Şimdi Ara

BRUCE LEE FAN CLUB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
51.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bruce Lee'nin ölüm Nedeni Tam Olarak Ney ??

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Bruce Lee bana göre dünyanın en iyi dövüşçüsüdür.Ölüm sebebine gelince bence öldürülmedi.Ama öldürülmek istenmiştir.Haftada 6 gün günde 6-8 saat idman yapıyormuş(araştırdım).Böyle çalışınca insanın kalbi bence zor dayanır.Zaten kendisi felç de geçirmişti.Dövüşü yasaklamalarına rağmen doktorlar Lee hala dövüştü.Bence ölüm sebebi bu.Chuck Norris'e gelince üst üste 8 defa abd sampıyonu olmasına ragmen filmde bruce lee den dayak yiyor.Ee bu herseyı anlatıyor sanırsam.Benide yaz bu klube.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 77GökhanGönül77

@ßy Spécops arkadas zaten benden alıntı yapmıs.Bazı yerlerde mafya falan diyorlar ama bence yalan.Zaten biyografilerde ilac aldıktan sonra öldügü yazılmıstır.Bana göre ve arastırmalarıma göre(bir site bulmustum adını unuttum ) cok calısmasından dolayı kalbi dayanamadı.Zaten hastahanede yattıgı sıralar doktorlar ona belli bir süre dövüsü yasakladıkları halde verilen süreden önce spor yapmaya baslamıstır.Bence ölüm sebebi asırı calısması.Zaten asırı calısmasaydı biz simdi onun icin konusur muyduk?

• beni de eklersen sevinirim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: console-master

küçüklüğümden beri kendime idol olarak seçtiğim bir adamdır Bruce lee.O kadar çok kendime örnek almışımdır ki sağ koluma dövmesini(portre) yaptırmışımdır.O efsanedir.Sadece dövüşçü kimliğine bakarak Bruce Lee'yi sevmek ona saygısızlık etmek demektir.O büyük bir düşünürdür.Sözleri,Dünya görüşü,ırk,renk,dil ayrımı yapmadan herkişiye sanatını öğretme gayesi taşımıştır.Bruce Lee bir ikondur ve çağımızın en büyük ustalarından birisidir.

Be water my friend..

felsefesini bakmamı söylemişlerdi.Fakat yazdıği kitapları falan bulamadım.Bana yardımcı olabilirmisiniz ?
  • ekle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orjinalden alıntı: 77GökhanGönül77

@ßy Spécops arkadas zaten benden alıntı yapmıs.Bazı yerlerde mafya falan diyorlar ama bence yalan.Zaten biyografilerde ilac aldıktan sonra öldügü yazılmıstır.Bana göre ve arastırmalarıma göre(bir site bulmustum adını unuttum ) cok calısmasından dolayı kalbi dayanamadı.Zaten hastahanede yattıgı sıralar doktorlar ona belli bir süre dövüsü yasakladıkları halde verilen süreden önce spor yapmaya baslamıstır.Bence ölüm sebebi asırı calısması.Zaten asırı calısmasaydı biz simdi onun icin konusur muyduk?

Gerçekten bişi diyemiyorum

• benide ekle.....
  • Aga Add pls
  • Bazı iddialara göre ise, 'dövüş sırlarını Batılılara vermesi nedeniyle' Çin mafyası tarafından öldürülmüştü.

+1903
  • Bruce Lee nin ölümün bu şekilde yıllarca saklanmasının sebebi karısının sigortadan para alabilmesi içindir. Çünkü Bruce ölümüne yakın yıllarda şiddetli baş ve sırt ağrıları nedeniyle bir takım uyuşturucalar kullanmaya başlamıştır. Bruce Lee zehirlenerek ölmüştür. Yanlış ilaçlar etkileşimi.

Dövüş stiline gelince yüzde 75 oranında wing chun dur. Sifu yeep man ona ustadı olduğu win chun sanatını öğretmiştir. Wing chun her yerde öğrenebileceğiniz bir spor da değildir. (bir onu bulup yapamadım bende) Çok az sayıda hoca var, emin boztepe bir örnektir.
    Ama Brucu Lee yi Bruce Lee yapan tekniğinden çok hızıdır. Topiğiniz hayırlı olsun.
  • Bruce lee'nin ölüm sebebi kayıtlara geçen aslında celebral edema yani beyin ödemi.Aldığı baş ağrısı ilacının ters bir yan etki yapıp diğer aldığı ilaçlarla çakışması sonucu olan bir ölümdür.Bety ting pei ve raymond chow Bruce ile bety'nin apartmanında buluşuyorlar.Belli bür süre sonra raymond chow apartmandan ayrılıyor ve Bruce başının ağrıdığını söleyip Betyden ilaç alıyor ve yatağa uzanıyor ve bir daha da uyanamıyor.Çok fazla şehir efsanesi vardır Bruce Lee'nin ölümü üzerinde ama gerçek budur.
  • Belki bilen bilir Enterbay diye bir firma vardır ve bu firma en gerçekçi Bruce Lee figürleri üretir.Şu ana kadar 4 tane figür ürettiler.Bunların hepsi bruce Lee'nin filmlerinde oynadığı karakterlerdir.Hepsini çıktığı gün aldım ve şu anda hepsi tükenmiş durumda(ebayde falan 300 dolara bulunabiliyor)Figürler 12 inch ve full aksesuarlı olarak geliyor.Ayrıca içinden özel seri numarası ve sertifakası çıkıyor.Benim gibi bir Bruce Lee manyağı tabi kaçırmadı bunu:)

Biraz foto ekledim siz fanlar için

BRUCE LEE FAN CLUB

BRUCE LEE FAN CLUB

BRUCE LEE FAN CLUB

BRUCE LEE FAN CLUB

BRUCE LEE FAN CLUB

BRUCE LEE FAN CLUB

ayrıca buda sağ kolumda duran Bruce Lee dövmem:P

BRUCE LEE FAN CLUB

Bruce Lee hakkında sormak istediğniz sorular varsa burdayım..

• quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Hiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punhaaaaa punhaaa,gediji haaaaaaaaaaaaaa!

Yaz benide babamıda yazabilirsin Küçüklükten beri filmleriyle büyüttü beni sağolsun

Patron Benim

Bruce Lee Kung Fu değil bildiğim kadarıyla Wing Tsung yapıyordu. Wing Tsung ve Chi Sao yapan bir arkadaşım onun yaptığının Kun Fu olmadığını söylemişti. Wing Tsung nedir diyorsanız youtube açılınca bir göz atın. Ekleyin beni de. Bu arada ilk fan klübüm
    Göbekli olduğumdan olsa gerek çocukluğumdan beri Martial Arts a karşı büyük ilgi duymuşumdur.

• acaaaaaaaaaaaaa

• Keşke hayatta olduğunu görebilme şansımız olsaydı
  • Bruce lee wing chun ile başlamıştır ama daha sonra bütün teknikleri baz alarak oluşturdğu kendi sistemine geçmiştir.Bu da jeet kune do dur.The way of the ınterceptıng fıst.Yani yumruğu durdurmanın yolu.Ayrıca Bruce lee one inch punc'ı vardırki videosunu seyretmeniz lazım.
  • @console-master

Karate yapıyormusun ?
  • yok yapmıyorum.
  •  BRUCE LEE FAN CLUB

bruce lee gibi kanat kaslarına sahip olabilmek için yıllardır çalışıyorum
    bu adam tam bir dehşet tek elinin 2 parmağı ile nizami olarak şınav çekebiliyor

ekle benide üstad bu arada biraz video fotoğraf paylaşalım biraz canlansın konu

http://www.dailymotion.com/relevance/search/bruce%2Blee/video/x3akin_why-bruce-lee-is-awesome_extreme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enessasmaz -- 14 Mayıs 2008; 16:21:47 >

• Figürler gercekten de güzelmis bendede olmasını isterdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.