Şimdi Ara

Brutallus down By Denovo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burası forum olduğuna göre
    bossu nasıl kestiğinin de yazılması gerektiği idi
    çünkü türkçe kaynak bulmak oldukça zor
    herkes yabancı dil bilecek diye bi kural da yok
    arkadaşlara da yardımcı olmuş olurdu

kestik bu da resim
    eee???
    o kadar
    ???
    ben böyle oldum şahsen
    millet video bile koyuyo
    başkaları da faydalansın diye

neyse
    size ii takipler
    ii oyunlar
  • Konuya objektif bi gözle bakmak gerekirse;
    Tritone'u yerden yere vurmuşsunuz ama haklılık payı var adamın.. biz boss kestik gz gz gz gz gz gz gz gz derken boss kesen arkadas sevinir ama forum hic bir sey kazanmamıstır.. "içi dolu mesajlar yazın bizde biseyler ögrenelim, bu mesajdan biz bişey ögrenemedik" demiş kısaca.. kıskandın bok attın, içine ettin, sen kesemezsin, mındar, ciger vs vs diye yorum yapanlara duyrulur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Konuya objektif bi gözle bakmak gerekirse;
    Tritone'u yerden yere vurmuşsunuz ama haklılık payı var adamın.. biz boss kestik gz gz gz gz gz gz gz gz derken boss kesen arkadas sevinir ama forum hic bir sey kazanmamıstır.. "içi dolu mesajlar yazın bizde biseyler ögrenelim, bu mesajdan biz bişey ögrenemedik" demiş kısaca.. kıskandın bok attın, içine ettin, sen kesemezsin, mındar, ciger vs vs diye yorum yapanlara duyrulur..

ya brutallus önüne gelen guildler burdan mı ögrenicek nasıl kesiceklerini... ??? yüzlerce binlerce site var guide var.. Tabi burda laf atan herifin işi gücü yok, ah çatısında oturur bütün gün, ne sunwell görür hayatı boyunca ne brutallus, ancak burdan laf atar.. brutallus önüne gelip combat hakkında fikri olmayana ben özel anlatıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 30 Temmuz 2008; 17:35:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Konuya objektif bi gözle bakmak gerekirse;

Bak aslinda olaya sen objektif bakmiyorsun
    Su an sunwellde burtalusu kesmis 3 tane guild var(biri 5 ci bossu denerken, digeri emin adimlarla ilerliyor. oteki kesen guilde dagilmak uzere)
    Bu adamlar bunu neden paylasiyorlar aciklayim; sunwell su an oyunun end game'mi ve gercekten zor bir dungen yani emek istiyor. herseyi ile; dps yapan adam parmagini inciltcek noktada tuslara basiyor, heal atan adam binbir taktik deniyor tanki veya raidi nasil yatirmam nasil max verimi alip heal atarim. bunlarin yaninda cabasi demon boss icin 60 oncesidekki daha fazla ap veren elixeri farmlamak foodundan scrollundan tuyunden yumagindan en ince ayrintisina kadar ugrasmak. sabah ise gitcek olsalar bile gece 3'lere 4'lere kadar bossu denemek yetmiyormus gibi Turkiyede oldugundan dolayi nette ilgili surekli sorunun cikmasi ve en onemlisi Turklerin bisi basarmasi...
    Olaya su gozle bak X unlu bir guild bir bossu kestimi nasil heryerde afisleri cikiyo reklami cikiyor, diger insanlarla paylasiyolar. Bu adamlarda turk olduklari icin sizlerle boyle bir basariyi paylasiyorlar tebrik edip kendi isine bakcaksin
    Hee eger sunu diyorsan ulan ne var o boss'u kesmekte git izle movieleri gel sende kes... Keske bukadar basit olsada 3tane degil 100 tane turk guild'leri bu bosslari kesse
    Sunuda eklemek istiyorum yaklasik 8-10 gun once kalecgosu kesmisti sanirim denovo burda onunda topicini gormustum. Yani taktir edilcek bir sey var ortada...
    Tebrikler Arkadaslar ins dahada ilerlersiniz.

• 10 defa yazdım 1 kere daha yazıyorum
    ben pvp yapıyorum pve bi tarafımda değil
    şaka mısınız ışık oyunu musunuz
    mouseu bile nası tutuyosunuz ona bile şaşırıyorum artık
    milletin işi gücü yok burdan kopya çekicek
    çekse çekse türk guildi çekecek

paylaşmıoz ego tatmini yapıoz sadece deyin de
    ben de en azından dürüst herifler derim
  • @Enqq

Bu mantık pek doğru bir mantık değil yanlız. Dün girdik BT'ye geldik RoS'un önüne, raiddeki 15 kişi biz bilmiyoruz dedi. Millet link falan attı, şunu oku bari diye , 5 kişiden cevap fix "ingilizce bilmiyorum"

Yani burda zamanında RoS down topiklerinde ilgili guildler yassaydı biz şöyle kestik biz böyle kestik, RoS'a gelmeden koyardık elemanlar okur-izlerdi falan.

"Benmi uğraşacam lan adamla, okusun öğrensin" tritone'nin ilk mesajında daha az itici olmamış yani üzgünüm.
  • Ya adamlar Sunwell de 2.ci boss'u kesmişler ve bunu eleştiriyosunuz daha doğrusu bunu bizimle paylaşmış bundan rahatsız oluyosunuz yuh abi ne diyim burası forum seni zorlayan yok bu başlıga gir yazı yaz diye allahım yarabbim ya...ben 18 yaşındayım tritone sende 32 her yerde yazıyosun ya hani bu cevabıma yaşın kaç diye cevap yazacaksan direk söyleyim 1990 kasım doğumluyum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Ya adamlar Sunwell de 2.ci boss'u kesmişler ve bunu eleştiriyosunuz daha doğrusu bunu bizimle paylaşmış bundan rahatsız oluyosunuz yuh abi ne diyim burası forum seni zorlayan yok bu başlıga gir yazı yaz diye allahım yarabbim ya...ben 18 yaşındayım tritone sende 32 her yerde yazıyosun ya hani bu cevabıma yaşın kaç diye cevap yazacaksan direk söyleyim 1990 kasım doğumluyum...

yok sormıcam yaşın kaç die
    msjının girişinden belli oluyo zaten

n yaparsanız yapın
    bana ne yaa
    siz bundan anlıyorsunuz madem
    işte resim işte şakşak
    bu kadar işte
  • Vay anasını be , PVE Oyunu AGA bu...25 Kişi toplayıp Sunwell Thrashlarını kesebilmek bile saygı duyulası birşey...
  • Teallam

Tebrikler.
  • bence de tritone tamamen haksız sayılmaz hücum etmemek lazım üzerine bukadar ama ben gz diyip geçmeyi tercih ederim.
  • öğrenmek isteyen heryerden öğrenir neden guide hazırlama gereği olsunki her bossun altına... zamanında bir bossu kesmek için başka serverlara karakter açıp soru sorardık kesen türk guildlerine ventriloda tartısırdık ederdik bu bu kadar zor değil insanlar illede guide yazmak zorunda değil kestiği bossda...
  • tebrıkler denovo

quote:

Su an sunwellde burtalusu kesmis 3 tane guild var(biri 5 ci bossu denerken, digeri emin adimlarla ilerliyor. oteki kesen guilde dagilmak uzere)

oteki kesen guilde dagilmak uzere'de kastedilen bizsek gülerim
    biryerimizden üfürme konusunda sanat yapılmasın pls :)
  • tebrikler gerçekten ama birisi karakter satmak icin konu acarsa ust konu diye çığırırsınız bunda farklı olan ne?
  • oo çarşı karışmış

dağılın luaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

işim olmaz çünkü pvp guildindeyim zaten pve ile işimiz olmuyor

pve yaptığım zamanlarda da buraya yazmıyorduk
    herkesin buraya yazdığını düşünsenize forum ne hal alır

mrk eden
    www.warcrafter.com' a girer
    orda pve guildlerinin ne durumda oldukları öğrenilebiliyor
    orda millet ne durumda bakar bakar durursunuz
    ne işinize yarayacaksa!?!?

abicim kusura bakma ama hasta mısın nesin ? türkiye'nin popüler wow forumlarından birinde tamamen türklerden oluşan bir guild sunwell'de 2. boss'u kesmiş bunu da burda bi anlamda diğer türklere duyuruyolar . halk arasında daha da bilinen hali ile "paylaşıyorlar" . peki bize ne yapmak düşer gz dersin geçersin ha yok senin umrunda değilse birşey yazmak zorunda değilsin . topic'e bile girmezsin olur biter . bizde pvp guildindeyiz ama pve de noluyo ne bitiyor haberimiz var ha tmm senin olmak zorunda değilse dediğim gibi baştan girme topic'e . sonuç olarak tamamen türklerden oluşan guildlerde şu an sunwell'de progress yapanların sayısı çok az toplam türk guildlerinin sayısına bakıldığında . o yüzden elemanların burda böyle bişi söylemesi çok normal .
    bu bir düşünce değil duyurudur . umarım bundan sonra daha güzel cevaplar veririsin .

iyi forumlar

• tebrikler
  • ulan sen manyak mısın?
    nası? senin ölçülerinde güzel msj oldu mu?
    malum seninki de hasta mısın diye başlıyor

arkadaşlar anlayan anladı
    anlamayan yok ciğer dedi, yok hasta mısın dedi

şimdi türk guildler endgame kasıyor
    bu insanlar çoğaldıkça bunların paylaşanları da ilerde çıkacaktır
    o zaman engame türk guildleri daha da fazlalaşacaktır
    guildler fazlallaştıkça böyle resimler koyulduğunda
    ilk ben alkışlayacağım siz mrk etmeyin

hadi siz gzye dwm edin
    kendinize iyi bakın

quote:

Orjinalden alıntı: femre

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

işim olmaz çünkü pvp guildindeyim zaten pve ile işimiz olmuyor

pve yaptığım zamanlarda da buraya yazmıyorduk
    herkesin buraya yazdığını düşünsenize forum ne hal alır

mrk eden
    www.warcrafter.com' a girer
    orda pve guildlerinin ne durumda oldukları öğrenilebiliyor
    orda millet ne durumda bakar bakar durursunuz
    ne işinize yarayacaksa!?!?

abicim kusura bakma ama hasta mısın nesin ? türkiye'nin popüler wow forumlarından birinde tamamen türklerden oluşan bir guild sunwell'de 2. boss'u kesmiş bunu da burda bi anlamda diğer türklere duyuruyolar . halk arasında daha da bilinen hali ile "paylaşıyorlar" . peki bize ne yapmak düşer gz dersin geçersin ha yok senin umrunda değilse birşey yazmak zorunda değilsin . topic'e bile girmezsin olur biter . bizde pvp guildindeyiz ama pve de noluyo ne bitiyor haberimiz var ha tmm senin olmak zorunda değilse dediğim gibi baştan girme topic'e . sonuç olarak tamamen türklerden oluşan guildlerde şu an sunwell'de progress yapanların sayısı çok az toplam türk guildlerinin sayısına bakıldığında . o yüzden elemanların burda böyle bişi söylemesi çok normal .
    bu bir düşünce değil duyurudur . umarım bundan sonra daha güzel cevaplar veririsin .

iyi forumlar

• psikopatlar basmış forumu
  • hahaha

abi çok saçma bir neden yüzünden laf yarıştırıyorsunuz.

@ tritone

Kimse zorla seni bu başlığa sokmuyor. Madem x bir guildin y bossunu kestiği bilgisini görmek istemiyorsun tıklamassın olur biter.

Ek olarak bu boss kesip ilgili forumlarda paylaşmak Türklere özgü bir hareket değil, yabancı guildler de aynısını yapıyor. Sad but True tritone.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.