Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bende PC'den şaşmam.

Allah şaşırtmasın
  • ulan cips mi bu bitince yenisi alınıyor adama bak 5000 lira olsa gider xbox 360 stok yaparım bozuldukça kullanırım diyo hey yarabbim kardeşim kanınız mı kaynıyo sürekli kavga-polemik çıkarıyorsunuz korayg de bu arada tam gaz gidiyo hey maşşallah korayg bizi diskoya götür Ha bu arada unutmadan mikisoft patronuda habire pcden şundan bundan oyun çalıyo yazıq demekki oyun geliştiremiyorlar ghost recon rainbow six gibi pc de olan oyunları kutuya getirtiyolar habire oyun çalıyorlar başka platformlardan yaptıkları iş bu toplasan xbox ın (kendisi) için geliştirilen oyun 100'ü geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 1:37:41 >

• ghost recon ile rainbow six pc oyunumu o yüzden ilk konsollara çıkıyor sonrada size portu geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Onur23-

ghost recon ile rainbow six pc oyunumu o yüzden ilk konsollara çıkıyor sonrada size portu geliyor.

sen konsol oyunu sanıyon ha sen kaşındın hocam

korayg stili yazalım buyrun wikipedia.orgdan verelim bilgilieri
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Six#PC_games,

Rainbow Six (1998)
    Rainbow Six: Eagle Watch (1999) (expansion pack)
    Rainbow Six: Rogue Spear (1999)
    Rainbow Six: Rogue Spear: Urban Operations (2000) (expansion pack)
    Rainbow Six: Covert Operations Essentials (2000) (stand-alone expansion pack)
    Rainbow Six: Rogue Spear: Black Thorn (2001) (stand-alone expansion pack)
    Rainbow Six 3: Raven Shield (2003)
    Rainbow Six 3: Athena Sword (2004) (expansion pack)
    Rainbow Six 3: Iron Wrath (2005) (downloadable expansion pack)
    Rainbow Six: Lockdown (2005)
    Rainbow Six: Vegas (December 2006)

Console games
    Tom Clancy's Rainbow Six (Nintendo 64/PlayStation, 1999; Dreamcast, 2000)
    Rainbow Six: Rogue Spear (Dreamcast, 2000; PlayStation, 2001)
    Rainbow Six: Lone Wolf (PlayStation, 2002)
    Rainbow Six 3 (Xbox, 2003; PlayStation 2/GameCube, 2004)
    Rainbow Six 3: Black Arrow (Xbox, 2004)
    Rainbow Six: Lockdown (PlayStation 2/Xbox/GameCube, 2005)
    Rainbow Six: Critical Hour (PlayStation 2/Xbox, 2006)
    Rainbow Six: Vegas (Xbox 360, 2006; PlayStation 3, 2007)

Games in the series
    Title Year Released for
    Tom Clancy's Ghost Recon 2001 PC, Mac, Xbox, PS2, GameCube, N-Gage
    Tom Clancy's Ghost Recon: Desert Siege 2003 PC, Mac expansion pack
    Tom Clancy's Ghost Recon: Island Thunder 2003 PC expansion pack, Xbox
    Tom Clancy's Ghost Recon: Jungle Storm 2004 PS2, N-Gage
    Tom Clancy's Ghost Recon 2 2004 Xbox, PS2, GameCube
    Tom Clancy's Ghost Recon 2: Summit Strike 2005 Xbox
    Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2006 Xbox 360, Xbox, PS2, PC
    Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 2007 Xbox 360,PS3, PSP, PC

bilip bilmeden bişeyleride konuşmayalım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 11:50:25 >

•  Brothers in Arms: Hells Highway

sizin bünyeyi bu screenshot paklar bu grafikleri göremiyorsan pc inde üzülme git 8800gtx al üstüne overclocku çektinmi belki yetişirsin
    umut fakirin ekmeğidir demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 30 Mayıs 2007; 3:09:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

ulan cips mi bu bitince yenisi alınıyor adama bak 5000 lira olsa gider xbox 360 stok yaparım bozuldukça kullanırım diyo hey yarabbim kardeşim kanınız mı kaynıyo sürekli kavga-polemik çıkarıyorsunuz korayg de bu arada tam gaz gidiyo hey maşşallah korayg bizi diskoya götür Ha bu arada unutmadan mikisoft patronuda habire pcden şundan bundan oyun çalıyo yazıq demekki oyun geliştiremiyorlar ghost recon rainbow six gibi pc de olan oyunları kutuya getirtiyolar habire oyun çalıyorlar başka platformlardan yaptıkları iş bu toplasan xbox ın (kendisi) için geliştirilen oyun 100'ü geçmez

ulan diye konusma efendi ol fanoglan
    benim anlatmaya calistigim seye senin zekan yetmez öyle cips gibi kalirsin.Bende 3 kirmizi derdi yokki..ama sen anlatmaya calistigim seyi direkt kalip gibi alirsin...Hem sanane yok birde sana soracaktim ne yapip yapmayacagimi sen kendi isine bak git kendi konsolunun fanligini yap burda o koydugun 200 tane muahaha smiley i islemez..cok lazimsa bendede var al

• quote:

ghost recon ile rainbow six pc oyunumu o yüzden ilk konsollara çıkıyor sonrada size portu geliyor.
    Rainbow Six aslen PC oyunudur şimdiye kadar sadece R6:Vegas konsoldan PC'ye port edildi ve çok güzel edildi.
  • quote:

yazıq

Bu kelimeyi bu şekilde kullanan birisiyle tartışılmayacağını biliyordur bence konsol bölümü sakinleri :) Tartışmak isteyen "Türkçe" öğrenip gelsin.
  • Hala PC yi savunanların bu çabasını yıllardır bayılmış oldukları yeşil dolarcıklara bağlıyorum...Yılda 1 oyun çıkacakta oynayacaksın...Üstüne habire cihazı besleyeceksin dolarlarla..
    Daha yeni başladık
    Bioshockta, Alan Wake de neler olacak bakalım

kartopu, xbox sayesinde PC ne adam gibi oyunlar geldide oynadın zamanında..KOTOR, Fable, Jade Empire, HALO , Condemned ilk aklıma gelenler.GRAW da PC versiyonundan daha farklı ve çok daha iyidir.Sadece RB6 degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Hala PC yi savunanların bu çabasını yıllardır bayılmış oldukları yeşil dolarcıklara bağlıyorum...Yılda 1 oyun çıkacakta oynayacaksın...Üstüne habire cihazı besleyeceksin dolarlarla..
    Daha yeni başladık
    Bioshockta, Alan Wake de neler olacak bakalım

kartopu, xbox sayesinde PC ne adam gibi oyunlar geldide oynadın zamanında..KOTOR, Fable, Jade Empire, HALO , Condemned ilk aklıma gelenler.GRAW da PC versiyonundan daha farklı ve çok daha iyidir.Sadece RB6 degil

koray hocam bi tabir vardır ya bu konsol azmış başka bişey demeye ,konuşmaya gerek yok TEK RAKİBİ KENDİSİ OLMUŞ BU KONSOLUN...

Bu kadar mı iyi olur bir konsol ,bu alet, meret, dehaa şey sayesinde ,herr oyun çıkışında bir kez daha hayretler içinde kalıyoruz kalbi olan oynamasın vallaha kaldırmaz...Next gen evlerimizde taş atanlar ,kendini kandırıyor başka birşey diil isterse 100 kırmızı ışık olsun ...tek rakibi kendisi....

• bozuk olan konsol isterse 10 tane 8800gtx ekran kartı grafigi versin adı üstünde sorunlu adi mikrofost saglam makine yapsayı tek rakibi kendi olurdu ama dikkat edin ps3 e 2008 de sağlam gelebilir oyun acısından donanım açısından zaten saglam gelmiş helal olsun sony e bozuk makine cıkarmadıgı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_81 -- 30 Mayıs 2007; 11:20:23 >
  • 2008 de 65 nm li xbox360 lar çıkarsa bence 2008 dede işi zor sony nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

yazıq

Bu kelimeyi bu şekilde kullanan birisiyle tartışılmayacağını biliyordur bence konsol bölümü sakinleri :) Tartışmak isteyen "Türkçe" öğrenip gelsin.

Türkçeyi senden öğrenecek değilim ayrıca edebiyatımda kat ve kat iyidir burada ki espiriyi anlayamıyorsan ben ne yapayım sen git de biraz
    Öss ye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 11:36:47 >

• PC oyunculuğu malesef ölmüştür.Sadece strateji oyunları ve sims ile ayakta kalmaya çalışıyor.Fps oyunlarını bile konsollara kaptırdı.PC'de bundan sonra en çok beklediğim Starcraft 2 var.O da directx9 ve shader 2 olacağı için 6600gt'de rahat oynatacağından upgradeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Sizin hatalı üretim olan konsolunuzu alacağıma gider PC'ye 5 Milyar daha masraf yaparım daha iyi.

senden de bu beklenir
  • quote:

Brothers in Arms: Hells Highway

sizin bünyeyi bu screenshot paklar bu grafikleri göremiyorsan pc inde üzülme git 8800gtx al üstüne overclocku çektinmi belki yetişirsin
    umut fakirin ekmeğidir demişler.

hd tvli görüntülerle çıkmayın ayrıca ben bunu göster dememiştimki yani niye birden panik oldunuz anlayamadım
    />

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

halo oynadın ve iğrençti,öyle mi?? fanlık senin bayağı etkilemiş

çok mu komik beğenmedim kardeşim karşıma vadaaaa diye çıkan abuk subuk tipli yaratıklarla kapışamam ben kusura bakma asıl fanlıık size işlemiş herşeyde xbox xbox yetti beeSizin şu konsola verdiğiniz değeri mikisoft size vermiyor o değeri verseydi Şimdiye Tr de olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 30 Mayıs 2007; 11:59:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

halo oynadın ve iğrençti,öyle mi?? fanlık senin bayağı etkilemiş

çok mu komik beğenmedim kardeşim karşıma vadaaaa diye çıkan abuk subuk tipli yaratıklarla kapışamam ben kusura bakma asıl fanlıık size işlemiş herşeyde xbox xbox yetti beeSizin şu konsola verdiğiniz değeri mikisoft size vermiyor o değeri verseydi Şimdiye Tr de olurdu

sony nin verdiği değer ortada.Tr'de satıyor,ama konsolda türkçe yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

yazıq

Türkçeyi senden öğrenecek değilim ayrıca edebiyatımda kat ve kat iyidir burada ki espiriyi anlayamıyorsan ben ne yapayım sen git de biraz
    Öss ye çalış

Evet görülüyor Türkçen. Yerlerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Mayıs 2007; 12:13:59 >

• iyide Sony ürünlerinin çoğu Trde varmı yok mu onu söyle bana ?? Mikisoft efendi Müzik Çalarını bile getirmiyo niye korsan var çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.