Şimdi Ara

BTK: 444'lü numaraları aramak 1 nisandan itibaren her yöne paketlerine dahil edilecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BTK şikayetler üzerine 444'lü numaralara yapılan aramaları her yöne paket kapsamına almaya karar verdi.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sabit ve mobil telefonlarla 444'lü numaraların aranmasından kaynaklanan yüksek ücretlere yönelik şikayetleri dikkate alarak yeni bir düzenleme yaptı.
    BTK'dan alınan bilgiye göre, sabit ve mobil telefonlarla 444'lü numaraların aranmasından kaynaklanan yüksek ücretlere yönelik şikayetleri dikkate alarak, her yöne paket kapsamına aldığı 444'lü numaraların aranma ücretlerine de üst sınır getirdi.
    1 Nisan 2012'den itibaren uygulanacak olan düzenlemeyle vatandaşlar, abonelik paketlerindeki Türk Telekom yönüne ücretsiz dakikalarını 444 aramaları için de kullanabilecek.

Şehir içi tarifelerinden daha yüksek olmayacak
    Ayrıca 444 aramaları için tüketicilere uygulanacak ücretlere operatörler bazında da bazı üst sınırlar getirildi. Operatörlerin söz konusu karara uygun olarak revize edecekleri son kullanıcı tarifelerini BTK'ya sunacak ve yeni tarifelerle ilgili tüketiciler bilgilendirilecek.

kaynak:http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/721406-444lu-aramalar-pakete-girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 3 Mart 2012; 22:28:30 >

• ev iş tende aranabilecek mi acaba? turkcell için soruyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58286435
    http://forum.donanimhaber.com/m_58259243/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy0067 -- 4 Mart 2012; 20:23:20 >
  • Yerinde bir karar olmuş.
  • btk önce eşeği kaybettirip sonra bulduruyo bizde ah ne güzel yaptılar diyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone lu için kazanılmış birşeydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

btk önce eşeği kaybettirip sonra bulduruyo bizde ah ne güzel yaptılar diyoruz.

Okuduktan sonra bir yorum yapacaktım ki bu cevabı gördüm. Üzerine denilecek söz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o olayda btk nin yaptığı değişikliği firmalar çıkarına kullandı direk btk ücretli yapın demedi yani, baktı olmayacak müdahele etti bu açıdan btk nin yaptığı doğru hamle.buarada arkadaşin dediği gibi vf kullanıcısı olarak ucu bize dokunmadi ama diğer operatördeki arkadaşlar için iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

o olayda btk nin yaptığı değişikliği firmalar çıkarına kullandı direk btk ücretli yapın demedi yani, baktı olmayacak müdahele etti bu açıdan btk nin yaptığı doğru hamle.buarada arkadaşin dediği gibi vf kullanıcısı olarak ucu bize dokunmadi ama diğer operatördeki arkadaşlar için iyi olacak.

benim için çok iyi olacak. Avea 19luk paket kullanıyorm 500dk var ama hatta 0 tl olduğu için 444 arayamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

o olayda btk nin yaptığı değişikliği firmalar çıkarına kullandı direk btk ücretli yapın demedi yani, baktı olmayacak müdahele etti bu açıdan btk nin yaptığı doğru hamle.buarada arkadaşin dediği gibi vf kullanıcısı olarak ucu bize dokunmadi ama diğer operatördeki arkadaşlar için iyi olacak.

benim için çok iyi olacak. Avea 19luk paket kullanıyorm 500dk var ama hatta 0 tl olduğu için 444 arayamiyorum

kesinlikle , birde menulerde kaybolunca görüşme uzuyor falan çok pahalıya patlar diğer türlü.bizim evde herkes benden arar banka yada farklı bi firma arancaksa vf sağolsun sistemi bozmadı yoksa epey patlardı fatura :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.