Şimdi Ara

BSC Özel: Witcher Dünyasına Giriş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 gün önce witcher 3 ten 2dk lık Ciri oynanış videosu yayınlandı.Sitede haberi olmaması enteresan.

    https://www.youtube.com/watch?v=vHNOLytV6hU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubloN -- 9 Mayıs 2015; 18:09:31 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaq

    bu kadar abartılan oyun görmedim. kendi zevkinize göre yapıyorsunuz.

    Kusura bakmada ben hic bir oyunda witcherdaki gibi dallanip budaklanan bir hikâye görmedim.tabi sen oynamadinki nerden bilebileceksin. Skyrim oynamaya devam et yaptığın hic bir hareket hikayeyi degistirmio bide RPG diolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel program olmuş. Yazar her ne kadar inkar etsede oyun olmasaydı kitaplar bu kadar popüler olamazdı görüşündeyim. Ama hakkını vermek lazım oyunun oluşması için mükemmel bir temel atmış yazar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu tarz programlar gerçekten çok hoş oluyor diğer sitelerde yapmıyor zaten bu tarz işler umarım 2. video witcher 3 çıkmadan gelir.
  • Ancak izleyebildim sonuna kadar. Güzel güzel kafamdaki bir çok soru işareti gitti. 2yi bitirmiş 1i oynamamış olmak da can sıkıcı. Aradan önemli konular eksik oluyor. Beyin yanıyor. Neyse 2. Bölümüde yetiştirirseniz oyunun çıkışına kafa rahat bir şekilde başlayacağız Wild Hunt a ... :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • teşekkürler abi güzel olmus

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bütün programı izledim ha. hayır bugüne kadar wither nedir diye bakmadım bile bu program sayesinde öğrendim . oyundan bile haberim yoktu yani ama heves ettim şimdi ne yalan söylim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 10 Mayıs 2015; 6:10:44 >
  • Çok güzel bir bölümdü umarım 2. bölümde wild hunt çıkmadan yayımlarsınız .

    Ben witcher 1 deyim ve bir buga denk geldim golem le ilgili diyeyim . Yaklaşık 22 saat oynayıp orada takılınca oyunu bırakmıştım ta ki bugüne kadar . Açtım oyunu ve bu sefer tak diye düzeldi oyun Üstüne birde bu videoyu görünce epey mutlu odum .

    Şuan steamde indirim var ilk oyun 2,70 TL , ikinci oyun ise 4,65 TL ve her iki oyunda Türkçe oldu . Sadece 1. oyun için donanımhaber in kendi üyelerinin yapmış olduğu bir yamayı kurmanız gerekecek , ikinci oyunda ise resmi alt yazı desteği bulunuyor .

    RPG sever birisi iseniz bu oyunu kaçırmayın alın aldırtın fiyatı da gördüğünüz üzere resmen bedava düzeyinde . Ayrıca ilk 2 oyuna da sahip olursanız 3. oyun için %10 ön sipariş indirimi almış olursunuz . Toplamda 89 TL yerine 71.20 Tl ye oyuna sahip olabilrisiniz yani %20 lik bir indirim ile almış oluyorsunuz .

    Son olarak yapmış olduğunuz kararlar yok olmuyor oyunda , diğer oyuna geçerken save dosyalarınızı aktarıp vermiş olduğunuz kararlar çerçevesinde devam edebiliyorsunuz hikayeye .



    Witcher 1 Türkçe yama için buradan ;

    http://forum.donanimhaber.com/m_48562176/tm.htm

    Steam Witcher sayfası için buradan ;

    http://store.steampowered.com/sale/witcherfranchise



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 9 Mayıs 2015; 20:18:46 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Teşekkürler oldukça güzel ve yararlı bi çalışma özellikle Witcher dünyasına benim gibi bu yeni oyunla giriş yapacaklar için biçilmiş kaftan.
  • Spoiler Alert.

    Şimdi 3. oyunda Wild Hunt'ın Ciriyi ele geçirmeye çalışmasının sebebi , Ciri'nin sahip olduğu bu teleport özelliği. Wild Hunt denilen elf ırkı eskiden Cirinin sahip olduğu teleport özelliğene sahipti ve bir şekilde bu güçlerini kaybediyorlar. İşte bu yüzden Wild Hunt Ciri'yi ele geçirip, onun güçlerini kullanarak tüm boyutları fethetmek istiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC 'yi seviyorum ya.. İyiki varsınız lan insana mutluluk veriyosunuz .. =)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • If i choose between lesser evil or greater evil i choose none ya da ona benzer birsey demisti. Geralt baskan tv reklaminda. Talha reize saygılar gor bunu gor.:)
  • Oyunu oynayıpda anlamayanlar için çok güzel olmuş, bu oyunun hikayesi gerçekten çok güzel, dünyasıda çok güzel oynamayan kesinlikle oynasın 1. oyun ise gerçekten çok iyi biraz oynarsanız o oyunun atmosferine kendinizi kaptırıyorsunuz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyilik veya kötülüğü serbest bırakan ve gerçek hayatta ki gibi siyah ve beyaz yanında gri ninde var olduğunu hatırlatan nadir oyunlardandır
  • Arka fon müzikde hiç durmadı konuşmalarda dahi var o yüzden konuşulana direkt odaklanmak zor oluyor haliyle kafa müziğe gidiyor keşke arka fon müzik sürekli çalmasaydı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :D o sondaki ne oyle ya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Wild hunt hakkında bilgi istiyorsanız eğer 2. oyunda sağı solu iyi karıştırın wild hunt ile ilgili kitaplar bulursunuz her bölümde çıkıyor o kitaplardan onların hepsini dikkatlice okuyun ve oyun sonunda letho ile o konuyu konuşursanız wild hunt hakkında baya bir bilgi edinebiliyorsunuz.

    Wild hunt ise bir elf ırkı, boyutlar arası geçiş yapabiliyorlar, yani biz 1. oyunun sonunda wild hunt ile savaşırken aslında o elf karakterin yansıması ile karşılaştık gerçekte onlarla karşılaşmadık.
    3. oyuna doğru ise sanırım bu geçiş yapma durumları bozuluyor olacakki siri devreye girecek geri kalanları ise oyunda göreceksiniz. :D

    Bir diğer önemli nokta ise bence yennefer olmalı çünkü Geralt leto ve bir kaç witcher ile wildhunt işine atılmışlar ve o arayışlar sonunda bir gün wildhunt grubu bizzat kendileri gelmiş yani bir yansımaları yok direkt gelmişler ve yennefer'in canı karşılığında bizim Geralt bir şeyler yapmış da orasını tam hatırlamıyorum işte yennefer burada çok önemli bir nokta da bulunuyor ve 3. oyunda çıkması ise bir dönüm noktası oluşturacak gibi tabi bunu 3. oyunda anlayacağız.
    Fakat bir diğer olay ise Triss meselesi şimdi bu büyücü aslında bize ilk başta aşk sevgi niyetli gelmemiş yani büyücüler konseyi kararınca Geralt'ı incelemek için gelmiş sonrasında ise aşık olmuş v.s garantisi yok ama 3. oyunda Triss'den bir şeyler bekliyorum.
    2. oyunu oynayan zaten trissin bizimle tanışma sebebini biliyor olabilirler tabi seçimlerden dolayı kaçırmış olabilirsiniz.
    Hala oyunda asıl amacımızı anlayamadım yani bu olayların başka bir sebebi olabilir ama ya imparatorluk savaşı meselesi ya da gerçekten wild hunt'un amaçları meselesi olabilir.

    Oyunun çok ama çok derin hikayesi var böyle bir oyunu daha zor görürüz diyebilirim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • ignorance is bliss:) bilmemek mutluluktur diyorum:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 19 Mayıs is coming :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu arada bir edebiyatçı olarak anachronism hakkında bilgi vereyim.Anachronismi kısaca kronolojik hata diye çevirebiliriz, mesela bir ortaçağ filminde ateşli silah kullanılması kronolojik bir kargaşa doğurur. Anachronism genelde bilinçli yapılan bir şey değildir, aksine yazarın bilgisizliğinden kaynaklanır. Fakat sizin de dediğiniz gibi, çok küçük bir kesim de bunu bilinçi olarak yapar ve bunun sonucunda bazı şeyleri vurgulamak ister. Biliyorsunuz bir aralar Muhteşem Yüzyıl vardı Tvde, içinde o kadar çok anachronism vardı ki, bu yazarın bilgisizliğinden kaynaklanıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 10 Mayıs 2015; 13:05:01 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.