Binbaşı
22 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Sabah giremiyordum şuan açılıyor. İki cihazdan denedim vpn veya 0 olmadığından da eminim. Başkaları da bir kontrol edebilir mi acaba?
Mat 2 için bilfen ve karekök dışında sb önerebilirmisiniz yada sb yerine apotemi trigo-türev-integral kitaplarını mı alayım
bu 20'li olan yeni çıktı sanırım bunu mu alayım yoksa denge mi alayım hangisi daha iyidir? Elimde kapsül 25 li var aynı zamanda
Evet arkadaşlar bundan sonra okuma sırası ile ilgili olan tüm sorularınızı bu başlık altında sorun, sorulan tüm sorulara cevap vermeye çalışacağız ve bu listeleri detaylı açıklamalarıyla birlikte ilk mesaja ekleyeceğiz. Ayrıca ara ara da sevilen karakter ve takımlarla ilgili listelerde paylaşılacak

ULTIMATE SPIDER-MAN OKUMA SIRASI

Bildiğiniz gibi 90'lı yıllar Marvel için epey zor geçmişti ve sahip oldukları büyük markalarının film haklarını satarak iflastan etmekten zor kurtulabildiler. Bunlardan en önemli iki marka hiç şüphesiz Spider-Man ve X-Men markalarıydı. Bu ikisinin satışından sonrada haliyle filmleri duyuruldu ve Marvel'da kolları sıvadı, çünkü yeni film demek onlar için yeni okuyucu demek olacaktı ve 2000 yılında Ultimate Spider-Man'le Ultimate evreni çıkışını yaptı. Bu yeni evren ilk başta tamamen ana evrenden bağımsız bir şekilde gelişti ve günümüze kadar bir çok kez değişikliğede uğradı. Bunlardan en belirginide bu yaz başlayan Secret Wars Event'inin Ultimate evrenini etkilemesiyle oldu. Artık bundan sonra Ultimate evreninden sadece Ultimate Spider-Man hayatta kalacak ve All-New All-Different Marvel evreninde önemli rol oynayacak. Peki Ultimate Spider-man ilk başta kimdide sonradan kim oldu, bu karakter ne maceralar yaşadı bakalım.

Tüm sayılara buradan erişebilirsiniz(İngilizce)

Bu sitelerdende sayıların bir kısmını türkçe bulabilirsiniz.

http://www.cizgidiyari.com/forum/orumcek-adam/49429-ultimate-spider-man-sirali-liste.html

http://turkcecizgiroman.blogspot.com.tr/2011/06/ultimate-spider-man.html

http://turkcecizgiroman.blogspot.com.tr/2014/07/ultimate-evreni-yepyeni-orumcek-adam.html

http://taraviri.blogspot.com.tr/p/orumcek-adam.html

http://cizgibolgesicizgiroman.blogspot.com.tr/p/death-of-usm.html#

http://cizgibolgesicizgiroman.blogspot.com.tr/p/miles.html

Not: Kırmızı yazılanlar kesinlikle okunması gerekenler

Ultimate Spider-Man #1 – #13

Bu 13 sayı karakter için origin hikayesi niteliğinde

Ultimate Marvel Team-Up #1 – #8

Bu hikayedede Ultimate Spider-Man'in Ultimate Wolverine'le karşılaşmalarını göreceksiniz

Ultimate Spider-Man #14 – #21

Ultimate Marvel Team-Up #9 – #16

Ultimate Spider-Man #22 – #27

Ultimate Spider-Man Super Special #1

Ultimate Spider-Man #28 – #46

Buradan itibaren Ultimate War hikayesini okuyabilirsiniz Ultimate Spider-Man'i pek ilgilendirmesede tüm Ultimate evrenini okumak istiyorsanız okuyabilirsiniz

Ultimate Six #1 – #7

Ultimate Spider-Man ve Ultimates in crossover hikayesi. Ultimate Six toplanıyor ve ana hikayedede etkisi var.

Ultimate Spider-Man #54 – #85

Buradan itibaren Ultimate Gah Lak Tus hikayesini okuyabilirsiniz Ultimate Spider-Man'i pek ilgilendirmesede tüm Ultimate evrenini okumak istiyorsanız okuyabilirsiniz

Ultimate Spider-Man Annual #1

Ultimate Spider-Man #86 – #105

Ultimate Spider-Man Annual #2

Ultimate Spider-Man #106 – #120

Ultimate Spider-Man Annual #3

Ultimate Spider-Man #121 – #128

Burada Ultimatum hikayesi devreye giriyor tüm Ultimate evrenini etkilediği için Ultimate Spider-Man'de bu hikayeden nasibini alıyor.

Ultimate Spider-Man #129
Ultimatum #1
Ultimate Spider-Man #130
Ultimatum #2
Ultimate Spider-Man #131
Ultimatum #3
Ultimate Spider-Man #132
Ultimatum #4
Ultimate Spider-Man #133
Ultimatum #5
Ultimate Spider-Man Requiem #1 – #2

Ultimatum'dan sonra tüm Ultimate serileri 1. sayıdan tekrar çıkış yapıyor.

Ultimate Spider-Man #1 – #15

Hemen ardından 150. sayıyı kutlamak için orjinal numaralandırmaya geri dönülüyor.

Buradan itibaren Ultimate Doomsday üçlemesini okuyabilirsiniz.

Ultimate Spider-Man #150 – #160 –

Burada çok kritik ve üzücü bir karar alarak Peter Parker'ı yani Ultimate Spider-Man öldürülüyor.

Ultimate Fallout #1 – #6

Spider-Man'in ölümünden sonra Ultimate evreninde ne değişikliklerin olduğunu anlatan bir hikaye aynı zamanda Peter'ın cenazesinide içerir.

Ultimate Spider-Man #1 – #12

Artık yepyeni bir Spider-Man doğuyor. Miles Morales

Spider-Men #1 – #5

Ana evren ve Ultimate evreni Spider-Man lerinin birleştiği çok eğlenceli bir hikaye, okumak zorunlu değil ama ara ara bu hikayeye göndermeler yapılıyor

Burdan itibaren Divided We Fall / United We Stand Eventini okuyabilirsiniz.

The Ultimates #13 – #14
Ultimate Spider-Man #13 – #14
The Ultimates #15
Ultimate Spider-Man #15 – #16
Ultimates #16
Ultimate Spider-Man #17
The Ultimates #17 – #18
Ultimate Spider-Man #18
The Ultimates #18.1

Ultimate Spider-Man #16.1, #19 – #28 –

Buradan itibaren Cataclysm hikayesi araya giriyor ve tüm Ultimate evrenini etkiliyor.

Hunger #1 – #4
Cataclysm: Ultimate Comics Spider-Man #1
Cataclysm: The Ultimate’s Last Stand #1
Cataclysm: The Ultimate’s Last Stand #2
Cataclysm: Ultimate Comics Spider-Man #2 – #3
Cataclysm: The Ultimate’s Last Stand #3 – #5

Miles Morales: Ultimate Spider-Man #1 – #12

Buradan itibaren Ultimate evreni serileri tekrar 1. sayıdan çıkış yapıyor.

Buradan sonra herşey Secret Wars'a bağlanıyor ve Miles'ıda yeni Marvel evreninden görmeye devam edeceğiz.
Arkadaşlar şu ürünü tavsiye edermisiniz
http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-kx-2810bk-kablolu-gamer-klavye-mouse-set.html#genel-bakis
oyunlara daha çok para ayırmak istediğimden şimdilik birşeyler arıyorumda
Bir şey merak ediyorum 2 gün sonra steame tl desteği gelecek ya o zaman paypal bakiyemizle steam alışveriş yapabilecekmiyiz yoksa gene aynı şekilde steami yurtdışı olarak mı kabul eder? tahminlerinizi bekliyorum
Hp C5280 yazıcının siyah kartuşu bitmişti xl olandan almıştım onu taktım şimdi yazıcı ekranında 'Yazıcı belgelerine bakın.' uyarısı geliyor yazdırma yapamıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Edit:Kartuş 350 XL kutusundaki listede bu yazıcıda var

Edit: Sorun çözüldü
Arkadaşlar 42LW5500 televizyon var.Wii için component kablo almıştım.Girişi vardır diye tahmin ediyordum hatta internette özelliklerinde resimlerinde component giriş gözüküyor ama bendekinde composit girişin yanında component giriş yok biraz altında component in/out gibi bişey yazıyordu ordada sadece iki giriş var resimlerini de atarım kablo elimde kaldı bunu bağlamanın yolu varmıdır?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Kia
Oyun Platformu
PSP
Oyun Platformu
Wii
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Notebook
Packard Bell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.144
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.434 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 514 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.