birumit
=> btli pioneer olanlara bir soru
(14.7.2013 10:54:56)
Merhaba
7300 bt teyp im var. Hand free yapmiyor yani tel gorusmelerini yapabiliyorum. Fakat S3 den muziki btden teyp sistemine aktaramiyorum yada boyle bir ozellik varmi sormak istedim. Diger sorum cahilligimi bagislayin radyo ileri butonuna bastigimda oto radyo aramiyor ne kadar basarsaniz okadar ilerliyor. Ben kanal buldugunda durmasini istiyorum.
jamara
(14.7.2013 14:20:52)
quote:
Orijinalden alıntı: birumit Merhaba 7300 bt teyp im var. Hand free yapmiyor yani tel gorusmelerini yapabiliyorum. Fakat S3 den muziki btden teyp sistemine aktaramiyorum yada boyle bir ozellik varmi sormak istedim. Diger sorum cahilligimi bagislayin radyo ileri butonuna bastigimda oto radyo aramiyor ne kadar basarsaniz okadar ilerliyor. Ben kanal buldugunda durmasini istiyorum. |
Bt olayına bir şey diyemem cihazda da arıza olabilir belki yada desteklemiyordur çünkü hiç denemedim.
Radyo ile ilgili ayarı ayarlardan düzeltebilirsiniz, seek:pch olsun.
umitlik
(14.7.2013 17:26:58)
Cihazda sikinti oldugunu zannetmiyorum. . Fakat bu ozellik olup olmadihini nasil ogrenebilirim
jamara
(14.7.2013 23:39:49)
quote:
Orijinalden alıntı: umitlik Cihazda sikinti oldugunu zannetmiyorum. . Fakat bu ozellik olup olmadihini nasil ogrenebilirim |
Başka bir telefonla denedinizmi peki.
Geçende note 2 bağladık mvh150 ye çalıştırmamıştıda.
umitlik
(15.7.2013 03:31:20)
Yok baska bir telde denemedik. Sanirim bt audio modunda bu teyp calismiyor
jamara
(15.7.2013 09:30:40)
quote:
Orijinalden alıntı: umitlik Yok baska bir telde denemedik. Sanirim bt audio modunda bu teyp calismiyor |
Farklı bir telefon ile deneyin.
flyingelephant
(15.7.2013 22:25:57)
Telefonla cihazı eşledikten sonra, cihazın ses kaynağını bluetooth olarak ayarlayın (bluetooth- usb bellek - radio gibi seçenekler olan bölümden). Bu ayar yapıldıktan sonra telefondan çalacak her ses hoparlörlerden gelecektir. Son olarak, bluetooth eşleştirme hafızası 3(üç)tür. Yeni cihaz eklerken paired olmazsa, eşleşmiş cihazlardan birini silmeniz gerekir.