chrome, opera, avast browser tarayıcılarda ayarlar kısmına girer girmez mavi ekran veriyor ve donuyor. tekrar güç düğmesinden açıyorum. mozilla ve ie da yapmıyor. abartısız öğleden beri uğraşıyorum. tam virüs ve malware taraması yaptım, bütün sürücüler güncel, bilgisayarda hiçbir anormallik yok. güvenli modda bunu yapmıyor ancak normal açılıştan sonra browser ayarlarına girince mavi ekran. sebebini anlayabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba. saatlerdir başıma ağrılar girdi artık. Olay günlüğünden benim tespit edebildiğim olay aşağıda ancak ben pek bişey anlayamadım.
Hata demeti , tür 0 Olay Adı: BlueScreen Yanıt: Kullanılamıyor Cab Id: 0 Sorun imzası: P1: P2: P3: P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: İliştirilmiş dosyalar: C:\Windows\Minidump\020217-13041-01.dmp C:\Users\Ev\AppData\Local\Temp\WER-33056-0.sysdata.xml
Bu dosyalar burada bulunabilir: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\Kernel_0_0_cab_1180cf6e
Çözümleme simgesi: Çözüm için yeniden denetleme: 0 Rapor Kimliği: 020217-13041-01 Rapor Durumu: 0
Günlük adı: Uygulama Kaynak: Windows Error Reporting Olay Kimliği : 1001 Düzey : Bilgi Kullanıcı… : Yok İşlem Kodu :
Not: mavi ekran vermediği zaman aşağıdaki mesaj kutusu geliyor ve tamama basınca tarayıcı kapanıyor.
Uygulamada onknown software exeption (0x0000409) özel durumu oluştu, konumu: 0x5d5220e0. Programı sonlandırmak için Tamam’a basın
Denetim Masası > Sistem > Sistem ve Özellikleri >Gelişmiş > Ortam değişkenleri yolundan win7 veya üstü ise çalıstır a Ortam değişkenleri diye aratıp girin Kullanıcı Değişkenleri için Yeni butonuna basın ve İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK İkinci satıra TRUE yazın ve TAMAM'a basın. Sistem Değişkenleri için Yeni butonuna basın İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK İkinci satıra ise TRUE yazın ve TAMAM'a basın. Pencereleri onaylayarak çıkın Alıntı.
kardeşim cevabın ve ilgin için teşekkürler, sorunuma cevap veren olmayınca pc formatladım, win7 yeniden kurdum, şu an sıkıntı yok. senin işlemler ne için neyi yapmak ya da bulmak için yapılıyor merak ettim