Şimdi Ara

Bruma'nın artık gelişeceği varsada gelişmez!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çünkü sizin gibi çok bilmiş taraftarların mükemmel derecedeki kötü enerjisini her maç omuzlarında hissedecektir. kaptan Selçuk İnan ne Demişti Hatırlayın, "Bruma,Olcan,Emre,Yasin gibi futbolcular hızlı,çalım atma yeteneği olan oyunculardır, ancak taraftarın olumsuz bir hareketinde direktmen oyuncuya etki eder ve morali dibe düşer. peki ya siz bu kadar olumsuz düşünüp,olumsuz yorumlar yaparsanız bu oyunculardan nasıl risk almasını beklersiniz? nasıl adam eksiltip asist veya gol atmalarını beklersiniz?" evet aynen boyle Demişti Selçuk.

Düne kadar Yasin'in transferini yapanlara ve Yasin'e küfür ederken şimdi onu göklere çıkarıyorsunuz. yarın öbürgün biraz düştüğünde yine küfür etmeye çalışacaksınız. şimdi biliyorum ki herkes bana karşı hücuma geçecek laf sokmaya çalışacak ama bu yaptıklarınızın siz bile farkında değilsiniz. bilinçaltınız öyle bir allak bullak ki nasıl ki "gs maçında fb taraftarının inanılmaz pozisyonlar kurtaran Volkan'ı Şah'a kaldırdıkları gibi, dün Yediği hataları gollerden dolayı yine annesine,kızına küfürler ediliyor."

Takımı'n kaptanı diyorki kötüysek mac bittikten sonra tüm enerjinizi yuhalamak ve ıslıklamak icin kullanın. ama yeterki mac icinde isliklamayın. bunun kimseye faydasi olmadığı gibi aksine tüm herkese inanılmaz kötü etkileri oluyor. Ronaldo ve Bale ornegide var inanılmaz kötüler son zamanlarda ancak ne oldukları ve yeri geldimi neler yapabilecekleri belli. bizim Türk Basını sırf birkaç mac kötü oynadılar diye bale'yi Göndermeye Başlamış falcao'yu Real Madrid'e transfer etmiş, yani bu bizim Türk'lerin icinde olan bir şey. birşeyin hemen Olmasını, hemen olmasada hemen gitmesini istemek. bizim bilinçaltımız bunlarla dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ülkede ki taraftar ve yönetici kafası değişmedikçe ne futbolcu yetiştiririz,ne geliştiririz ne kupalarda başarı sağlarız.
  • Sakatlıktan sonra şans tanındı adama ama biraz kıpırdanma olacağı yerde adam iyice geriye gidiyor. Kimse maçta yuhalamıyor etmiyor ama ben Bruma'dan bir çaba görmüyorum. Bruma'ya zaten bir çok kişi arka çıktı hatta adı Ahmet olsa şimdiye çoktan bileti kesilmişti. Sorun şu ki adam ışık vermiyor. Belki bizim takımda da problem var, adamı yetiştiremiyor ama tek başına sadece takımı suçlu bulmak olmaz. Bruma topu alıyor geri pas yana pas Bruma'yı dikini oynasın diye oynatıyorlar adam ne çalım deniyor ne adam eksiltiyor ne dikine gidiyor. En son maç Yasin ondan çok daha efektif oynadı eleman Yasin'den çok daha yetenekli ama denemiyor. Yasin başta iyi oynamıyordu şimdi oynaya oynaya birazda katkıda bulundukça hem kendine güveni geldi hem taraftarda kredisi arttı.
    Bruma'nın baştan beri fazla kredisi vardı ama hiç çabalamıyor resmen faydasızca oynuyor. Buna rağmen hala bir tane bile yararlı hareket yapınca taraftar gene de övüyor onu.
    Kendini geliştirme gibi bir niyeti yok gibi elemanın. Denesin en azından denesin bir şeyler yapmayı hiç yapmamaktansa.

• Bi bitmediniz. Bebek mi avutacaz futbol mu izleyecez. Kırılganlarmış 5 yaşında çocuk mu bunlar.
  • Hagi den sonra boş beleş transferler yaptığımız için zaten Kadıköy de oyuncuların dizleri tir titriyor, baskıyı kaldıramıyor, morali yerlerde sürünüyor. Bize her koşulda maç aldıracak adamlar lazım. GS kreş değil, Bruma geldiğinden beri sırtını sıvazladık da ne oldu, çocuk şımardıkça şımardı. Basit görünen kupa maçında 3 arkadaşı bomboşken o kaleyi düşündü, Yasin aynı pozisyonda Bruma ya al da at dedi. Bu günden sonra Bruma düzelir dedik, adam yine geçtiğimiz haftalarda aynısını yaptı.

Ronaldo örneğini vermişsin, adamın 30 golü var ligde kötü gitse ne olur? O taraftar onun kıymetini bilir, dünyanın en iyilerinden bi tanesi, bi kaç maç kötü oynasa kredisi mi tükenir yahuu Ronaldo nun?

Bruma kendini ispat etsin, sonra isterse tel tel dökülsün yine bu taraftar onun arkasında dururdu tıpkı Sniejder in arkasında durduğu gibi, çünkü bilir ki bi sonraki maçta telafi eder. Bruma geldiği günden beri ne yaptı peki kendini ispat edebilecek süreyi almasına rağmen? Koca bi hiiç, e böyle olunca bu taraftar neden sabr etsin arkadaşım? GS sabır taşımı?

Bak biz artık limandan ayrıldık , çook uzaktayız, artık bu saatten sonra piyasası olacak ya da gelişip kendini gösterecek diye oyuncu oynatılmaz, şampiyonluk maçlarına çıkıyoruz artık,Bruma yı kazanacaz diye sağ kanatı felç edip maç veriyoruz, şampiyon olamıcaz böyle giderse. Artık Bruma nın yedeğe çekilip, önde olduğumuz maçlarda kontatak oynatılması için oyuna girmesi gerek , başka türlü bu takım kaldırmaz Bruma yı, hele hele Sabri de sakatlanmışken.

Son olarak, bi ışık , bi kıvılcım görebilenlerin sayısı fazla olsaydı eğer zaten şuan bu konuyu açmazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Sakatlıktan sonra şans tanındı adama ama biraz kıpırdanma olacağı yerde adam iyice geriye gidiyor. Kimse maçta yuhalamıyor etmiyor ama ben Bruma'dan bir çaba görmüyorum. Bruma'ya zaten bir çok kişi arka çıktı hatta adı Ahmet olsa şimdiye çoktan bileti kesilmişti. Sorun şu ki adam ışık vermiyor. Belki bizim takımda da problem var, adamı yetiştiremiyor ama tek başına sadece takımı suçlu bulmak olmaz. Bruma topu alıyor geri pas yana pas Bruma'yı dikini oynasın diye oynatıyorlar adam ne çalım deniyor ne adam eksiltiyor ne dikine gidiyor. En son maç Yasin ondan çok daha efektif oynadı eleman Yasin'den çok daha yetenekli ama denemiyor. Yasin başta iyi oynamıyordu şimdi oynaya oynaya birazda katkıda bulundukça hem kendine güveni geldi hem taraftarda kredisi arttı.
    Bruma'nın baştan beri fazla kredisi vardı ama hiç çabalamıyor resmen faydasızca oynuyor. Buna rağmen hala bir tane bile yararlı hareket yapınca taraftar gene de övüyor onu.
    Kendini geliştirme gibi bir niyeti yok gibi elemanın. Denesin en azından denesin bir şeyler yapmayı hiç yapmamaktansa.

Ronaldo'da inanılmaz kötü oynuyor son zamanlarda. Gareth Bale'de ayni şekilde. bu sizce formsuzluk mudur? yoksa yeteneksizlik midir?

bak ben burdan görüyorum Yasin bir mac kötü oynasın hemen ana avrat küfür edersiniz. benim fenerli abimde boyle fb'yi yıllardır taşıyan Gökhan bir mac bile degil macın ufak bir Bölümü'nde kötü oynasa hemen küfür etmeye başlıyor. halbuki adam olmasa fener ne haldeydi şimdi..

Türkler olarak bizim kafa yapımız sürekli asist ve gol atmasını beklemek oyuncuların. bugün bir konu açmış arkadaş Sneijder'in tüm sezondur oynadığı mükemmel futbolu aldırdığı kritik Maçları izlemeden gitmiş istatistiklere bakmış ve; "asist sayısı 1 boyle 10 numara mı olur" diye saçmalamış. adamdada suç yok aslında toplumun ve ailenin vermiş oldugu Bilinçaltı eğitim onu bu hale getirmiş. mesela sen diego'dan illaki birseyler beklersin adam 30 yasında futbolcu herseyiyle en faydalı olacak yasında ancak bir türlü ne o takıma nede takım ona uyum sağlayabiliyor. Butun bunlar psikolojik seyler. 19 yasında futbolcu bu elbet yapması gerekeni zaman icinde öğrenecektir. 30 Yasına gelmis halen pozisyon bilgisinden eksik Türk futbolcular düşünsün bunları...

• Bruma ne diyorsun bu duruma?

Bruma'nın artık gelişeceği varsada gelişmez!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Sakatlıktan sonra şans tanındı adama ama biraz kıpırdanma olacağı yerde adam iyice geriye gidiyor. Kimse maçta yuhalamıyor etmiyor ama ben Bruma'dan bir çaba görmüyorum. Bruma'ya zaten bir çok kişi arka çıktı hatta adı Ahmet olsa şimdiye çoktan bileti kesilmişti. Sorun şu ki adam ışık vermiyor. Belki bizim takımda da problem var, adamı yetiştiremiyor ama tek başına sadece takımı suçlu bulmak olmaz. Bruma topu alıyor geri pas yana pas Bruma'yı dikini oynasın diye oynatıyorlar adam ne çalım deniyor ne adam eksiltiyor ne dikine gidiyor. En son maç Yasin ondan çok daha efektif oynadı eleman Yasin'den çok daha yetenekli ama denemiyor. Yasin başta iyi oynamıyordu şimdi oynaya oynaya birazda katkıda bulundukça hem kendine güveni geldi hem taraftarda kredisi arttı.

Ronaldo'da inanılmaz kötü oynuyor son zamanlarda. Gareth Bale'de ayni şekilde. bu sizce formsuzluk mudur? yoksa yeteneksizlik midir?

bak ben burdan görüyorum Yasin bir mac kötü oynasın hemen ana avrat küfür edersiniz. benim fenerli abimde boyle fb'yi yıllardır taşıyan Gökhan bir mac bile degil macın ufak bir Bölümü'nde kötü oynasa hemen küfür etmeye başlıyor. halbuki adam olmasa fener ne haldeydi şimdi..

Türkler olarak bizim kafa yapımız sürekli asist ve gol atmasını beklemek oyuncuların. bugün bir konu açmış arkadaş Sneijder'in tüm sezondur oynadığı mükemmel futbolu aldırdığı kritik Maçları izlemeden gitmiş istatistiklere bakmış ve; "asist sayısı 1 boyle 10 numara mı olur" diye saçmalamış. adamdada suç yok aslında toplumun ve ailenin vermiş oldugu Bilinçaltı eğitim onu bu hale getirmiş. mesela sen diego'dan illaki birseyler beklersin adam 30 yasında futbolcu herseyiyle en faydalı olacak yasında ancak bir türlü ne o takıma nede takım ona uyum sağlayabiliyor. Butun bunlar psikolojik seyler. 19 yasında futbolcu bu elbet yapması gerekeni zaman icinde öğrenecektir. 30 Yasına gelmis halen pozisyon bilgisinden eksik Türk futbolcular düşünsün bunları...

Bruma hiç formda olmadı ki geldiğinden beri. Ronaldo ve Bale ile karşılaştırmak saçma olur sonuçta o adamlar kendilerini kanıtladı ve evet formsuzlar şu sıralar. Ama Bruma için aynı şeyi söyleyemeyiz. Ronaldo ile kıyaslayacaksak Ronaldo'nun ilk ManU maçına bakalım neler yapmış adam direk kendini belli etmiş. Bruma potansiyeli var kimse bir şey demiyor ama adam çabalamıyor. Çabalamayan adama da kimse ha oldu ha olacak diye sürekli destek olmaz. Adam çabalasa eyvallah.

• Bence kendi gelişimi için satılmalı çünkü Türkiye ligi genç oyuncuların gelişimi için pek uygun değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Bruma hiç formda olmadı ki geldiğinden beri. Ronaldo ve Bale ile karşılaştırmak saçma olur sonuçta o adamlar kendilerini kanıtladı ve evet formsuzlar şu sıralar. Ama Bruma için aynı şeyi söyleyemeyiz. Ronaldo ile kıyaslayacaksak Ronaldo'nun ilk ManU maçına bakalım neler yapmış adam direk kendini belli etmiş. Bruma potansiyeli var kimse bir şey demiyor ama adam çabalamıyor. Çabalamayan adama da kimse ha oldu ha olacak diye sürekli destek olmaz. Adam çabalasa eyvallah.

videoyu izlerken hep şunu dedim adam sağlam geliştirmiş kendini :)))

• Enerji yollayin agalar Bruma sizin enerjinizle cossun önüne geleni calima dizsin kozmos enerji olayini cözen elamanlar var forumda.

Birakin bu isleri bu adam geldigindede ayni haltti 2 calim atiyordu ama calim atinca topu ortami acicam, pasmi vereyim yoksa sutmu atayim diye düsünürken geberiyordu üstelikte sol acik yada sol forvet pozisyonundaki bir adam icin kademeye girmek nedir onu bile bilmiyordu.
    Bunun tek farki Pinto, Carusca, Sarr gibi adamlara bakarak daha fazla para verilmesi.
    Biraz akil ve zeka biraz beyin kullanimi gerekli dünyada her ülkede degisik genc oyuncular cikiyor bazilari yildiz olur diye bakilirken bir noktaya gelmeyi basaramiyorlar her genc adam patlama yapicak diye bir olay yok.
    Bazende ise yaramaz diye yollanan oyuncular tam tersine patlama yapiyor Zidane, Ronaldinho gibi oyuncular icin örnekler var ise yaramaz diye kovulduklari dönemler olmus.

Gs klubune Terimin bu kacinci kazigi ne zaman Terime transfer birakilsa sonu iyi olmadi ne zaman eline kisitli imkanlar verildi basarili olduk.

Bazi beyinlere 1000 kere anlatsan anlamiyor bu adam zaten yukarda yazdigim seyleri yapmayi bilse Gs gelmezdi bizden önce coktan satilmis olurdu.
    iste turnuva izle oyuncu begen ordan zeka örnegi sanki baska takimlar o turnuvalari takip etmiyor görmüyorlar

• paralari alirken hic kirilgan degiller ama

• Açıkcası gsdeki bazı oyuncular 1.lig topçusu Tarık, Yekta (Gerisini siz biliyorsunuz.) Ama bruma bunlardan değil. Aynı franck ribery faktörü olcak. Büyük takıma çok ucuza satacağız. Sonra dünya yıldızi fln filan. BU ÜLKEDE BU BAŞKANLARLA BU TARAFTARLA NE FUTBOLCU YETİŞİR, NE DE GELİŞİR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oyuncuların mazereti de hep taraftar oluyor.
    Ne yapıyor taraftar gece uyutmuyor mu, antremanlara mı çıkarmıyor, kramponlarını mı değiştiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi bildigini zanneden üye dolu burası.. başkalarının etkisinde kalıyorsunuz ve bunun sizin kendi fikriniz oldugunu zannediyorsunuz aslında sizdede suç yok. sürünün başını bulmak lazım...

• Bruma cok genc ve olgunlasmamis bir oyuncu. Bana göre GS, Bruma konusunda 2 hata yapti. 1-1 yil S.Lizbonda kalmasina izin vereceklerdi. 2-Nani gibi bir kanat oyuncusu alip, Brumayi ona yetistirteceklerdi. Ronaldo, M.Uniteda gittiginde dönemin en iyi 2 genc oyuncusundan biriydi. Digeride Kakaydi. United Ronaldoyu Giggs yetistirsin diye aldi. Milan Kakayi Rui Costa yetistirsin diye aldi. PSGli T.Silvanin röportajini okumustum. Kendisini Nesta ve Maldininin yetistirdigini söylüyordu. Bugün Portoda Benficada PSVde müthis oyuncu gelistirme sistemleri var. Oralarda lider oyuncular olmadanda oyuncu gelisir. Kaka ve Silva gibi 2 oyuncuyu yetistiren Milanda artik genc oyuncu yetismiyor.

Brumanin önemli eksikleri var. Cok fazla cizgiye iniyor. Yasin son 1 aydir ilk11 oynuyor. 4 assist 1 golü var. Bruma kadar bireysel yetenegi güclü degil. Dikine oynuyor ve iceri katediyor. Yasin her an skoru degistirebilecek oyuncu izlenimini bana veriyor. Fakat Bruma vermiyor. Bruma ekstra bireysel antreman yapmazsa gelismez. Bu konuda Hamza Hocaya büyük is düsüyor. Brumanin oyunu calim ve hizina dayaniyor. Bunu degistirmezse Bruma büyük oyuncu olmaz.

• Türkiye genç futbolcuların gelişeceği bir yer değil... taraftar sabırsız, beklentiler çok yüksek, zeminler kötü, yöneticiler basiretsiz, ellerinde futbol görüntüsü olmayan programlar saldıracak yer arar vb. maddeler çoğaltılabilir bize olmuş hatta vadesi dolmuş topçular lazım gençlerin ne işi var Türkiye'de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.