Şimdi Ara

Brutallus down By Denovo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EoS'da 2000-0 yenmek çok zor birşey dimi 6dk enrage süresince herkes köpek gibi heal ve DPS yapmaya çalışmak EoS'da 2000-0 yenmek daha kolay. zaten az birşey üstteki topiclere baksan bizim bu konuda ne kadar ilgili oldugumuzu görürdün. Zamanında çektiğimiz bağlantı, lag vs. sorunlarındand olayı yapamadıgımız başarılar yüzünden yabancıların gözünde türkler oynamayı beceremiyorlardı fakat su an gelip bizden taktik alan yabancı guildler var.. hade bak işine...

Gratz denovo
  • @Antokcan

Haklı veya haksız olman ayrı bir tartışma konusu ama üslup yanlış. Bir konuya attığın ilk mesaj bu derece sertse cevap alınca üslubunu nasıl sertleştireceksin, küfürmü edeceksin?

Ne olursa olsun fikrini belirtmiş üstelik gayette makul kelimelerle belirtmiş, ne kadar zerre hak vermesemde fikrini makul kelmelerle belirten birisinede kalkıp bu derece zert yazmakta hoş olmamış bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

iyi takipler de msjın dwmını okumadın sanırım
    orda bi link var
    aç orayı bütün bildiğin türk guildlerini takip et

veya bu takip işini bırak,
    bossların taktik ve kesilişlerini gösteren yardım videoları seyret
    git kendin kes

onu kestik, bu da resmi başlıklarının
    hiç bi türke faydası yok

neyse vakit kaybı yazdıklarım
    GZ dielim geçsin

gz
    süper

Nedir alip veremedigin gercekten merak ettim. Takdir edici bir cumle kurmak bu kadarmi zor, nedir bu asagilik kompleksi ?

• tebrikler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

@Antokcan

Haklı veya haksız olman ayrı bir tartışma konusu ama üslup yanlış. Bir konuya attığın ilk mesaj bu derece sertse cevap alınca üslubunu nasıl sertleştireceksin, küfürmü edeceksin?

Ne olursa olsun fikrini belirtmiş üstelik gayette makul kelimelerle belirtmiş, ne kadar zerre hak vermesemde fikrini makul kelmelerle belirten birisinede kalkıp bu derece zert yazmakta hoş olmamış bence

fikrine saygı duyarım. fakat arkadasın ilk mesajı olupta böyle bir cevap verseydim dediğin doğru olabilirdi. bir tebrik mesajı yazmak yerine sidik yarışına döndürmek olayı bu noktaya kadar getirebiliyor. Saygılar

iyi oyunlar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antokcan -- 30 Temmuz 2008; 13:10:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

tebrikler arkadaşlar

/wave Angelsdream :)
  • Tebrikler
  • Tebrikler
  • quote:

iyi siz aranızda bayramlaşın çocuklar

yaş kaç? :)
  • biri de kendi kültür seviyesinde bi şiler yazmaya çalışmış:) cvp bile vermedim zaten okumadım devamını

32 bu arada yaş
    ben doğru bildiğimi söylerim,
    biraz düşünerek cvp verseydiniz yazdıklarıma aslında daha çok türkün
    bu aşamalar gelmesi gerektiğini istediğimi anlardınız
    şakşakçılık o bahsettiğiniz aşağlık duygusunu beraber getirir
    hoş onun da anlamını yanlış kullanıyosunuz

bu arkadaşlar resim koyup kestik yazıcaklarına
    bi rehber şeklinde nasıl kestiklerini de anlatsalar
    burdakilere yardımcı olmuş olurlar
    ben de zevkle okurdum

ztunnelden falan youtube giriliyor
    açın seyredin yabancı diliniz de varsa
    adamlar nasıl kesileceği hakkında fikir veriyorlar
    aynısını yapmak zorunda deilsiniz
    ama bir fikir fikirdir

bravo güzel bir iş yapmışlar da size bir faydası yok bunun
    o zaman forumluk bi olayı da yok bunun
    kendilerine site açıp orda duyursunlar
    bizim de öyle bir site vardı
    wowturk forum muydu neydi
    kesip öle resim falan koyardık
    tatmin işte

quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

yaş kaç? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 30 Temmuz 2008; 14:08:59 >

• quote:

Bız bayramlasalım sende kumda oyna artık neyle oynarsan fazla agır takılma batarsın dıkkat et
  • tabi akıl yaşı ile asıl yaş arasında bazen farklar olabiliyor denir.Yaz "GZ" geç veya hiç bi şey yazma... ne tartışma açıyorsun burda... niye rahatsız ediyor seni?
  • bizim bi şilerle oynama yaşımız geçti
    darısı başınıza inşallah

senin konu ile alakanı anlamadım ama
    gz yazmak yerine saçmalıyım dedin herhalde
    o da olur

quote:

Orjinalden alıntı: melart

quote:

Bız bayramlasalım sende kumda oyna artık neyle oynarsan fazla agır takılma batarsın dıkkat et

• yaşı 32 olan bir insan gelip burda milletle ağız dalaşına girmezki yaşının 15den fazla olduğunu zannetmiyorum gereksiz topic olması yada olmamasına karar vercek sen değilsin senin haddine değil burda mod var site yöneticileri var onlar gerekli yada değil gelir uyarı yaparlar gereksiz bir topicse. kedi uzanamadığı ciğere miyavlarmış o hesap oldu senin bu yazdıkların topicden uzak durman en doğrusudur yaşın 32 ise (ki olmadığı ortada)yaşına göre davran güle güle
  • o kadar şey okudun yaza yaza bunu mu yazdın
    yani hiç bi elektrik sinyali gitmedi mi
    ulan biz bunu kestik adamlarla paylaşalım falan nası yaptık
    bu mu yani sonunda yazdığın msj

quote:

Orjinalden alıntı: EndlessThe1st

yaşı 32 olan bir insan gelip burda milletle ağız dalaşına girmezki yaşının 15den fazla olduğunu zannetmiyorum gereksiz topic olması yada olmamasına karar vercek sen değilsin senin haddine değil burda mod var site yöneticileri var onlar gerekli yada değil gelir uyarı yaparlar gereksiz bir topicse. kedi uzanamadığı ciğere miyavlarmış o hesap oldu senin bu yazdıkların topicden uzak durman en doğrusudur yaşın 32 ise (ki olmadığı ortada)yaşına göre davran güle güle
  • Iyı tebrik edilecek bi yanı yoksa sende kesde görek
  • hâlâ demek istedin sanırım
  • ahhaaa o "a" yı nası çıkardın?
    evet hala dmk istedim
    bak olmuyo şapkalı "a" lar
  • konuyu bok etmekte bire birsin bundan sonra konu bok olsun isteyen olursa tritone'a Pm atsınlar o konunun içine etsin...
  • aa bu adamların iyi bi guildi var, hemde türk guildi, benim neden yok /cry hemen bok atayım post da kasmış olurum cevap vererek

emokid /pity
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.