Şimdi Ara

btli pioneer olanlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7300 bt teyp im var. Hand free yapmiyor yani tel gorusmelerini yapabiliyorum. Fakat S3 den muziki btden teyp sistemine aktaramiyorum yada boyle bir ozellik varmi sormak istedim. Diger sorum cahilligimi bagislayin radyo ileri butonuna bastigimda oto radyo aramiyor ne kadar basarsaniz okadar ilerliyor. Ben kanal buldugunda durmasini istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: birumit

Merhaba
    7300 bt teyp im var. Hand free yapmiyor yani tel gorusmelerini yapabiliyorum. Fakat S3 den muziki btden teyp sistemine aktaramiyorum yada boyle bir ozellik varmi sormak istedim. Diger sorum cahilligimi bagislayin radyo ileri butonuna bastigimda oto radyo aramiyor ne kadar basarsaniz okadar ilerliyor. Ben kanal buldugunda durmasini istiyorum.

Bt olayına bir şey diyemem cihazda da arıza olabilir belki yada desteklemiyordur çünkü hiç denemedim.
    Radyo ile ilgili ayarı ayarlardan düzeltebilirsiniz, seek:pch olsun.
  • Cihazda sikinti oldugunu zannetmiyorum. . Fakat bu ozellik olup olmadihini nasil ogrenebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: umitlik

Cihazda sikinti oldugunu zannetmiyorum. . Fakat bu ozellik olup olmadihini nasil ogrenebilirim

Başka bir telefonla denedinizmi peki.
    Geçende note 2 bağladık mvh150 ye çalıştırmamıştıda.
  • Yok baska bir telde denemedik. Sanirim bt audio modunda bu teyp calismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: umitlik

Yok baska bir telde denemedik. Sanirim bt audio modunda bu teyp calismiyor

Farklı bir telefon ile deneyin.
  • Telefonla cihazı eşledikten sonra, cihazın ses kaynağını bluetooth olarak ayarlayın (bluetooth- usb bellek - radio gibi seçenekler olan bölümden). Bu ayar yapıldıktan sonra telefondan çalacak her ses hoparlörlerden gelecektir. Son olarak, bluetooth eşleştirme hafızası 3(üç)tür. Yeni cihaz eklerken paired olmazsa, eşleşmiş cihazlardan birini silmeniz gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.