"Araplar ve Türkler İslam aleminin iki göz bebeğidir. Ümmeti Muhammed'in hürriyet ve istiklali için birlikte cihat etmemiz farzdır." M. Kemal Atatürk Kaynak: Atatürk'ün Kurtuluş,. Savaşı Yazışmaları, T.C. Kültür Bakanlığı Atatürk Dizisi: 45, Ankara, 1995, s. 73 ve ATABE, c: 2, s. 378. |
BTK'nın Instagram'a erişim engeli uygulamasının asıl nedeni ne? (8. sayfa)
-
-
Atatürk’ün böyle bir sözünü hiç duymamıştım, bizim oralarda araplarla ilgili “içicen şarabı” ile başlayan söz daha çok bilinir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahih Hadistir .
Atatürk'ü bize kasıtlı olarak yanlış tanıtıyorlar.
Şöyle bir sözü de var :
"Suriyeliler zeki, modern ve nazik insanlardır."
M. Kemal Atatürk
Kaynak: ATABE, c: 30, s. 121. (1937) . Aralık 1937 günü Ankara’da Suriye Başvekili Cemil Mardam’la görüşmesinde sarf etmiş
-
İsrailin ürettiği beyine sahip aracı almakta hala kararlımısın mümin kardeşim. Starbucks kadar vahim değilmi bu durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kurtulsak, bir kurtulsak
instagramda 4 adet paylaşımım bekliyor, bu arada samsung telefonu var babamın instagram engeli yok girebiliyor
-
Zaten ben de Atatürk’ün sözü değil demedim, sadece duyduğum okuduğum bir sözü değil dedim. Suriyeliler de Atatürk hayattayken zeki, modern ve nazik olabilirler, günümüzde hiç zeki, modern ve nazik değiller maalesef.
Türk devleti mi?
Amerikan şirketi mi?
Tarafınızı seçin?
Devlet değil hükümet.
Araçların beynini İsrail’in ürettiğine dair kanıt yok ama senin beynini ürettiği bariz ortada, dağlam yazılım atmış
Ben sana tebliğimi yaptım. Beyinlerin içindeki çiplerin tasarımını israilliler yapıyor. Bak sende bir yerde muhtaç kalıyorsun. Sağa sola gereksiz sataşma diye diyorum. Kendin İsrail bulaşığı mal kullanırken başkalarını darlama İsraile destek oluyorsun diye.
"Arap halkı mı?
Türk halkı mı?
Tarafınızı seçin."
Oldu mu?
Müslümanlık mı?
Yahudilik mi?
Tarafınızı seçin!
Bu oldu mu?
Neyse ki dinsizlik gibi başka bir seçenek daha var.
İnsanlar özgürce haberleşemesin diye yapılan bir başka uygulama işte.
-
Yasak kalktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkeyi ergen zihniyetli kişilerin yönetmesi asıl sebebi
-
konudan bağımsız , instagram sizin sevdiğiniz ama onların hoşuna gitmeyen birşeyide kaldırsa aynı lafları edecek misiniz? Yazık sizin kafanıza, adamlar ben ne istersem o olacak diyor, hala sömürü ülkelerindeki köleler gibi davranıyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X