Şimdi Ara

Brother HL 2040 Yazdırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yazıcımın Drum ışığı sürekli yanmakta defalarca resetledim zar zor çıktı aldım ve Drum %100 gözüküyor lakin yazdırmaya başlayınca 3 saniye sonra kağıt sıkıştırıp Drum ışığı yanıyor.Ne yaptıysam çözemedim.Yardımcı olacak arkadaş var mı acaba?Şimdiden teşekkürler

• Merhaba yazıcıyı altta belirttiğim gibi tekrar resetlemenizi öneririm.eğer yine olmazsa kağıt çekmecesini çıkartıp yazıcının altındaki kağıt alma pataneni temizleyin yine olmuyorsa ön kapağı açtığınızda küçük bir kağıt sensörü var o sensör tozlanmış olabilir.
    Yazıcıyı kapatın.
    Yazıcının ön panelindeki dairesel düğmeye basılı tutun.
    Geri yazıcıyı açın.
    DRUM ışık tek başına yandığında düğmeyi bırakın.
    Yine ön paneldeki dairesel düğmesini basılı tutun.
    Alarm lambası yanar sonra, düğmeyi bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytoner

Merhaba yazıcıyı altta belirttiğim gibi tekrar resetlemenizi öneririm.eğer yine olmazsa kağıt çekmecesini çıkartıp yazıcının altındaki kağıt alma pataneni temizleyin yine olmuyorsa ön kapağı açtığınızda küçük bir kağıt sensörü var o sensör tozlanmış olabilir.
    Yazıcıyı kapatın.
    Yazıcının ön panelindeki dairesel düğmeye basılı tutun.
    Geri yazıcıyı açın.
    DRUM ışık tek başına yandığında düğmeyi bırakın.
    Yine ön paneldeki dairesel düğmesini basılı tutun.
    Alarm lambası yanar sonra, düğmeyi bırakın.

Driveri tekrardan yükledim 1 çıktı aldım verdi.Ayrıca hocam sorunun drumda olduğunu sanmıyorum çünkü drum %100 gösteriyor.Yine hata verirse alıntılarım.Teşekkürler

• hoksi kullanıcısına yanıt
    DRUM ÜNİTESİNİ TAMAMEN ZARAR VERMEDEN PARÇALA DRUM İÇERİSİNDE BULUNAN MİLİN GİRDİĞİ YERDE ŞARJ ALDIĞI BİR PARÇA VAR ONU MİLİ TERSTEN TAKARAK BİRAZ KALDIRT. KULAK ÇUBUĞUNUN PAMUĞUNA KOLAONYA VEYA BULABİLİRSEN SAF ALKOL DÖKÜP ONU TEMİZLE ÇOK İNCE BİR TEL VARDIR (KORONA TELİ) ONU KOPARTMADAN HASAS Bİ ŞEKİLDE TEMİZLE TOPLA. AYRICA YAZICININ ŞARJ TELLERİNİ DE TEMİZLE SORUNUN DÜZELİR.
  • drum ın ustunde tel var. iyice uflemiştim ben. bir de mavi kısım var. onunla da temizle. ileri geri yaptır o kısımda.
  • Teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi deniyeceğim
  • @baytoner Arkadaşlar ilk açıldığında drum ışığı yanmıyor yazdırdıktan sonra kağıt sıkıştırıyor ve drum ışığı yanıyor nerde olabilir sorun acaba _ @Tunahan20 @mondschein66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 5 Ekim 2013; 19:28:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip+++
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    sen dediğim işlemi yaptın mı
  • arkadaşlar hl2040 tonerim azalmaya başladı uyarı veriyor ne yapmamı önerirsiniz. doldurmalımıyım yoksa muadil tonermi yoksa. toz alıp kendimmi doldurmalıyım hangisi verimli olur? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi? teşekkürler
  • poyraz kartusta uygun fiyatlı toz var. 1 kg alırsın. kargo dahil 50 liraya gelir. ama sana cok gelebilir. ben 1 kg almıstım. 30 bin cıktı aldım. hep kendim doldurdum hala tozun 1/4 ü duruyor. 1 dolumluk toz alırsan kargo parasını da dahil edrsen ekonomik olmaz.

kesinlikle dolum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.