Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoyu beğenmedim sanki 2006 yılında oyun tanıtımımdaki videolar gibi olmuş grafikler faln çok köt geldi bana inşAllah oyunda böyle gelmez
  • Gel hadi beee
  • 2 güne kalmaz düşer merak etmeyin
    Oyun çok deli geliyor ama cod5den değilde bundan daha çok umutluyum
  • gel zaman geç zaman dört gözle bekliyorum bu oyunu
  • Cidden grafikler niye öyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Cidden grafikler niye öyle?

Grafikler de sorun yok oldukça etkileyici gözüküyor bir savaş oyunun da daha önce görülmemiş gerçekci grafikler bizi bekliyor ne de olsa Unreal 3.

Brothers in Arms: Hells Highway

• Bu oyunun görselliği çok acayip arkadaşlar. Aylar önce baktığımızda, yayınlanan resimler rezalet ama videolar mükemmel görünüyordu. Şimdi de yayınlanan resimler süper, videolar kötü görünüyor görsel olarak. Ama çok umutluyum oyun kaliteli bir görselliğe sahip olacak.

Sırf bu oyun için yılların Band of Brothers dizisini izlemeye tekrar başladım. İyi oldu unutmuşum bu kaliteyi. Ve bu dizi BIA: HH den alacağımız duyguyu, gerçekçiliği 10 kat arttıracak. Öneririm BIA severlere, oyun çıkmadan Band of Brothers a başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Eylül 2008; 23:08:11 >
  • Oyunun PC için yayınlanan sistem özelliklerinde "Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)" kısmı ne kadar da kapaksal yazılmış. Oyunun yapımcısı Xboxx 360 gamepadi öneriyor açık açık. FPS oyunlarında Xbox 360 gamepadinin ne denli gerçekçi ve kaliteli olduğunu, bu gamepadle oynayamayanlar ve pc ciler bu ubisoft tavsiyesiyle idrak etmeye çalışsın artık.
  • Şu xbox 360 gamepadi ne kadar sağlam bişey ya.Bugün bi fırlattım hala çizik bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Şu xbox 360 gamepadi ne kadar sağlam bişey ya.Bugün bi fırlattım hala çizik bile yok

• ben boyle bisey gormedim...

nezamana cikiyor varmi bi bilgi fln ?
  • Düşmüştür Malum Sitelere yada en kötü Yarın düşer Yarın Hemen İndirmeliyim, Yarın Olmadı 2 Gün Sonra Çıkıyor
  • Nerde kaldı bu oyun?

Edit:Harf eksikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygultekin82 -- 22 Eylül 2008; 19:09:31 >
  • Yarın Çıkıyor Değil mi ?
  • Bu aralar, oyunlar çok gecikiyor
  • Garip :S İNternette Bulamadım Var mı Bulabilen ?
  • daha newzbinde yok beklemedeyiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Valla oyun çıkmış haberimiz yok

http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=605&z=&c=&x=60&y=7

Yuh adamlar oyunu bitirmiş bile nrd buldular da oynadılar acep yoksa bu adamlar yapımcı ekip den mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.