Şimdi Ara

BSC Özel: The Witcher 3 Lansmanı & Bilkom Röportajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın bu oyuncu fiyatı ayaklarını konsolcuları cepte görüp pc sürümünü bedavaya sattınız bu mu sizin anlayışınız tabi nasılsa konsol oyuncuları orijinal almak zorunda birde bütün bunlar yetmezmiş gibi pc sürümünün kitapçıkları Türkçe iken konsol sürümleri İngilizceydi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • benim için türkçe olması önemli değil. hikayeye bakmam. oynar geçerim. canavar öldürmek zevkli olsun yeter. zaten çoğu yeri okumadan geçiyorum.

• Eminimki şuanda türkçe yama hazırlanıyor. Bunu düşüne düşüne para verdiğim oyunu oynamıyorum. Böyle detaylı bir oyunu yarım yamalak oynayarak geçiştiremem. Düşündüğüm gibi değilsede varsın 2-3 sene beklerim. Oda bana ayıp olur heralde o kadar güvenip aldım. Bir yama hazırlanıyor duyurusu beklemekteyim :)

• Bundan sonra oyun Türkçe değilse TR PSN'den almak yok, destekte yok. Endonezya PSN var, HK PSN var.

• Oyuna en azından Türkçe altyazı desteği şart. Umarım zamanla bu konuda güzel haberler duyarız.

• Güzel röportaj olmuş dostum. Yanlız gerçekten yakın zamanda bir türkçeleştirme çalışması göremiyeceğiz gibi. Oyunceviri veya Technogame girişse dahi min. 1 yıllarını alacaktır. Çalışmaların en başında hevesli sonrasında sendeleye sendeleye yama bitiren ekipler zaten bunlar. Böyle büyük yamaları yapmanın zorlu bir süreci var anlıyoruz fakat daha koordine, azimli, işini ciddiye alan ekiplere ihtiyacımız var.

• Talha: Peki son sorum, favori oyununuz var mı ?

Cosplay Ciri: Mass Effect

Talha: Theoww ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 20 Mayıs 2015; 21:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

benim için türkçe olması önemli değil. hikayeye bakmam. oynar geçerim. canavar öldürmek zevkli olsun yeter. zaten çoğu yeri okumadan geçiyorum.

Afferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reportaj'daki son Cosplay icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 20 Mayıs 2015; 22:03:07 >
  • Şuan o kadar üzgünüm ki ya gitmek istiyordum sonra vazgeçtim keşke gitseydim melodi felan da varmış tüh

• Yennefer fena olmuş. :D

• ya hocam pc de fiyat muhteşem efsane 60 lira baya iyi zaten aldım ben de dün elime ulaştı finaller bitsin oynayacağım inş da konsoldaki fiyatlar ne ayak ya? pc den güzel bir fiyat verip kolsola kakalamak bana çok saçma geldi. pc fiyat politikası için taktir ediyorum ama keşke 60 lira olmasa da en azından bi kolsolda da bir 100-120 lira olsa fena olmazmış kolsolda oynayan arkadaşlar da en azından kutulu alabilirlermişti. ve türkçe yama sanki fos gibi adam lafı eveleyip geveliyor. bakalım belki bir mod olarak pc ye çıkabilir türkçe yama.

• kızlarda çok cahilmiş

• 200 tl diye öneren sen misin oyun fiyatlarını ooo çok beğendik fiyatları kulaklarınızı
    çınlatıyoruz.
  • Talha abi Mahmut Tuncer gibi sunum yapıyor :D

• Yanlış anlamadıysam türkçe yama gelecek ama 1 ay mı 1 yıl mı belli değil
  • bayan cosplayleri görünce TBBT deki kostum yarışması geldi aklıma. kesin kazanacağızç grubumuzda kız var çünkü demişlerdi.

bu arada TR dil desteği artık bolca olmalı. Altyazılar bile ingilizce . yani bazen hevesleniyorum bu tarz oyunlara ama anlamdığım için hevesim kaçıyor.
  • cosplay gösterileri olurken arka planda seçim bayraklarının olması tam Türk işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Bundan sonra oyun Türkçe değilse TR PSN'den almak yok, destekte yok. Endonezya PSN var, HK PSN var.

bende vita var. bu TR PSN nin mantığını anlamdım.oyunlarda TR altyazı bile yok. hemde abd mağazasından daha pahalı oyunlar. .
  • Talha bey'in Oyunu oynayan Tahsin isimli arkadaş ile yaptığı ropörtajda arkadaşın gözlerinin içi gülüyor. Bir kaç kilit şey dedi . Dövüş mekanikleri güzel , hırs yaptırıyor. Blodborne gibi dedi .Benim Tek korkum oyunun dövüş yani kılıç mekaniklerinin basit olmasıydı. 1 canavar zaten 1 kere'de ölmesin değil biraz uğraştırsın taktik yaptırsın. İlk izlenimler bile böyle ise The witcher 3 cok sağlam olmuş. Yarın kısmetse bende PC sürümünü alıcam :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.