Şimdi Ara

BRUCE LEE FAN CLUB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
3
Favori
51.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bruce Lee nin çoçukluğundan beri yaşadığı tüm hayatının belgeseli var.İsteyen olursa pm den ulaşsın.
  • Belgeselin adı nedir?
  • Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen, aptaldır -Ona karşı tetikte ol! Bilmeyen ve bilmediğini bilen, basittir -Ona öğret! Bilen ve bildiğini bilmeyen, uyuyordur -Onu uyandır! Bilen ve bildiğini bilen, bilgedir -Onu takip et!

Bu da sözlerinden biridir. Ayrıca "su ol dostum" sözünün orjinali:

Don't get set into one form, adapt it and build your own, and let it grow, be like water. Empty your mind, be formless, shapeless — like water. Now you put water in a cup, it becomes the cup; You put water into a bottle it becomes the bottle; You put it in a teapot it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.

Bir forma girme, adapte et ve kendini inşa et, ve büyümesine izin ver, su gibi ol. Zihnini boşalt, formsuz şekilsiz ol tıpkı su gibi. Şimdi sen fincana su koysan, fincan olur; Şişeye koysan şişe olur; Çay fincanına koysan çay fincanı olur. Su akabilir yada parçalayabilir. Su ol dostum.

1. Verildiyse özür
    2. Tercümede hata varsa düzeltiniz.
    3. Fan club'e eklenmek istemiyorum sadece bunu paylaşmak istedim.

•  BRUCE LEE FAN CLUB

Bruce Lee nin En büyük benim filminden bir alıntı. Beni de yazabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

Orjinalden alıntı: kadircan

A.B.D DE ÇİNLİ BİR AKTÖRÜN ÇOK GÜNCEL OLMASINI ÇEKEMEYENLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR.YILLAR ÖNCE VİDEO FURYASININ OLDUĞU GÜNLERDE 1980-1985 YILLARI ARASINDA RAHMETLİ BABAMIN KAHVESİNDE EN ÇOK İZLENEN FİLMLERİN BAŞINDA GELİRDİ FİLMLERİ

1-BRUCE LEE FİLMLERİ
    2-KEMAL SUNAL FİLMLERİ
    3-CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ

BRUCE LEE NİN FİLMLERİNDE BAZI SAHNELERDE SİNEMALARDA AYAĞA KALKIP ALKIŞLAYAN SEYİRCİLER BİLE OLURDU 80 LERDE

Ben Bruce Lee'nin sadece bir 1 filmde oynadığını duymuştum,diğer bir filmin çekimleri sırasında ölmüş ve çekimlere oğlu katılmış diye duydum. NE kadar doğru bilmiyorum ? Bu arada internetten Bruce Lee filmleri online izlemek mümkün mü ya da indirmek ?

oglu bruce lee ye hıc benzemıyor ama,fılmlerde bruce lee var
    foto montaj mı yoksa

• bruce film ısımlerı varmı
    sıralasanız
    ayrıca arsıvını almak lazım fılmlerın
    zamanla gosterımden kalıyor tv den
  • hocam benide yazarsan

bu adama çocukluktan beri hayranım

• benide eklee
  • patron benim filmi çok güzel
  • Hocam, konuyu güncellerseniz sevinirim.
  • patron benim we öfkenin yumruğu çok güzel arşivimde war
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Hocam, konuyu güncellerseniz sevinirim.

Konu güncellenmiştir.
  • filmlerin arşini toplamak lazım.
    yavaş yavaş gösterimden kaldırıyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

filmlerin arşini toplamak lazım.
    yavaş yavaş gösterimden kaldırıyorlar..

Utorrent,Emule veya Areslite ile bulabilirsin(sanırım).
  • benide ekle
  • Selam arkadaslar Bruce Lee nin bi filmini sorcaktım belki bileniniz vardır aslında çok küçükken izlemiştim ve bi kaç sahnesi aklımda kalmış iskambil kaıtlarından ev yapıyodu bi sahnesinde bi sahnesindede bruce lee ninde yanında birisi vardı güçsüzdu bu eleman :D işte bu ikisi giderken arkadan spor arabayla bi kız su mu sıçratıyodu bunların üstüne yoksa az kala çarpıyomudyu bunlara ne işte tartışıyolardı sonra arlarında kız zengin kızıydı sanırım daha sonra tanışıyolardı sanırım öle bi filmdi hatırladıgım kadarıyla bilmem ne kadar anlatabildim
  • EKLE
  • benide yazarsanız sevinirim
  •  BRUCE LEE FAN CLUB
  • amca yaşına göre çok iyi
    55 var heralde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.