Bildirim
bs player altyazi sorunu yardim lutfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 senedir kullanmıyorum bs player. hatırladığım kadarıyla söyliyeyim. hatırladığım kadarıyla türkçe ayarlar vardı. türkçe karakterler için. karıştırırsan türkçe karakter desteği varsa ordan hallediliyordu sanırım. dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama. 2 sene önce kullanmıstım. ( gom player kullanıyorum ben şu an oda fena değil alt yazıda bence.) -
seceneklerden karistirdim biraz fakat duzelmedi tavsiye icin tesekkurler -
Seçenekler/özellikler/altyazılar a gelın sonra sağ tarafta yazı tipine gelin orda yazı tipini arial seçin ve o pencerede sağ alt tarafta yazı var orayıda Türkçe yapın!!! -
tesekkurler.. secenekler>tercihler bolumunden yazi tipi westers idi onu turkce olarak degistirince oldu
quote:
Orjinalden alıntı: QbLaY!!!
Seçenekler/özellikler/altyazılar a gelın sonra sağ tarafta yazı tipine gelin orda yazı tipini arial seçin ve o pencerede sağ alt tarafta yazı var orayıda Türkçe yapın!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X