Bildirim
Bruce Lee ve Kerim Abdul Cabbar [SS'li]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İş çığırından çıkacak gibi kaptan, ben kaçar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LezbiyeneAşıkOlanGay
Ben , Bruce Lee ve Jackie Chen'i küçükken hep dünyanın en güçlü iki insanı sanırdım . Meğersem filmden ibaretmiş herşey
Bruce Lee aynı zamanda gerçek bir dövüşçüdür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bruce Lee aynı zamanda gerçek bir dövüşçüdür. _____________________________ -
quote:
Ben , Bruce Lee ve Jackie Chen'i küçükken hep dünyanın en güçlü iki insanı sanırdım . Meğersem filmden ibaretmiş herşey
Bruce Lee, Kore savasina silahsiz katilip sadece yumruklariyla 10.000 kisiyi oldurmustur. Soylentilere gore kafasindan da 13 kursun yemis ama kafa kaslarina carpan kursunlar dusmana geri sekmistir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Calal Arabi Bin Abdullah
quote:
Bruce Lee, Kore savasina silahsiz katilip sadece yumruklariyla 10.000 kisiyi oldurmustur. Soylentilere gore kafasindan da 13 kursun yemis ama kafa kaslarina carpan kursunlar dusmana geri sekmistir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bruce lee efsanedir, onun son zamanlarina yetistik maalesef simdi yasamasini cok isterdim
adam filozof
asagidaki videoyu izleyip bu adama hayran kalmamak mumkun mu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X