Şimdi Ara

BTK ŞİKAYET HAKKINDA YARDIM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir firmanın internet ve tv hizmetini kullanıyorum, lakin tam bir sahtekarlık yaptıkları için internet kotam kendi kendine dolup bitiyor.
    Şimdi ben bu hizmeti yeni aldım iptal ettirmek istediğim zaman 260 tl ödeme çıkartıyorlar. 2 gün önce tekrar iptal ettirme fiyatı sordum, bu sefer 200 lira çıkardılar yani fiyat sürekli artıyor yada düşüyor kafalarına göre uydurmaca.
    *
    Şimdi sabah beni farklı bir servis sağlayıcı aradı bize geçin diye adama durumu anlattım btk ya şikayet et böyle olmaz falan dedi bu akdar masraf çıkartamazlar dedi bu konuda bilgisi olan varmı.

• Bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben ttneti şikayet etmiştim.btk şikayeti alıyor kuruma yönlendiriyor aracı gibi ama elbette devlet kurumu olunca firmalar daha bi ilgileniyordur sanırım.btk dan üyelik alıp şikayet edebilirsin hakkını ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svykr -- 30 Nisan 2016; 15:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svykr

Hocam ben ttneti şikayet etmiştim.btk şikayeti alıyor kuruma yönlendiriyor aracı gibi ama elbette devlet kurumu olunca firmalar daha bi ilgileniyordur sanırım.btk dan üyelik alıp şikayet edebilirsin hakkını ara.

Hocam ondan sonra vay sen bizi şikayet ettin diye karşı saldırı olmasın
  • Yok hocan neden olsun ben ttneti şikayet ettim ama sıkıntı bendeymiş yani yanlış bir durum yoksa izah ederler

• Yok karşı saldırı filan olmaz ama adamlar bazen o kadar kepaze ki cevap bile vermiyorlar. Misal ben 13 Nisan'da Turkcell'e kapsama sorunu şikayeti yazdım adamlar hala lütfedip cevap bile yazmadı.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bana da geç yanıt verdiler üç hafta da filan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vekalet hakkında yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Bende 3 haftayıda geçti. Artık Türk Telekom'a kötü demiyorum adamlar hiç yoktan çözüm sunmasa da cevap verme zahmetinde bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.