Şimdi Ara

brother HL 2130 gri çıktı srunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çipsiz olduğu için brother 2130 yazıcı aldım. toneri bitince kendim doldurdum.
    ama şöyle bir sorun oldu. cıktıların hepsi gri cıkmaya başladı. koyduğum toner bi yerden sızıyorda bütün kağıda yayılyor gibi kağıt tamamen gri çıkıyor.
    sizce sorunu nedir?
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• bilgisi olan yok mu? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdebre

bilgisi olan yok mu? :(

örnek bi çıktı tarayıp gönderebilirmisiniz? Tozdanda yapıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 23 Kasım 2012; 18:01:09 >
  • toneri boşalt, başka marka toz koy ve dene...
  • quote:

çipsiz olduğu için brother 2130 yazıcı aldım. toneri bitince kendim doldurdum.
    ama şöyle bir sorun oldu. cıktıların hepsi gri cıkmaya başladı. koyduğum toner bi yerden sızıyorda bütün kağıda yayılyor gibi kağıt tamamen gri çıkıyor.
    sizce sorunu nedir?

Bu sorunun sebebi şudur tamamen içerisindeki tozu temizlememişsindir ve magnetic pcr temizlememişsindir ondan kaynaklanır. içindeki tozu boşalt güzelce hava ile temizle içerisinde en ufak toz kalmasın magnetic pcr sini de güzelce temizle yeni toner tozu doldur sorunun ortadan kalkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

quote:

çipsiz olduğu için brother 2130 yazıcı aldım. toneri bitince kendim doldurdum.
    sizce sorunu nedir?

Bu sorunun sebebi şudur tamamen içerisindeki tozu temizlememişsindir ve magnetic pcr temizlememişsindir ondan kaynaklanır. içindeki tozu boşalt güzelce hava ile temizle içerisinde en ufak toz kalmasın magnetic pcr sini de güzelce temizle yeni toner tozu doldur sorunun ortadan kalkacak

teşkkürler hocam deniycem sonucu yazarım buraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brother HL 2040 Yazdırma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.