Şimdi Ara

Brutallus down By Denovo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

yas 32 ama bos konusuyorsun kusura bakma. bc cikisindan ve hatta daha oncesinden de burada onemli bosslarda topic acilir ve first kill haberi verilirdi. bu haber hava atmak icin degil bilgilendirmek bir nevi guildin ismini duyurmak icindir. forum icinde aratirsan bu tip basliklardan bir suru bulabilirsin. Onlara yazmayip buraya boyle sacma birsey yazman cok abes kacmis.
  • arkadaşlar..!!!

]tabiki tamamen türklerden oluşan 1 guildin su anda oyunun en zor encounter ını içeren 1 yerde progress yapması güzel bişey.ama tritone nun dediği gibi burası forumsa aynı serverda nightshift guildinin sitesinde açıklamışlar brutallusu kesmek için neler yaptıklarını en azından ingilizce bilmeyen insanlar için bir türkçe açıklama yapması güzel olurdu denovonunda..
    neyse ingame kutlamıstım arkadasları ama genede gz
  • O arkadaş zaten ancak eos oynuyabilir pvp guildinde durabilir hiç bilir mi acaba pve yapmanın zorluğunu en azından oradaki arkadaşların emeğine saygısızlık ediyorsun o boss'lar kesilene kadar bilmem neredelerdeki deliklerinden ter akıyor ( kulak deliği canım :D ), gz
  • pvp ve pve diye adamlar bu oyunu ayırmış zaten,battleground ile sunwell raid ini karşılaştırmak ne derece mantıklı?

birde,dilimizin böyle göz göre göre yok olmasından artık ciddi oranda rahatsızlık duyuyorum arkadaşlar sizde duyarlı olun en azından türklerle konuşurken yabancı kelime kullanmamaya özen gösterin.düşünsenize bir ingiliz in "great job man helal olsun" dediğini

tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

Bak aslinda olaya sen objektif bakmiyorsun
    Su an sunwellde burtalusu kesmis 3 tane guild var(biri 5 ci bossu denerken, digeri emin adimlarla ilerliyor. oteki kesen guilde dagilmak uzere)
    Bu adamlar bunu neden paylasiyorlar aciklayim; sunwell su an oyunun end game'mi ve gercekten zor bir dungen yani emek istiyor. herseyi ile; dps yapan adam parmagini inciltcek noktada tuslara basiyor, heal atan adam binbir taktik deniyor tanki veya raidi nasil yatirmam nasil max verimi alip heal atarim. bunlarin yaninda cabasi demon boss icin 60 oncesidekki daha fazla ap veren elixeri farmlamak foodundan scrollundan tuyunden yumagindan en ince ayrintisina kadar ugrasmak. sabah ise gitcek olsalar bile gece 3'lere 4'lere kadar bossu denemek yetmiyormus gibi Turkiyede oldugundan dolayi nette ilgili surekli sorunun cikmasi ve en onemlisi Turklerin bisi basarmasi...
    Olaya su gozle bak X unlu bir guild bir bossu kestimi nasil heryerde afisleri cikiyo reklami cikiyor, diger insanlarla paylasiyolar. Bu adamlarda turk olduklari icin sizlerle boyle bir basariyi paylasiyorlar tebrik edip kendi isine bakcaksin
    Hee eger sunu diyorsan ulan ne var o boss'u kesmekte git izle movieleri gel sende kes... Keske bukadar basit olsada 3tane degil 100 tane turk guild'leri bu bosslari kesse
    Sunuda eklemek istiyorum yaklasik 8-10 gun once kalecgosu kesmisti sanirim denovo burda onunda topicini gormustum. Yani taktir edilcek bir sey var ortada...
    Tebrikler Arkadaslar ins dahada ilerlersiniz.

bu sözlere daha ne denirki... denilebilecek herşeyi demiş arkadaş..
    @tritone

25 kişi kusursuz olarak bir işi başarıyo ve boss iniyo bu kadar güzel bi takım çalışmasını arkadaşın burda paylaşması kadar gurur verici bişey yok
    oyun tamamen pve üstüne kurulu zaten... burda pvp yapıyorum deyip arkadaşların başarısına anlamsız eleştiriler yüklemenin mantığınıda pek göremiyorum burası sonuçta wow forumu gidipte hergün 9345738 kişinin "wow'a yeni başlıyorum" şeklinde başlıklarından çok daha iyi bir başlık(tı)..
    sanki forumda çok kaliteli konular açılırımışçasına böyle eleştiriler yapılmasına ne denirki.........

• quote:

Orjinalden alıntı: EndlessThe1st

yaşı 32 olan bir insan gelip burda milletle ağız dalaşına girmezki yaşının

Tabi abi bosuna zaten akıl yasta degıl basta demısler
  • arkadaşlar söle de bisi var bi sürü guild progress ini üst konuya yazıyo denovo nun farkı ne? beni de bu rahatsız ediyo yani birisi karakter satımını yazınca o kadar laf ediyosnuz
  • tritone sonuna kadar katılıyorum. adam resmen demiş tamam kestiniz iyi hoş ee nasıl kestiniz ? paylaşımcı olun.. Bu kadar basit

Uslubunuda sevdim herifin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

ulan sen manyak mısın?
    nası? senin ölçülerinde güzel msj oldu mu?
    malum seninki de hasta mısın diye başlıyor

arkadaşlar anlayan anladı
    anlamayan yok ciğer dedi, yok hasta mısın dedi

şimdi türk guildler endgame kasıyor
    bu insanlar çoğaldıkça bunların paylaşanları da ilerde çıkacaktır
    o zaman engame türk guildleri daha da fazlalaşacaktır
    guildler fazlallaştıkça böyle resimler koyulduğunda
    ilk ben alkışlayacağım siz mrk etmeyin

hadi siz gzye dwm edin
    kendinize iyi bakın

quote:

Orjinalden alıntı: femre

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

işim olmaz çünkü pvp guildindeyim zaten pve ile işimiz olmuyor

pve yaptığım zamanlarda da buraya yazmıyorduk
    herkesin buraya yazdığını düşünsenize forum ne hal alır

mrk eden
    www.warcrafter.com' a girer
    orda pve guildlerinin ne durumda oldukları öğrenilebiliyor
    orda millet ne durumda bakar bakar durursunuz
    ne işinize yarayacaksa!?!?

abicim kusura bakma ama hasta mısın nesin ? türkiye'nin popüler wow forumlarından birinde tamamen türklerden oluşan bir guild sunwell'de 2. boss'u kesmiş bunu da burda bi anlamda diğer türklere duyuruyolar . halk arasında daha da bilinen hali ile "paylaşıyorlar" . peki bize ne yapmak düşer gz dersin geçersin ha yok senin umrunda değilse birşey yazmak zorunda değilsin . topic'e bile girmezsin olur biter . bizde pvp guildindeyiz ama pve de noluyo ne bitiyor haberimiz var ha tmm senin olmak zorunda değilse dediğim gibi baştan girme topic'e . sonuç olarak tamamen türklerden oluşan guildlerde şu an sunwell'de progress yapanların sayısı çok az toplam türk guildlerinin sayısına bakıldığında . o yüzden elemanların burda böyle bişi söylemesi çok normal .
    bu bir düşünce değil duyurudur . umarım bundan sonra daha güzel cevaplar veririsin .

iyi forumlar

hakkaten tartışmayı uzatmak istemiyorum ama kimse sana bu adamları alkışla "gz" de falan diye zorlamıyo sadece giriyosan tebrik etmen hoş olur . "bu nasıl başlık lan ?!?" bu tepki pek olmuyor . hasta mısın lafımım altında bi ciddiyet aramış olamazsın bence . çünkü sana ciddi ciddi hasta olduğunu söyleyecek halimiz yok . bizde pvpciyiz bizim de bi tarafımıza kadar belki pve ama adamlar yapmış helal olsun diycez geçcez . ha yok sana demek ağır geliyorsa :) sen hiç bi deme bırak onları kendi hallerine . bitti gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: JustttVince

arkadaşlar söle de bisi var bi sürü guild progress ini üst konuya yazıyo denovo nun farkı ne? beni de bu rahatsız ediyo yani birisi karakter satımını yazınca o kadar laf ediyosnuz

Bu kucuk bır raıd prog. degıl sunwell bunu kesen her guıld altta baslık acarkı bu gayet normal
  • Abi sabki heroic yapıp başlık açmış insaf sunwellde Lechium dan sonra en iyi Türk guildi galiba? Yani bi başlığı hakediyor =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustttVince

arkadaşlar söle de bisi var bi sürü guild progress ini üst konuya yazıyo denovo nun farkı ne? beni de bu rahatsız ediyo yani birisi karakter satımını yazınca o kadar laf ediyosnuz

Bu forumun bazı yazılı kuralları vardır mesela karakter satışı çok olağan birşeydir üst başlığa yazarsın, maghteridon indirirsen üst başlığa yazarsın ama birde yazılmamış kurallar vardırki onlardan da sadece 2-3 tane kıl memnuniyetsizdir neden çonkü kıl adı üstünde.
  • Tebrikler +başarılar...

BTW Tritone rica edersem armory linkini verirmisin (özel istek)
  • Hey allahım neler var.

Tebrikler arkadaşlar.
  • Denovo tebrik ederim.

Arkadaşlar PVE İle PVP aynı şey değilki neden bunun tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım. Bende PVE ciyim ve PVP yi sevmiyorum. o başka bir beceri istiyor öbürü başka bir beceri. Yani kıyaslama yapmayın derim.
  • şu herkesin tatile gezmeye gittiği raidlerin yalan olduğu aylarda progress büyük başarı tebrikler.Bende çok özledim sunwell raidlerini

mage lazımmı ilk 3 boss kesmişliğim vardır felmystte yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord -- 1 Ağustos 2008; 21:18:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.