Şimdi Ara

Kutulu oyunlar neden bu kadar pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kutulu oyunu en son ps3 döneminde almıştım o zamanlar dolar düşüktü oyunlar max 200 tl falandı.Ps4 tede ilk çıktığı dönemler bir iki kutulu oyun aldım onun harici arşivim full dijitaldi o yüzden kutulu oyun fiyatlarına çok aşina değildim uzun zaman oldu cd ile haşir neşir olmayalı sonra zaten series s aldım falan onun disk yeri bile yok. Geçen ps5 aldım hatta konusunuda açtım sonra ps storedanda ac mirage ile fc 24 indirdim. Fc24 1000 küsüratlı birşeydi, ac mirageda 800 küsüratlı birşeydi, şuan tam hatırlamıyorum.Bugun avmde kutulu ps5 oyunlarına rastgeldim. Benim daha iki gün önce dijital olarak 800 liraya 1000 liraya aldığım Fc24 ve ac mirage ikiside 2000 lira üzereydi.

Mortal kombat vardı alayım dedim arkasını bir çevirdim 2400 fiyat etiketi yazmışlar hemen geri bıraktım, aynı oyunun dijitali ps storeda 1400 lira.

Adam soyuyorlar resmen... Gran turismo 7 almayı düşündüğüm bir oyun şuan ps storeda 700 lira, internette kutulu halini 2000 liraya satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 31 Ekim 2023; 22:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dijital oyun aldığında hesabına işleniyor hesabı başkasına devretmedikçe oyun sende kalacak.

Ama kutulu oyunu insanlar satabiliyor,takaslayabiliyor o yüzden daha pahalı.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.