Şimdi Ara

Brotherhood mu Red Dead Redemption mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yazın bi kaç oyun alıcam ikilemde kaldım bu iki oyunuda seviyorum sizin görüşünüz ne hangiz daha önce alınmalı ??

Artılarını ve eksilerini söylerseniz memnun olurum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak103 -- 25 Haziran 2011; 18:25:23 >

• AC2 oynamadıysan Brotherhood alma.RDR'ye bugun başladım ve güzel bir oyun.
  • Rdr al single ını bitir Undead al.Bence undead in multisi daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

AC2 oynamadıysan Brotherhood alma.
    RDR'ye bugun başladım ve güzel bir oyun.
  • ac kim ki rdr la yarışsın ? bahsettiğin oyun goty 2010
  • RDR
  • Red dead redemption tartışmasız bu nesilde oynadığım en iyi oyun, yıllar sonra adı efsaneler arasında yer alır, grafiği senaryosu, içeriği, oynanışı, her bakımdan her şekilde 10 numara bir oyun, ama senaryoyu anlamak için orta ayarda da olsa ingilizce gerekiyor, ara videoları atlayıp atlayıp oynanırsa pek bişey anlaşılmaz. Görevdenmi sıkıldın, git beş parmak arasında bıçak gezdirme oyna, 2 poker at, veya barda biraz içkiyi fazla kaçırıp kus, tenhalarda adamı domuz bağı yap, dağların tepesine çık manzarayı izle, rockstar games benim gibi westernle alakası olmayan birine westerni sevdirdi, gün doğumu ve gün batımı manzalaraları paha biçilemez.

ayrıca Assasins creeed brotherhood da süper bir oyundur ama rdr ondan önce geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rdr
    Halleluja geldi kacin.Simdi xboxtaki rdrden girer xboxtaki brotherhoodtan cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 25 Haziran 2011; 19:13:33 >
  • rdr
  • RDR
  • RDR Akar
  • karsilastirma komik olmus rdr tabiki
  • RDR tabıkıde
  • Red Dead Redemption. O manzaralari görünce mest olacaksin Ardindanda Assassins Creed i alirsin.
  • O kadar oyun oynadım ama şu ana kadar gördüğüm en iyi oyun kesinlikle Red Dead Redemption.
  • Farklı oyunlar tabi ama cevap belli, RDR!
  • ikiside muhteşem oyunlar bence rdr al
  • RDR tabiki
  • Bence 2 sinide almalısın ama öncelik RDR'nin...RDR'den sıkılırsan Brotherhood ile takaslarsın
  • RDR yi oynarken western filmi seyrediyomuş gibi oluyorum.O derece kaliteli bir yapım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.