlık bir ülkede bitessiz bisiklete binilmez, bacağınız çok güçlü bile olsa aşırı gerilimmden dolayı zinciri kırarsınız. En uygun fiyatlı vitesli Mosso veya Btwin'ler iş görür. Benim önerim Mosso.

• Ara sıra caddebostan, bostancı sahilde binmek için düşünüyorum. Yokuşa falan girmem büyük ihtimalle. Şu anda 900TL, Vitesli olan tilt 120 1299TL, tilt500 de 1699TL.
    Arabanın bagajında duracak sürekli. tilt100 ü bagaja yatırabilir miyim? pedalları katlanmıyormuş sanırım. İlerde buna vites takılır mı?

tilt 500 bunlara göre çok mu kaliteli? Değer mi o fiyata.

Bisiklete en son 10 yıl önce yurtdışında binmiştim:) Spor olsun, biraz zayıflarım diye alıyorum. Geziye çıkma planım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Ara sıra caddebostan, bostancı sahilde binmek için düşünüyorum. Yokuşa falan girmem büyük ihtimalle. Şu anda 900TL, Vitesli olan tilt 120 1299TL, tilt500 de 1699TL.
    Arabanın bagajında duracak sürekli. tilt100 ü bagaja yatırabilir miyim? pedalları katlanmıyormuş sanırım. İlerde buna vites takılır mı?

tilt 500 bunlara göre çok mu kaliteli? Değer mi o fiyata.

Bisiklete en son 10 yıl önce yurtdışında binmiştim:) Spor olsun, biraz zayıflarım diye alıyorum. Geziye çıkma planım yok.
    Tilt120 için konuşursam pedalları katlanıyor. Hb arabanın bagajına sığmıyor. Ben corsaya sığdıramadım. Belki c sınıf hb araçlara sığabilir bilmiyorum. Çelik kadrolu bir yapısı var. Garanti ve teknik servis olarak diğer markaların çok önünde bir marka btwin bu açıdan tercih edebilirsiniz. Kadro yapısının sağlamlığını da incelerseniz taş gibi bir katlanır. Alırsanız üzmez. Sadece koltuk borusu eğiliyormuş galiba bende öyle bir sorun olmadı şuana dek. Decathlon da da borusu satılıyor o açıdan da sorun yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Tilt120 için konuşursam pedalları katlanıyor. Hb arabanın bagajına sığmıyor. Ben corsaya sığdıramadım. Belki c sınıf hb araçlara sığabilir bilmiyorum. Çelik kadrolu bir yapısı var. Garanti ve teknik servis olarak diğer markaların çok önünde bir marka btwin bu açıdan tercih edebilirsiniz. Kadro yapısının sağlamlığını da incelerseniz taş gibi bir katlanır. Alırsanız üzmez. Sadece koltuk borusu eğiliyormuş galiba bende öyle bir sorun olmadı şuana dek. Decathlon da da borusu satılıyor o açıdan da sorun yaşamazsınız.

Alıntıları Göster
    Sele borusu limit çizgisinin de üstüne çıkaranlarda eğiliyor. Benimkinde öyle bir sıkıntı yok buna dikkat ederseniz sıkıntı olmaz. (kg: 85)

• quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Sele borusu limit çizgisinin de üstüne çıkaranlarda eğiliyor. Benimkinde öyle bir sıkıntı yok buna dikkat ederseniz sıkıntı olmaz. (kg: 85)

Alıntıları Göster
    Doğrusu limit çizgisine dikkat etmedim hocam hiç. Boyuma göre ayarlayıp biniyorum. Bende de bir sorun olmadı şuana dek. Kilom 75, hassas da kullanıyorum umarım birşey olmaz :)

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Maksimum ve minimum için limit çizgileri var hocam. Ancak sele borusunun boyası sok çıkar derken soyuluyor ve tozlanınca belli olmuyor. Buna dikkat ederseniz yamulma sorunu yaşamazsınız. Sele borusu yamulursa bu sefer indirmek mümkün olmuyor ve yeni sele borusu alarak kurtulabilirsiniz ancak kadronun o kısmında fazla gerilimden kadroya girdiği yere zarar verebilir buna dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isetta_1955

Maksimum ve minimum için limit çizgileri var hocam. Ancak sele borusunun boyası sok çıkar derken soyuluyor ve tozlanınca belli olmuyor. Buna dikkat ederseniz yamulma sorunu yaşamazsınız. Sele borusu yamulursa bu sefer indirmek mümkün olmuyor ve yeni sele borusu alarak kurtulabilirsiniz ancak kadronun o kısmında fazla gerilimden kadroya girdiği yere zarar verebilir buna dikkat edin.
    Teşekkürler hocam ona dikkat edeyim. Zaten baya boya attı günlük kullandığım için oraları kurcalıyprum mecburen. Diğer markaları bilmiyorum ama btwin beni baya memnun etti uzun süre kullanırız umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Teşekkürler hocam ona dikkat edeyim. Zaten baya boya attı günlük kullandığım için oraları kurcalıyprum mecburen. Diğer markaları bilmiyorum ama btwin beni baya memnun etti uzun süre kullanırız umarım

Alıntıları Göster
    Kullanırız hocam bir sıkıntı olmaz. Bende sadece şu katlanma mekanizmasındakş kilidin o somun ile tutturulan ucu mandallı vidalı kısmı sorun çıkarmıştı, garantiden değiştirdiler. Başka da sorun çıkaracak bir yer pek yok zaten vitessiz olunca.

• Sizde tilt 100 var sanırım. Lastik vs masraf çıkardı mı? Tilt 100 kalmamıştı çoğu yerde. Tekrar stoğa girmiş. Bu akşam gidip 3 modelide uzun uzun deneyip bakacağım.

• Bende rr540 var .şimdide katlanır lazım oldu. hem ben hem ablam kullanıcaz sahilde ...onun için vitessiz tilt100 modeline baktım ama stoklarda yok ..gelirmi acaba .

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Bende rr540 var .şimdide katlanır lazım oldu. hem ben hem ablam kullanıcaz sahilde ...onun için vitessiz tilt100 modeline baktım ama stoklarda yok ..gelirmi acaba .
    vites olsun vites. 6 vitesli olanlar bile yeter. fazlasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

vites olsun vites. 6 vitesli olanlar bile yeter. fazlasına gerek yok.

Alıntıları Göster
    Eyv ..kışa doğru inidirim yapıyorlar .ozaman alıcam bir tane dechtlondan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.