Şimdi Ara

Broadwell i7 5775C $499, i5 5675C $379.99 Olarak Listelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ertelemeseler bari hocam, acaba sadece ddr4 destek mi yoksa 3, 4 birliktemi verecek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Teşekkürler haber için.

Nova'da bir süredir 5775C modeli listede duruyor, ama bakalım bu fiyattan mı satılacak ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10454

Keşke bu fiyattan gelse ama çok zor 1500 lira fiyata gelir 480 dolar yurtdışı hali bizde 600 doları çok rahat bulur gibi,

2.el 4790k almak lazım illa geçenler olur meraktan.

Faruk aga işlemcini satmadan haber et bana mutlaka :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Humboldt H kullanıcısına yanıt
    2 yıl sonra ederim hacı :)
  • İntel at koşturuyor.Meydan boş olunca istediği fiyatı belirliyor tabi. Yalnız işlemcinin tdp si çok iyi.
    Gerçi 4790K yı o hıza düşürsen sanırım aynı gücü harcarlar.
    Dahili grafik ünitesinden başka bir farkı yok. Ha bir de cache 6 mb a düşürülmüş.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 4790K lı bir sistem toplamıştım kendime aklımda soru işaretleri vardı sonuçta 5775c de aklımdaydı ama bu fiyatı duyunca şaşırdım.Hemen hemen 4790k performansında ve aynı fiyat aralığında bir işlemci bekliyordum. Fiyat baya uçuk geldi bana
  • @_Dominic_Toretto_

Eğer bu haberler kesinse muhtemelen dediğin gibidir. Ama bu fiyatlar hakikaten yüksek. AMD'nin maalesef uzun bir süredir durgun oluşu işleri bu noktalara getirdi.

@serkanerşen

Sizinle ilk başlarda kötü olmayan bir iletişimimiz vardı. Ama daha önce başka bir konuda yine böyle bir durum yaşanmıştı (sizin tarafınızdan tek taraflı olarak). Açıkçası bunun sebebi ne bilemiyorum ama yanlış bir anlaşılma diye düşünüyorum (bana karşı olan bu tavrınızın).

Nova'yı baz aldığım falan yok. Ben burada ''marka, firma, o - bu - şu vs.'' fanatikliği yapacak en son kişilerin arasında bile değilimdir. Öyle taraklarda bezim olmaz çok şükür. Son birkaç gündür gözüme orası iliştiği için orayı örnek gösterdim. Bunun haricinde ise; zaten piyasayı takip eden (gerçekten samimi olarak) kişiler bilirki, bu tarz yeni ürünlerin ilk listelendiği yerlerden birisidir Nova Bilgisayar. Yoksa biz de keyfimizden vermiyoruz bu linkleri ?

@Dominic bu arada sağ ol, ama durumun aslı bu şekilde.

@Humboldt

Haberde çıkan fiyatlardan gelmesi maalesef INTEL için iyi olmayacaktır. Böyle bir hataya girmezler umarım.

• Bunun meraki için bile 500$ fazla

• I7 hade neyse de. O i5 fiyati ne oyle yaa. Ulkemizde 500 dolari rahat bulur. Resmen oha yani. O boru resmi hafif bile kaçmış. Daha geniş boru bulmanız gerek.

• valla bu gidişle 2600k yı bi 3 sene daha kesin kullanacaz heralde
  • Skylake ddr4 ile mi çıkacak? Ve fiyatları aşşağı yukarı nasıl olur?

• Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    Hem 3 hem 4 deniliyor bakalım. Eğer fiyat denildiği gibiyse, 5775C bizde 1.400 civarı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Mayıs 2015; 16:04:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Hem 3 hem 4 deniliyor bakalım. Eğer fiyat denildiği gibiyse, 5775C bizde 1.400 civarı olabilir.

Oyun oynamak için mantıksız ama bütçe meselesi. Bende bunları bekliyordum ama çok pahalı. En iyisi 4690K ve Z97 chipsetli bir makina. Ama r9 300 serisini beklicem.

• Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara gelirse, alınacak bir işlemci değil sizin için. Oyun için 4690K her türlü rahat yetmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bu fiyatlara gelirse, alınacak bir işlemci değil sizin için. Oyun için 4690K her türlü rahat yetmekte.

Aynen. Fakat r9 300 ne zaman gelir acaba. Hber falanda yok.

• AMD pazar da rekabet edemeyince İntel'de soba borusu gibi fiyat koyar.
  • Nerdesin be amd

• İntel yine alemlerde.Hayırlı olsun.Amd olmasa işimiz zor valla.Bir "K" harfine dünyanın parası.Bu işlemcileri alana antivirüsüde bedavaya verse.En az 5 sene o zaman alınır.AMD forever.
  • Bilmediğimden soruyorum şimdi bu işlemciler oyun için bir 4690k veya 4790k'dan daha mı iyi yoksa oyun olarak performansları aynı mı oluyor?
  • yalnız 3.3 ghzde 4790k nın 4 ghz ile yaptığı işi yapıyorsa başarılı bence 6 mb cache ile.
  • Bence masaüstü değilde mobil daha çok faydalanacak,
    sadece render yapan adam için bi farklılık olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.