Şimdi Ara

BTCTürk borsası hacklendi, 48 milyon dolar çalındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
7.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen devam et dostum kripto ya. Bir gün tüm varlığın buhar olur ise anlarsın ne demek istediğimi. Aklın varsa fiziki varlıklara yatırım yaparsın. Sanal alemde dönen varlıklar ancak sanal alemde para eder. Kripto eşittir oyun jetonu gibi bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    En basitinden bi coin listelendi hop satamiyorsun fiyati 10x oluyor ama bizimkilerde sistem çöküyor , satacaksan fiyatı başka borsalarda 10x yapmış ama bizimkilerde yerinde sayıyor :) . Paribu mesela Reef coinde fiyat 5-7x yapmıştı ama borsada sabit kaldı. Sonrasında ne var ne yok çekmiştim. Kısacası mağdur ediyor yatırımcıyı. Keşke düzgün çalışsa da ugrasmasak diğerleriyle.. Mesela Ceek coin var bu iki borsadan birinde yüklü miktarda var . Coinin fiyatı çıksa bu elindekini yüklü satacak..

• Patrick_Yıldız kullanıcısına yanıt

Merhaba, kripto ya karşı biri değilim ama mantığım şu sorgulamayı yapıyor; O soyulan merkez bankasında parası olan vatandaşların parası devlet güvencesinde olarak geri ödenir diye biliyorum, yani vatandaşın hesabından para eksilmez, kripto da böyle bir garanti var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 15 Ağustos 2025; 11:51:21 >
  • justmark kullanıcısına yanıt

Anladım, aslında sistem çökmüyor tabii, çakallık yapıyorlar yani.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Bu tarz şeylerde sigorta olması zorunluluğu oluyor.
    Bu tarz durumlarda belli bir tutara kadar anlaşılan sigorta tarafından zarar karşılanır.

• Kanks bilmem ne coin aldım attım köşeye 2089da zenginim kanks

• Geçen sene de 55 milyon dolarlık saldırıya maruz kalmıştı aynı firma, inanılmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilmeyecek bir borsa, binance tr çok daha iyi. geçen seneki lunc rezaletini unutmadık.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam sen de ben de biliyoruz ki Turkiye'de bir kurumdan bir sey calmak icin bunu acik acik soylemen yeterli. Aninda OK'e basarlar :) Millet telefonuna gelen sms'lerdeki linke bile tiklayip al benim parami cal demiyor mu? :)

Siber guvenlik denen olayin uygulanabilmesi icin once Halkin akilli, kulturlu ve bilincli olmasi gerekiyor maalesef.

Bilinç ve Halk, hmmmmmmm

Bilinç ve Halk..... 

Bilim insnaları araştırma yapıyor bilinç öldükten sonra kayboluyor mu diye.

Türk Halkı'nı araştırmalarını öneririm. Yaşıyorken bile kaybolmuş bilinçleri  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Ağustos 2025; 16:26:46 >
  • Kötü olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Btc turk komple kapatılsa daha iyi zamanında pendemi döneminde bir kaç islem yaptım btc Türk te öyle çakal bir sistem kurmuşlarki hem komisyonu diğer borsalara göre fazla kesiyorlar
    Hem satacağın kripto varlığı satarken düşük fiyata satıp alirken de yüksek fiyattan aldiriuorlar anında zarar yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTCTurk ceo' su zamanında Tr de hizmet veren yabancı borsaları yasaklatmaya çalışmıştı. Reklam pazarlama vs bir çok yasağın kaynağını atmıştı. Daha çok kazanmak hırsına.

• Tepede bir saray kimdir o ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

Aga öyle birşey varsa arbitrajdan zengin olursun. Yerli borsadan ucuza topla, yabancı borsaya pahalıya sat.

• Cebinde olmayan para senin değildir zaten.

• Kendileri yapmışsa şaşırmam

• SilverNitrate kullanıcısına yanıt
    kiralık katile Ziraat'ten mi eft yapacan ?
    pis işleri için kullanan milyonlarca kişi var, ayrıca bitcoin grafiğine aç bak son 10 yılda ne kadar artmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

onda daha çok monero üzerinden işlen dönüyor diye biliyorum

• forumda var mı hesabından para uçan?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.