Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

yazıq

Bu kelimeyi bu şekilde kullanan birisiyle tartışılmayacağını biliyordur bence konsol bölümü sakinleri :) Tartışmak isteyen "Türkçe" öğrenip gelsin.

Türkçeyi senden öğrenecek değilim ayrıca edebiyatımda kat ve kat iyidir burada ki espiriyi anlayamıyorsan ben ne yapayım sen git de biraz
    Öss ye çalış

Evet görülüyor Türkçe'n. Yerlerde :)

Bana burada Türkçeyi biliyormuşun gibi bilmişlik taslama konununda içine ettiniz yine fanboyluğunuz yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 12:14:45 >

• quote:

iyide Sony ürünlerinin çoğu Trde varmı yok mu onu söyle bana ?? Mikisoft efendi Müzik Çalarını bile getirmiyo niye korsan var çünkü

adam korsan var diye getirmiyor,sende bu yüzden mi adama '''' yapıyorsun...ilginç birisin

• bu kartopu ile pink yi fazla dikkate almamak lazım her ay bir milyar verip yeni ekran kartı almak zorundalar aslında alsalarda birşey değişmiyor ama bizim konsolda oynadıklarımızı göremediklerinden dolayı hüzünle forumda konsolcularla sidik yarışına giriyorlar oyun çıkmamasının getirdiği şizofrenik ruh hali olsa gerek.

kartopu bir daha mümkünse benim gifleri kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 30 Mayıs 2007; 12:24:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

iyide Sony ürünlerinin çoğu Trde varmı yok mu onu söyle bana ?? Mikisoft efendi Müzik Çalarını bile getirmiyo niye korsan var çünkü

adam korsan var diye getirmiyor,sende bu yüzden mi adama '''' yapıyorsun...ilginç birisin

hayır değil benim anlamadığım neden savunuyorsunuz onu anlamıyorum adam size bu kadar değer vermiyorki siz gidip bu Mikisoftu kendinizden bile daha çok savunuyorsunuz korsan olayıda işin bahanesi yani

• quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

bu kartopu ile pink yi fazla dikkate almamak lazım yakım her ay bir milyar verip yeni ekran kartı almak zorundalar aslında alsalarda birşey değişmiyor ama bizim konsolda oynadıklarımızı göremediklerinden dolayı hüzünle forumda konsolcularla sidik yarışına giriyorlar oyun çıkmamasının getirdiği şizofrenik ruh hali olsa gerek.

kartopu bir daha mümkünse benim gifleri kullanma.
    />

o gif senin gif ha Allah akıl fikir Versin
    />

• bize neden savunuyorsunuz diyorsun,peki sen neden kötülüyorsun? kötü bir hatırası mı var
  • quote:

bize neden savunuyorsunuz diyorsun,peki sen neden kötülüyorsun? kötü bir hatırası mı var

hayır sizleri anlamaya çalışıyorum bu şuna benziyo adamın biri birini hiç sevmiyo adam suratına tükürüyo o adam yarabbi şükür diyo
  • quote:

quote:

bize neden savunuyorsunuz diyorsun,peki sen neden kötülüyorsun? kötü bir hatırası mı var

hayır sizleri anlamaya çalışıyorum bu şuna benziyo adamın biri birini hiç sevmiyo adam suratına tükürüyo o adam yarabbi şükür diyo

ms ne yaptıda bize tükürmüş oldu,açıklada bizde bilelim

• quote:

quote:

quote:

hocam sıktı bu muhabbet ben çekiliyorum ne haliniz varsa görün maşşallah Mitralyoz gibi çene var size son söz olarak oyun tanıtılan topiclerde şu konsolları övmemenizi söylüyorum milletin oyun zevkinin içine ediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 12:41:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sıktı bu muhabbet ben çekiliyorum ne haliniz varsa görün maşşallah Mitralyoz gibi çene var size son söz olarak oyun tanıtılan topiclerde şu konsolları övmemenizi söylüyorum milletin oyun zevkinin içine ediyorsunuz

yoruma bak..

hadi sana müsade o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yoruma bak..

hadi sana müsade o zaman

olayı uzatma istersen arkadaş sizin tek silahınız çeneniz olmuş başka bişey demiyecem

• quote:

olayı uzatma istersen arkadaş sizin tek silahınız çeneniz olmuş başka bişey demiyecem

Kardes tamam uzatma hadi kendi bölümüne git. Tamam senide anliyorum her yil milyarlarca para veriyosunuz ama buraya gelip xbox360in verdigi grafiklere agziniz acik bakiyorsunuz eee nolucak mecburen kötüleyeceksiniz bosveer....
  • Level Haziran sayısında çıkış tarihi olarak 5 haziran denilmiş sizce bugün çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

Level Haziran sayısında çıkış tarihi olarak 5 haziran denilmiş sizce bugün çıkar mı?

Level yine sallamis.2007/4. ceyrekte cikiyor oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Level Haziran sayısında çıkış tarihi olarak 5 haziran denilmiş sizce bugün çıkar mı?

Level yine sallamis.2007/4. ceyrekte cikiyor oyun

görünce çok aşırdım bende,bir an sevinir gibi oldum
  • Kesin çıkış tarihi 7 Eylül 2007.
  • quote:

Level'e inanmayın.Orada doğru yazan tek şey derginin tarihi ve fiyatı.
  • O kadar da değil LEVEL'ı 9 yıldır alıyorum ve muhteşem bir dergi. TR'de daha iyisi yok ve olmayacak!

Ufak bir hata yapıldı diye hemen sapıtmayın.
  • Konuyu hortlatayım ki arkadaşlar yeni ssler videolar koysun
  • abi uyuyan devi uyandırdın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.