"Araplar ve Türkler İslam aleminin iki göz bebeğidir. Ümmeti Muhammed'in hürriyet ve istiklali için birlikte cihat etmemiz farzdır." M. Kemal Atatürk |
BTK'nın Instagram'a erişim engeli uygulamasının asıl nedeni ne? (7. sayfa)
-
-
benim ortamlarima girebilmek icin 40 firin ekmek yemen lazim aslan parcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedi taliban muridi... israil füzesi kulağına kaçınca...
-
taliban diyo hala djdjsjsjsjdjdnnd
Ne boş iş ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
LEGO alamayan fakir bebesi LEGO düşmanlığının sebebi ne?...
-
talibanla aynı kafasın belli ki hamsa geçmişsin... israillilere selam söyle...
-
Para kazananları geçtim, bugün Insta’yı yasaklayan yarın da Facebook, twitter, whatsapp gibi platformları da yasaklar. Umarım fazla sürmez bence de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
talibanda böyle başlamıştı... ak-gezenler destekler ama sonra uyanınca...
-
olum taliban aile uyelerinden birine bisey mi yapti ne bu siddet bu celal
savunduğuna göre seninle... olmalı... arap taparlığın sebebi ne?...
-
Kel alaka bi sebepten instagram erişimi gitti insanların. Madem hoşunuza gitmedi yapılan hareket sen hesabını silip çıkacaksın, kullanan adamın erişimini ne engelliyorsun. Çokta umrumdaydı heniyye denen adam. Bana ne israilinden filistininden iranından yahu. Ülkeye mülteci olarak gelmesinlerde ne yapıyolarsa yapsınlar kendi aralarında.
-
Kaynak:
Atatürk'ün Kurtuluş,. Savaşı Yazışmaları, T.C. Kültür Bakanlığı Atatürk Dizisi: 45, Ankara, 1995, s. 73 ve ATABE, c: 2, s. 378.
hiç güven vermedi... T.C. Kültür Bakanlığı Atatürk Dizisi: 45, Ankara, 1995, s. 73 ve ATABE, c: 2, s. 378. google aramasında sonuç 0000...
-
Bir takım teröristler başka bir terörist grubun liderini öldürmüş, şehadet bunun neresinde? Bizimkiler bir de utanmadan cuma namazında teröristin gıyabi cenaze namazını kıldılar. Bunun yapılacağını duyduğum gibi cumanın farzını kılıp camiyi terk ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 3 Ağustos 2024; 23:1:23 >
Kuzey Kore'de hayat nasıl kanka?
Arkadaşlarına satabilirsin kanka
Arabı bırak terörist... Abdullah Öcalan dan farkı yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X