Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hells Highway (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
721
Cevap
0
Favori
16.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ek paket falan değil. BIA 3 bu oyun işte ne ek paketi ya. Allah Allah oyunun isminin sonunda 1 2 3 vb. yazmıyor diye oyunları ek paket yapıyorsunuz!
  • Bu oyun unreal motorunumu kullaniyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Bu oyun unreal motorunumu kullaniyor?

evet.
  • Sabırsızlıkla bekledğim oyunların en başında bu oyun gerçekten bu videolardaki gibi olursa Harika bir oyun bizi bekliyor ...
  • Bakalım Xbox 360 nasıl kaldırcak bu oyunu.
  • kaldırır.... gülmeye gerek yok hem de hiç gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bakalım Xbox 360 nasıl kaldırcak bu oyunu.

tek işlemcisiyle senin hayalinde göremeyecğin fizikler 10mb ed ramiyle hayal edemiyeceğin aa kalitesi xenos ilede muhteşem ışıklandırma ve kaplamalar gösterecek kaldırıp kaldırmama meselesini sen düşün pinky cmr dirtte kasılan pc in ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 29 Mayıs 2007; 23:17:19 >
  • Hala kasılan diyor ya tüm ayarlar ultra da bak bakalım kaç FPS alıyorum.

Brothers in Arms: Hells Highway
  • AA zayıf ve bence grafiklerin iyi görünmüyor...
  • buggy li yarışlardada fps20 ye düşüyormuş kendi yazmıştı pc bölümüde ekran toz duman olduğunda filan 5 e düşüyordur heralde halbuki bizde full 50fps bu oyun.
  • Resmi Jpeg yaptım ondandır oynarken böyle değil.

Edit:8800 GTX ile hiçbir oyun 5 fps veremez sen o kartı fx 5200 sandın herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Mayıs 2007; 23:26:43 >
  • tabi değidlir :) lol aa ya bak :D komedi xbox kaldırcakmı demiş xbox da hiç bi zaman fps sorunu olmaz o tarz konsollarda olmaz daha dogrusu

ama pc de nekadar en baba ekrean kartını alırsan al 6 ay sonra acaba kaldırırmı demeye grafikleri kısmaya ne yapsam diye düşünmeye başlarsın

hala pc savunmaya çalışıoyo xbox a göre çok kötü grafikler
  • şunu eklyeyim bi konsol aldınmı minumum 3 yıl zamanın en iyi grafikleriyle oynarsın ama pc de bi ekran kartı aldın mı 1 sene bile full ayarlarda her oyunu çalıştırmaya zor dayanır dayanmaz hatta zamanında 500 ytl verip en baba ekran kartını almıştım o zamanın 2 sene sonra 100 ytl oldu bundan komik şey olurmu ara tuzagı aşırı pahalı ekran kartıydı ramdi işlemciydi 3 milyar masraf yapıp oyun oynamaya çalıştıgın alet ile xbox grafiğini yakalayamazsın bile
  • bırak hocam arkadaş göremediği ve göremeyeceği grafiklere çamur atsın iki ay sonra upgrade e başlar zaten 8800gtx i almayla bitiyor sanıyor işler.
  • Sizin hatalı üretim olan konsolunuzu alacağıma gider PC'ye 5 Milyar daha masraf yaparım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Mayıs 2007; 23:56:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Gidip sizin hatalı üretim olan konsolunuzu alacağıma gider PC'ye 5 Milyar daha masraf yaparım daha iyi.

pc ye 5milyar masraf yapacagima 5milyarlik xbox360 alirim bozuldukca yenisini cikaririm paketten yinede xbox360tan sasmam
  • sen masraf ve overclocklara devam biz konsolumuz ve sanat eseri oyunlarımızla mutluyuz o oyüzden 360 dan düşük donanımlı pc in ile hayalperestliğe kalkışma.
  • Bende PC'den şaşmam. Neyse konu kapanmıştır iyi geceler...
  • haha şaşma o yüzden göremeyeceğin grafiklerin ve oyunların hayaliyle yanıp tutuş lol

ps3 xbox tartışmasını anlarım çünkü alan genelde 1 ini alır ve över
    ama 2 sinden birine sahip olan adamda pc de vardır pc oyujnlarını ve grafiklerini bilir eger üstün bişi olsa parasını pc ye verir oyüzden bukadar bilinen bişiyi tartışmaman konuyu kapatman yerinde olmuş zaten :)

bende pc mi yenilicektim bu ay full grafiklerle oynamak için geçen sene ve ondan önceki sene yaptıgım her seferindede aylar geçtikten sonra grafikleri kısmaya başladıgım gibi sonra bi arkadaş xbox 360 ı söyledi bana ve araştırmalarım gördüklerim karşsısında düşünmeden onu almaya karar verdim :)

5 ay sonra xbox sahipleri süper fps lerle süper oyunları süper grafiklerle oynarken sen o xbox dan pahalı dediğin ekran kartının düşmüş piyasa degerine ardından da oyunların grafiklerini kısarken bir zamanların baba kartı şimdi orta derece oldu yaa diye düşünürken bu dediklerimizde aklına gelir umarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©Bulut® -- 30 Mayıs 2007; 0:08:43 >

• AA ya bak

Yav PC cilere de günah üstüne gitmeyin Forza 2 miz de gelmiş 1000 adet layerla. paint çizimi manuel modifiyelerle, pc deki sim lere selam olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.