Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    düzenlemenin linki varsa verebilir misiniz arkadaslar inceleyelim hepimiz
  • evet son dakika güncellemeleriyle akn sonrası hızlar aşagı cekilmiş ve gece 2 de uygulama baslıyormus 1 mayısta
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor
    Hocam 8 için 3 yazılmış ama 8-16 mı yoksa sadece 8 mi emin olamadım.
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    karmaşıklaşmış iyice akn sonrası eski düzenlemede 5 mb e 8-16 arası hızlar düşecekti eski 5 yeni düzenlemede 3 yazmışlar ama o zaman da 16 ya kadar ve 8 e kadar netler arasında fark kalmıyor tek netleşen akn yi aşmış olsak bile gece 2-8 arası hızlar tam alınacak
    5 Mbit süper bir hızmış gibi 3 Mbit verirlerse cidden komedi olur. Fiber çekmeye gelince de istekli değiller isp ler mi bizi kullanıyor biz mi onları belli değil.
    Nasıl bir farklılık var, anlayamadım hâlâ açıkçası.Tabloda 24mbir için akn sonrası 8 mbit denilmiş. Baştan beri 8 değilmiydi ki zaten.Anlatabilirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anladigim kadariyla ust limitler asagi cekilmis 8 e kadar olan tarifeler 3 olacakti simdi 8 mb olanlarda 3 olacak gibi yorumladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bana burada yanlışlık ya da değişiklik yok gibi geliyor.

Şimdi eskiden 0-8 mbit arası --> 3 mbitti şuanda güncellemede yazan 8 mbit 3 e düşecek.Eskiden şu hız ile şu hızlar arası olanlar yazıyordu.Şimdi direkt hızları kullananlar diye belirtilmiş.Aslında karışıklık böyle azalmış oldu.16-24 arası kullanan 8 e düşecek demek yerine 24 kullanan 8 e düşecek denmiş.

Farklılık olayını çözemedim hâlâ.Hızlar aynı şekilde yine

• NedStark2 kullanıcısına yanıt
    35 mbps yada 25 e ne olacağı belli değil o zaman ?

• Evet o hızlar belirtilmemiş, Umarım onları kaynatıp 24 olarak değerlendirmezler.

• Turk Telekom kullananlar hızlarını kontrol edebilir mi.Şuanda bende AKK uygulanmıyor hızım yükselmiş durumda.
  • NedStark2 kullanıcısına yanıt
    bende 3 mb
  • 35 ve 25 - 16 mbps ye düşecek. Ne demek belki değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 16 Nisan 2017; 9:47:35 >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    Aslında değişen bir şey yok. Tabloyu insanlar yanlış yorumluyordu. Teknoseyir neye dayanarak yapmış bilemedim. :D Örneğin 8mbit kullananların hiç bir zaman 5'e düşeceğini söylemedi BTK, baştan beri 3.

8 mbit üstü-16 mbit'e kadar 5 mbit diyor. İnsanlar buna 8mbit'i de dahil etti ama bariz bir şekilde 9-16 arasını kastediyor.
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    Olması gereken adsl de hız sınırının kalkmasıydı ve fiberde minimum paketinin hız düşümü de ona göre ayarlanması gerekiyordu. 16Mbit'e kadar olan superonline paketini kullanıyorum 12Mbit geliyor maks. Geceleri download yapıcaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 16 Nisan 2017; 10:54:43 >
  • TTNET (DENİZLİ lokasyon) 24mbps paketim

1 hafta önce kota aşımından 3 mb hıza düşmüştü.

Şuan 800 la 1mb arası hıza çıktı. Sanırım kademe kademe yeni sisteme geçiyorlar.

• Bende kablonet de bir kaç aydır kota doldu hızınız 3 mbit e düştü uyarısına rağmen, yer yer 500 800 kb download yapabiliyorum.
  • Demin Dsmart'ın internet hizmetleriyle görüştüm. Bizde 1 Mayıs'tan itibaren başlayacak dedi. Fakat yanlış bilgilendirme yaptı sanırım. Gece 12 ile 05.00 arası indirimde kotanızdan yemeyecek dedi. 2018'den itibaren ise kotanızı aşarsanız hızınız yarı hıza inecek (16mb ise 8'e inecek) dedi.
  • 1 Mayıs düzenlemesini baz alıp hızı 24 Mbit 75GB kotadan, 35 Mbit 100GB kotaya yükselttim. AKK sonrası 8 yerine 16'ya düşmezse savaş çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

1 Mayıs düzenlemesini baz alıp hızı 24 Mbit 75GB kotadan, 35 Mbit 100GB kotaya yükselttim. AKK sonrası 8 yerine 16'ya düşmezse savaş çıkar

Hocam bende vdsl2 oluyor galiba 24 mbit kullaniyorum. Acaba hangi pakete geçtiniz? Birde fiber olması mı gerekiyor 24 üstü hızlar için?

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.