Şimdi Ara

British Time ingilizce kursumu devredicem..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksim British Time'da olan ingilizce kursumu devretmek istiyorum. Suan Canakkaledeyim ve Istanbul'a geldigimde devretmek istiyorum. Eğitim 1 yil surecek ve devir islemlerini taksim subesinde gerceklestirmek gerekiyor. British Time subesinin olduğu herhangi bir semtte isterse devralan kisi egitimini alabiliyormus. Bunu ozellikle ogrendim. Butun taksitlerini odedim ben. Sadece devredicem kisiden yatirdigim taksitlerin total fiyatini alicam. Ilgilenen arkadaslar varsa bekliyorum.. Teşekkür ederim.

• dennis_sat D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çok geçmiş olsun.Bana kalırsa hemen bir avukata danışmanızda fayda var. Noter vb. aracılığı ile kursu almadığınızı karşı tarafa yasal yoldan bildirin. Sözleşme imzalamadıysa ki imzaladıysa da bir çözümü vardır. İnan bu haberleri okudukça insanlardan midem bulanıyor.Umarım kısa zamanda çözülür sorun.
  • Teşekkür ederim, avukata gittik ve kursa başlamadığımıza dair bir dilekçe yazdık, kurum yetkisine teslim aldım diye imza attırıp, bir örneği aldık. Sanırım bu kursa başlamadığımızı ibraz etmemiz için yeterli olur. Şimdi tüketici hakları mahkemesine bir dava açacağım kurum ile ilgili olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.