Şimdi Ara

British Culture Nasıl Kurtulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu british culture denen kursa kayıt oldum ilk iki hafta iyiydi fakat hesaba katmadığım bir durum oldu 16 saat sonra kayıt silinmiyormuş ben artık kursa gitmeyi istemiyorum müşteri hizmetlerini aradım bilgi amaçlı oradakiler 1 kur ücretini ödersen kaydınız silinir dediler fakat kurstaki uyanıklar benden 2 kur parası almaya çalışıyor ben şuan a1 seviyesindeyim a2 başlamadı bile gitmediğim şeyin parasını alacaklar ne yapmalıyım

• İmzaladığın sözleşmedeki hükümler önemli. Şikayetvar'a durumunu yaz, yardımcı olurlar mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Beyler bu british culture denen kursa kayıt oldum ilk iki hafta iyiydi fakat hesaba katmadığım bir durum oldu 16 saat sonra kayıt silinmiyormuş ben artık kursa gitmeyi istemiyorum müşteri hizmetlerini aradım bilgi amaçlı oradakiler 1 kur ücretini ödersen kaydınız silinir dediler fakat kurstaki uyanıklar benden 2 kur parası almaya çalışıyor ben şuan a1 seviyesindeyim a2 başlamadı bile gitmediğim şeyin parasını alacaklar ne yapmalıyım

imzaladığın sözleşmenin örneği sende var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Beyler bu british culture denen kursa kayıt oldum ilk iki hafta iyiydi fakat hesaba katmadığım bir durum oldu 16 saat sonra kayıt silinmiyormuş ben artık kursa gitmeyi istemiyorum müşteri hizmetlerini aradım bilgi amaçlı oradakiler 1 kur ücretini ödersen kaydınız silinir dediler fakat kurstaki uyanıklar benden 2 kur parası almaya çalışıyor ben şuan a1 seviyesindeyim a2 başlamadı bile gitmediğim şeyin parasını alacaklar ne yapmalıyım

Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Var

ne dicem sözleşmenin gizlilik gibi bir maddesi yoksa sayfasını buraya koyabilirsin. yada hukuk konusu başlığı altında yayınlarsan dönüş yapılır

• yanlış bilmiyorsam yüzde 10unu ödersin, üstüne bir de gittiğin derslerin parasını ödersin, kalanını iade etmek zorundalar.

ya da birine devredebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

yanlış bilmiyorsam yüzde 10unu ödersin, üstüne bir de gittiğin derslerin parasını ödersin, kalanını iade etmek zorundalar.

ya da birine devredebilirsin

benden 2000 tl istediler anlatığım parayı istiyorlar daha doğrusu kampanya ile anlaştığımız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • a) (Değişik:RG-21/7/2012-28360) Öğrenim ücretini yıllık olarak belirleyen okul öncesi eğitim
    kurumu, ilkokul, ortaokul, özel eğitim okulu, ortaöğretim okullarında ve öğrenci etüt eğitim
    merkezlerinde öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin yüzde onu dışındaki kısmı iade edilir.
    Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin yüzde onu ile öğrenim gördüğü günlere göre
    hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
    b) Öğrenim ücretini ders saati ücreti olarak belirleyen kurumlarda dönem başlamadan
    ayrılanlara öğrenim ücretinin yüzde onu dışındaki kısmı iade edilir. Dönem başladıktan sonra
    ayrılanlara öğrenim ücretinin yüzde onu ile öğrenim gördüğü ders saati sayısına göre hesaplanan
    miktarın dışındaki kısmı iade edilir.
    c) Öğretime başladıktan sonra ayrılan öğrenci veya kursiyerlerden alınacak ücret kurumun
    öğrenim ücretinden fazla olamaz.

http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_11/17093532_17112015zelretimkurumlarynetmelii.pdf

yönetmeliği burada

böyle yapmazlarsa bakanlığa şikayet edeceğinizi söyleyin

• Ya sözleşmeye bir madde koymuşlar 16 ders saati geçince kayıt sildirilmiyormuş böyle birşey mümkün olabilirmi yani yasal bir durummu
  • Bakıyorumda kurumlar doğru dürüst denetlenmiyor. Milli Eğitim Bakanlığının amacı nedir anlamış değilim kursun müfettiş geleceği gün haberi oluyor ya kardeşim müfettiş ne için geliyor denetlemek için önceden haber verirsen kurs ne yapar sana şirin görünmek için her şeyi yapar. Bu kurumlara ani baskınlar yapsınlar bir görsünler nasıl i şlediklerini gariban öğrencileri nasıl kandırıp paralarını aldıklarını eğitimin nasıl olduğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.