Şimdi Ara

BROTHER HL-2040 MONO LASER LAZER YAZICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar araştırmama rağmen windows-7 uyumlu driver bulamadım hangi driverı indirdiysem sıkıntı ile karşılaştım bu konuda destek olabilirseniz çok sevinirim herkese iyi forumlar...

• Aşağıdaki linkteki zipli dosyayı indirip, açıp usb kablo takılı olmadan kurulum yaparsanız sorunsuz çalışacaktır..

http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/eu/eu_ot/en/dlf/dlf/000000/004200/dlf004298.html?reg=eu&c=eu_ot&lang=en&prod=hl2040_all&type2=1&os=92&flang=4&dlid=dlf004298
  • Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyorum,2 gündür kuramadım yazıcıyı. windows 7 64 bit kullanıyorum.Verdiğiniz linkteki de dahil denemedğim driver kalmadı,ne yapmam gerek acaba? ''windows geçerli yazıcı ayarlarındaki bir sorun nedeniyle yazdıramıyor'' şeklinde bir hata alıyorum.Driverı doğru bir şekilde kuruyorum (usb kablosunu uyarı verince takıyorum) sonra test sayfasını da basıyorum ama sonra herhangi bir şey yazdırmak istediimde sürekli bu hatayı alıyorum.Yazıcı varsayılan yazıcı olarak ayarlı.Sorunum ne olabilir?
  • Arkıadaşlar cevabı da ben vereyim.Windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemine 4 gün boyunca tanıtamadığım Brother hl-2040 mono lazer yazıcıyı 32 bit xp ve 32 bit vista sürümlerinde ilk denememde tanıttım.Bu yazıcının windows 7 ile değil de sanki 64 bit işletim sistemleriyle bir uyumsuzluk yaşıyor olabileceğini tahmin ediyorum.Müşteri hizmetlerinden bir arkadaşa bunu belirttim ama ısrarla reddetti fakat gerçekler ortada sanırım.Bu bilgiyi başka insanlara yarayabilir düşüncesiyle yazdım.
  • brother 2040 yazıcı windows 7 sürümleriyle birlikte çalışmıyor mu şimdi?

ofiste kullanım için bir laptop ve bir siyah beyaz lazer yazıcı almam lazım,ve yenilatopların çoğu windows 7 işletimini kullanıyor, sorunsuzca kurabileceğim ve toneri çok giden yazıcı var mı önerebileceğiniz?
  • Ben geçen hafta aldım kutusundan windows vista,7 ve diğer işletim sistemleri için ayrı ayrı driver cd'leri çıkmakta,windows 7'de hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim
  • ben de kuramadım aynen benım işletim işletim sistemim de aynı win 7 64bit çözüm var mı acaba win 7 64 bit i değiştirmekten başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brother HL 2040 Yazdırma Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de HL-2040 ve Windows7 Home basic 64 bit var. Ama ben bir sorunla karşılaşmadım. İçinde gelen cd si ile rahatlıkla yazılımı yükledim. Ayrıca sitesinden indirilen sürücü ile cd deki sürücü aynı sürüm yani ikisininden win7 yazılımı var. Siz nasıl sorun yaşadınız. Belki brother ı varsayılan yazıcı olarak seçmemiş olabilirsiniz. Windows7 de varsayılan olarak Fax görülüyor onu değiştirmediyseniz yazdır dedğinizde fax yazdırır. Varsaylan olarak Brother ı seçerseniz sorun kalmaz. Yada yazdır dediğinizde çıkan sayfada üste kutu var onu fax yerine brother olarak seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 8 Nisan 2011; 6:50:19 >
  • internetten bi sürü indirdim ondan sonra sorunum halloldu benım paket içeriğinde cıkan driverde win vista xp felan yazıyordu win 7 yazmıyordu benım internetten indirdiğim 100 mb dosya boyutu olan bi sürücü....sorun kalmadı şuanda
  • Benim de win 7 ve 64 bit işletim sistemi.. evde de brother 2040 ım var ve vista da sorunsuz kullanıyorum. Ama işyeri leptopuna işyerinde olan hl 2040 ı bir türlü tanıtamıyorum. Usb yi takınca wındows bir uyarı veriyor: "Bu bilgisayara bağlı olan Bir usb aygıtı çalışmadığından usb aygıtı tanınmadı" diyor.. Brotherin sitesinden wın 7 64 bit için olan 100 mb lık sürücüsünü de indirip kurdum yine tık yok..

Bir çaresi yok mudur bunun?
  • Arkadaşlar windows 7 ultimate 32 bitte hiçbir sıkıntı yok. 64 bit sorun çıkarabiliyor.
  • Win7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.

Brother HL-2040 yazıcı sürücüsünü bu adresten (http://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=tr&lang=tr&prod=hl2040_all ) yükledim ve uzun süre sorunsuz kullandım.

Ama ne olduysa hata vermeye başladı. Sürücüyü tekrar kurmak istediğimde "Bağımsız Değişkenler Geçersiz" hatası alıyordum. Windows Update üzerinden güncelleme yapmak istediğimde ise "800f240" kodlu hatayı alıyordum.

Forumdonanimhaber de gördüğüm bir kaç konu altındaki farklı çözümleri birleştirince sorunum çözüldü.

Çözümüm

- Önce İOBit Uninstaller programı ile HL-2040'a ait tüm sürücüleri ve alt klasörleri kaldırdım. Windows'taki "Program kaldır" bölümünden kaldıramıyordum çünkü.
    - Windows Güvenlik Duvarı ve Avast Kalkanlarını devre dışı bıraktım.

Buraya kadar olanları birçok kez yapmıştım fakat problemim çözülmemişti.

- Son olarak dizüstü bilgisayarımda yüklü "Advanced System Care" Programındaki "Turbo Güç ( Boost )" seçeneğini "KAPALI" hale getirdim ve tekrar windows Update üzerinden sürücüyü güncelledim.

2 haftadır çıktı alamıyordum. Neredeyse win7 32 bit kuracaktım ve takır takır çalışmaya başladı yazıcım :)

Umarım faydası olur.

• Windows 10 için driver bulabilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.