Şimdi Ara

Brothers: A Tale of Two Sons [PC ANA KONU - Metascore 90 - ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozozca

Hocam sizdede menüde falan ekran yarımmı ? Ayarlarda çözünürlük yokda bide fotoğraflardan bazıları tam ekran o yüzden sordum
  • Arkadaşımın ısrarı ile PC ye çıktığında almayı planladığım bir oyun.. Kaliteli bir yapım olduğunu ve ilk xboxa çıktığını duymuştum..
  • Oyunda çözünürlük ayarı varmı ben mi bulamadım yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Hocam sizdede menüde falan ekran yarımmı ? Ayarlarda çözünürlük yokda bide fotoğraflardan bazıları tam ekran o yüzden sordum

Menüde ve araya video girdiği zaman ekran üst ve alttan sinematik oluyor o yüzden yoksa tam ekran oyun sorun yok ;) Oyun çok eğlenceli bu tip sanatsal çizimli platform oyunlarına bayılıyorum
  • 10/9 hangi tür oyun severseniz sevin en az bi' kez şans verilmeyi kesinlikle hakediyo; beklentinizin çok üzerinde
    bi' oyunla karşılaşacağınızı garanti ederim.

Bir de yukarda bi' arkadaşın da değindiği gibi; guççük olan çocuk pek bi' maskara
  • Özellikle çocuklar için(6-12 yaş) mükemmel tasarlanmış bir oyun satın alınmayı hakkediyor.
  • Oyun bana ps2 nin efsanevi oyunu " ico " yu anımsaattı o oyuna yaklaşabiliyorsa ne mutlu biz oyunculara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Özellikle çocuklar için(6-12 yaş) mükemmel tasarlanmış bir oyun satın alınmayı hakkediyor.

6-12 yaş grubunu aşan sahneleri var hocam.
  • Çok farklı bir oyundu,çok hoşuma gitti.Umarım bu tarz oyunları daha çok görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Özellikle çocuklar için(6-12 yaş) mükemmel tasarlanmış bir oyun satın alınmayı hakkediyor.

6-12 yaş grubunu aşan sahneleri var hocam.

Senin hatırına 13 diyelim.
  • arkadaş öyle oyun finali mi yapılır ağzıma etti yapımcılar.

yahu abi ölünce içim parçalandı be onca tepilen yola değdi mi hele dönüşte ufaklık önceden gücünün yetmediği korktuğu şeyleri yapmayı başarınca ben bittim resmen. keşke babaları öleydi de onlar bu macereya hiç kalkışmasaydı
  • Başını oynatmıştım kızıma (10y), iyi ki sonradan sıkıldı. Çok casual bir oyun olmuş. Hani muhtemelen hardcore oyuncuları ve gençleri sıkacaktır. Bir yaştan sonra 2 oyun oynayayım diyen insanlar benim gibi beğenecektir ama çocuklara kesinlikle oynatmayın. Hele sonu psikoloji bozar. Yine de güzel oyun olmuş. Ben co-op zannetmiştim ilk başta, arkadaşı çağırdım, oynayalım diye o kötü oldu :D
  • bugün aldım bu oyunu tuşları hakkında bilgi verirmisiniz ? nasıl oynanır bu oyun çözemedim.
  • Kardeşim Küçük Kardeşte ctrl Hiç Bişe Yapmıyo Oynamak Çok İstiyorum Büyük Kardeşte Spaceye Basınca Arabayı Tutuyo Küçük Kardeş Tutmuyo Öyle Duruyo Yardım Edin Lütfen
  • Oyun cok pratik ve daha once rastlamadigim bir kontrol sunuyor. Gorsellik tablo gibi tek eksigi gecislerdeki sinematografinin kotu olmasi. Kesinlikle oynanmasi gereken oyunlardan biri.
  • xbox ta oynuyorum. fikir çok güzel ancak oyun o kadar da şahane değil. biraz basit kaçmış ama yine de oynanır.
  • hazır fiyatı düşmüşken alıp oynayayım dedim harika bir oyun olmuş ,oynamayanlara tavsiye edilir , yalnız bir arkadaşınızla oynayacaksanız en azından elinizde bir joystik olsun yoksa tek kişi klavyeden iki karakteri yönetmesi zor oluyor

--Not:

Oyunu bitirdim , senaristlere bir iki çift lafım var , insan biraz daha ılımlı bir senaryo yazar yahu , moral falan kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 27 Ekim 2013; 15:21:48 >
  • Oyunu az önce bitirdim.

Ne biçim bitti öyle ya? Oyunun grafikleri falan daha yumuşak olunca çocuk oyunu gibi düşünüyordum. O yüzden mutlu sonla biter diyordum ama gayet hüzünlü bitti. Kız örümceğe dönerken ödüm koptu. Besle örümceği oysun karnını gibi bir şey oldu . Bu oyunu bitirince Limbo'ya geçtim. Orada da örümcek varmış iyice korktum. Zaten örümcek sevmem

• Biraz kısa olmuş ama, 10 üzerinden 10 alacak oyun olmuş resmen.
  • Oyunu az önce bitirdim.Çok güzel tadımlık bir oyun olmuş.

O abinin öldüğü sahnede gözlerim doldu resmen.Hele en sonda babanın diz çökerek ağlaması beni bitirdi.Zor tuttum kendimi ağlamamak için.Suda yüzerken abinin sesi gelmesi falan çok feci olmuş.Adamın içine işliyor resmen.Ağacın orda abiyi yanlız bırakıp ağaca giderken dedim kesin döndüğümüzde abi ölmüş olur bizde ona suyu içiririz tekrar hayata döner.Ama öyle olmadı ters köşe oldum.Abisine elleriyle mezar kazarak gömmesi falan.Şerefsiz herifler ağlatıyordu nerdeyse beni.

Birde oyunda bir mesaj vardı.Her zamanki gibi kızlara güven olmaz. Birçok ergenin yapacağı gibi abiside 2 öpücüğe kanıp kızın peşinden gitti ve sonunda bu ölümüne sebep oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 27 Aralık 2013; 1:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.