Şimdi Ara

brodway devirdaim pompası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende 98 brodway var devirdaim pompası arızalandı kasnak dibinden su kaçırıyordu sanayiye götürdüm usta elimde devirdaim pompası var dedi abi orjinalmi dedim ben yan sanayi kullanmam dedi neyse eskisini bozuk olanı biraz zorlanarak söktü sökerken arkasındakı parcayı kırdı yenisini aldım üzerindeki orjinalmiş elba marka neyse taktı havasını aldı tamam termostat açıyor dedi bende abi fan acsın emin olalım dedim neyse usta gaza bastı fanı açsın diye araba devirlendikçe v kayışın sanki gevşek gibi salgı yaptıgını gördü sonra farkettimki yeni taktığı devirdaim pompası biraz yüksek attığı için kayış altarnatör kasnağının kenarına sürterek geçiyor sanki alternatör geride kalmışgibiydi ustaya sordum birşey olmaz alternatör sabit onu ileri geri ayarlama şansın yok dedi böyle kullansam sıkıntı olurmu acaba taktıgı parcamı uyumsuz sanki araba devirlrnince kayış titriyor bana göre aşırı ustaya göre normal ne yapmamı önerirsiniz kafayı yiyicem taktığı devirdaim pompası aybay marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• brodway devirdaim pompası sorunu

brodway devirdaim pompası sorunu önceki orjinal devirdaim pompası

brodway devirdaim pompası sorunu önceki orjinal devirdaim pompası

brodway devirdaim pompası sorunu Buda şimdiki takılan

• Kayisi bastirinca iki parmak esnemesi lazimdir. Yuksek devir ceviriken kayis kopacak gibi sallanmasi normaldir.

Surtunme asiri ise sikinti olabilir fakat bir zaman sonra o bolgeyi asindirip kasnak kendine yer acar

• Bu şekilde kasnakları zorlayacaktır. Kayışı da yıpratır diye düşünüyorum. Ben güvenmezdim.
  • Ne tavsiye edersiniz şu an bunalımdayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Müşürü ve Hararet..
    18 yıl önce açıldı
    Brodway rölanti sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Kayisi bastirinca iki parmak esnemesi lazimdir. Yuksek devir ceviriken kayis kopacak gibi sallanmasi normaldir.

Surtunme asiri ise sikinti olabilir fakat bir zaman sonra o bolgeyi asindirip kasnak kendine yer acar

Sagol arkadaşım içimi rahatlattın sürtünme aşırı ise sıkıntı olabilir demişsin ne gibi sıkıntı olabilir ne önerirsin pompamı uyumsuz yoksa tüm brodwaylarda devirdaim pompası değişiminde böyle şeyler oluyormu yoksa benmi pimpirikliyim

• Bence iyi bi usta alıp ona gösterilmeli.Bu normalse önceki anormaldi o zaman.

• 66 yozgat 6 kullanıcısına yanıt
    Kayisi arada sirada kontrol et asinma varmi diye. Sikinti kayis koparsa yolda kalabilirsiniz. kayis yan duruyor, mars motoru biraz geride kalmis.yedek kayis koy bagaja bence. Kopmazsa hicbir sikinti olmaz

• Çerkezköyde ikamet edyorum haftaya istanbula gidicem 100 km yol bu şekilde beni tedirgin ediyor sıkıntı olurmu usta birşey olmaz dedi ama bilmiyon kafaya çok takıyorum gece vardiysıı çalışıyorum bu konuyu kafama taktığım için iki gündür uyuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 31 Mart 2017; 18:15:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66 yozgat

Çerkezköyde ikamet edyorum haftaya istanbula gidicem 100 km yol bu şekilde beni tedirgin ediyor sıkıntı olurmu usta birşey olmaz dedi ama bilmiyon kafaya çok takıyorum gece vardiysıı çalışıyorum bu konuyu kafama taktığım için iki gündür uyuyamıyorum

Kardes sen hastamisin dunya mali icin bu kadar kafayi bozma heleki basina en kotu sey bile gelse cok ucuza yaptirabilecegin bir arac icin. Ben ustayim. Bundan bisey olmaz kafana takma yan sanayi urun kullanirsan bole ufak tefek sjnirlarda degisiklikler olur aynisini uretemezler zaten yasak. Anladinmi git simdi rahat rahat uyu. Ama kayisinida yenile eskisine alistigindan azicik atlamali calisir. Yenisini tam daha rahat doner.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Çerkezköyde ikamet edyorum haftaya istanbula gidicem 100 km yol bu şekilde beni tedirgin ediyor sıkıntı olurmu usta birşey olmaz dedi ama bilmiyon kafaya çok takıyorum gece vardiysıı çalışıyorum bu konuyu kafama taktığım için iki gündür uyuyamıyorum

Kardes sen hastamisin dunya mali icin bu kadar kafayi bozma heleki basina en kotu sey bile gelse cok ucuza yaptirabilecegin bir arac icin. Ben ustayim. Bundan bisey olmaz kafana takma yan sanayi urun kullanirsan bole ufak tefek sjnirlarda degisiklikler olur aynisini uretemezler zaten yasak. Anladinmi git simdi rahat rahat uyu. Ama kayisinida yenile eskisine alistigindan azicik atlamali calisir. Yenisini tam daha rahat doner.

Sağol arkadaşım istanbula bu sekilde gideyim o zaman yedek kayış alıp bagaja koymak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Sağol arkadaşım ALLAH razı olsun ayrıca tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürker istanbula bu sekilde gideyim o zaman yedek kayış alıp bagaja koymak lazım

• O zaman bu şekilde yola çıkmamın bir sakıncası yok değilmi arkadaşlar

• Hepsi aynı hizada değilse kesinlikle sorun çıkar. Yüksek devirde daha hızlı dönecrğinden daha riskli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hepsi aynı hizada değilse kesinlikle sorun çıkar. Yüksek devirde daha hızlı dönecrğinden daha riskli.

Kafam iyice karıştı şimdi

• Arkadaşlar şimdi baktım sökülen eski devirdaim pompasıda aybay marka metalik renk arka parçası elba marka şimdiki devirdaim pompası aybay marka arka parçası gva marka

• aybay yan sanayi üreten bir firmadır yani orijinal değil.Kayışınızı yeni ve orjinal bir kayış ile değiştirin bir tane de yedekte bagajda bulundurun. yeni kayışınızla bir müddet kullanın ve aralıklarla aşınma durumunu gözlemleyin.
  • Arkadaşlar arabayı kullanıyorum ALLAHA şükür bir sorun yok yedek kayış aldım torpidoya kordum ara sıra kayışı kontrol ediyorum sorun yok zaman ayırıp yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.