Şimdi Ara

BSC Sunar: 2012'nin En İyi 10 Oyunu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkk34

Arkadaşlar dünden beri yazıyorum buraya max payne 3 başlarken çalan müziğin adını söyleyin lütfen

Marilyn Manson - If I Was Your Vampire

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mobilim izleyince editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir liste olmuş ama benim listem biraz daha farklı:
    1_Farcry 3(açık ara önde)

2_Halo 4
    3_Ac 3-hitman absolution
    4_fifa 12
    5_forza horizon

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

pisikopatlar_1005@hotmail

Ben sana açıklıyım.. cod serisi 4-5 yıldır... oynanış olarakta aynı şeyi veriyor ve her sene çıkıyor.. hiçbir şeyini geliştirmiyor.. ama walking dead in alanı bile ayrı...

+1

COD, AC vs benzeri casual oyuncuları ve 12-20 yas arası ASIL hedefi olan oyunların, kullanıcılar tarafından '' Neden listede yok yaaağğğ '' diye yakınmalarını anlamışsınızdır zaten.

Biz 12 yıl Diablo 3 bekledik, geceyi dısarda gecirmek için hazırlık yaptık sora ön siparişle grup halinde aldık vs ama '' neden listede yokk yaağğğ '' demiyoruz, bunun birçok MANTIKLI sebebi var, masa üstünüzdeki oyunu neden listede yok diye yakınmak yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 1 Ocak 2013; 17:42:21 >

• max paynedeki şarkının adı marilyn manson ıf ı was your vampire
  • black ops 2 nerde ???
  • Aslında bu listelere Fifa da girmeliydi. Oyunlar sadece aksiyondan ibaret değil.

• Borderlands 2 nin olmadığına şaşırdım doğrusu.
  • Far Cry 3 fazlasıyla liderliği hakediyor. Çok zengin bir oynanış sunması bile ayrı bir olay.
    Dishonored'ı da 2.ci sıraya yazardım.
    3.cü Max Payne 3 veya Hitman: Abs. arasında kararsızım.

• far cry 3 sahiden açık ara önde onun dışında ac 3 bence gayet güzeldi ben 2. liğe seçerdim onu

• Bebim listem

1- Max payne 3
    2- Far cry 3
    3- Asas creed 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Borderlands 2 nin olmadığına şaşırdım doğrusu.

Ben de, Borderlands 2'siz ilk 10'u geçtim 3 de olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam.Fisher -- 1 Ocak 2013; 20:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisikopatlar_1005@hotmail

BO2 nerdeeeeeeeee!!!! Grafik arayanlar walking dead'te grafik yok biri bana call of duty black OPS 2 neden yok açıklasın !!!

• Benim Top 10'um.. 1. 2. diye bir sıralama yoktur.. Bu 10 oyununda mutlaka oynanması gerekir diye düşünüyorum ;)

-) Assasins Creed 3
    -) Hitman Absolution
    -) FarCry 3
    -) Journey
    -) Dishonored
    -) Borderlands 2
    -) Zombi U
    -) Mark of the Ninja
    -) XCOM: Enemy Unknown
    -) The Walking Dead : serisi
  • Benim Top 10'um.. 1. 2. diye bir sıralama yoktur.. Bu 10 oyununda mutlaka oynanması gerekir diye düşünüyorum ;)

-) Assasins Creed 3
    -) Hitman Absolution
    -) FarCry 3
    -) Journey
    -) Dishonored
    -) Borderlands 2
    -) Zombi U
    -) Mark of the Ninja
    -) XCOM: Enemy Unknown
    -) The Walking Dead : serisi
  • herkesin hoşlandığı oyun türü vs farklıdır tabi. kimisi oyunun hikayesine çok önem verir, kimisi grafiklerine, kimisi oynanışına.. hardcore gamerların geneli hepsine bakar tabi.

liste güzel olmuş emeğe saygı gerek, yalnız şunu söylemek istiyorum ki darksiders 2 bu listede ilk 3 e girecek bir hikaye ve oynanabilirliğe sahip bir oyundu veya en beğenilen 15 oyun yapıp 5 tane daha ekleyerek hakkı yenilen oyunları da ekleyebilirdiniz :)

bana göre prototype 2 nin de muhteşem aksiyonları ve oynanabilirliği var, o da listede olmayı hak edenlerden. zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.

bazı arkadaşlar çok tepki göstermiş o da gülünç. bsc bir dünya istatistik kurumu falan değil beyler. yaptıkları liste kesinlikle doğru diye bir şey de yok sakin olun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

sfgsfgsfg
    01.01.2013 10:18:26

saçmaladın dostum birinciye halo yu 5. ye cod u mu koydun yuh artık..

SENJI

arkadaşım dinle video yu editörlerin puanlarıyla verilde bunlar merak etme onlar oynamıştır halo 4 u...

üyelerin yılbaşı kafası bir harika dostum

Halo 4 enfes bir oyun sen ne dersen de 7.haketmiyor sana 1.fazla gelmiştir ama bence ilk 3 e rahat girmeliydi ayrıca bo II mw3 felaketinden sonra bana baya iyi geldi mutlisi olsun zombisi olsun...
  • başta çalan şarkının adı nedir arkadaşlar
  • Valla video için çok SAĞOL'un çünkü bizim haber dersi var ve ben de 2012'nin en çok oynanan oyunlarını ele almıştım ilaç gibi geldi izledim anlattıklarınızı dinledim kendi cümlelerimle kağıda geçirdim ve 100 aldım :) Tekrar SAĞOL'un...
  • @stun

Dostum bu liste üyelerin verdiği oylarla belirleniyor haberin olsun yani.Yapılan anketi sonuçları bunlar bilip bilmeden konuşma yani.

Bu arada tebrik ederim halo4 gibi şahaeser sayenizde 7. oldu.Ciddiyim oyunları oynaamdan nasıl bir oyun olduğunu bilmeden herkes far crya oy vermiş oda ubisoftun yaptığı o müthiş reklamlar yüzünden reklamları meyvesini vermiş.Ciddiyim bu halo4 sonynin elinde olsaydı şuan gelmiş geçmiş en iyi oyunlar sıralması yapılsa rahat ilk 3 e girerdi ama xbox ekibi ne bir reklam ned eözel birşey yapmadan oyuna dokunmadı.Halo4 yinede kendi müthişliği sayesinde ayakta durmaya çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.